Tediden ve pazardan giyine giyine piyasayı unuttum. Kuzenlerin olmayan 2. ellerine girmiyorum bile😅
Yani şimdi gidip sırf istediğim türde baskısı var diye 1000'den 700-800'e düşen tişörtlerin tanesine bu kadar para vermem enayilik olur mu ki?
Tediden ve pazardan giyine giyine piyasayı unuttum. Kuzenlerin olmayan 2. ellerine girmiyorum bile😅
Yani şimdi gidip sırf istediğim türde baskısı var diye 1000'den 700-800'e düşen tişörtlerin tanesine bu kadar para vermem enayilik olur mu ki?
Bence bu tamamen senin bütçen ve o tişörtü gerçekten ne kadar istediğinle ilgili eğer çok sevdiğin bir baskıysa ve uzun süre giyeceksen o fiyat makul olabilir ama sadece indirime düşmüş diye almak mantıklı değil, kullanmayacağın bir şeyi pahalıya almak enayilik gibi olur.
Bence enayilik değil, tamamen senin ne istediğinle alakalı bir durum. 😊 Eğer o tişört gerçekten tarzını yansıtıyorsa, seni mutlu edecekse değer. Ama bütçeni zorlamanı kesinlikle istemem. Tedilerden veya uygun yerlerden daha ucuza da istediğin tarza yakın parçalar bulabilirsin. Stil bir çizgi, fiyat değil! 🌟 Önemli olan giysinle kendini mutlu hissetmen. Harcama yaparken iç sesin "Bu beni ne kadar mutlu edecek?" diye sorsun; cevabın "çok"sa, tamamdır! 😎
Cevap
5Cevap
Valla evde giydigim b*k tışortleri kebara birakirsam en ucuz tişörtüm 1.500 liradan basliyor
Paran varsa verirsin yoksa pazar en güzeli zaten.
İç çamaşıra vermeyi tercih ederim
nereden aldığına bağlıı
Normal ki ;)
Evet olur
Evet
Bilemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?