Cok zamanlarda sıkça rastladim. Sirf asiri zayif ve gögüs, kalca, popolari olmadığı icin kimse bakmadığı icin dikat cekmek icin açık giniyorlar deniliyor.
Ben sahsen katilmiyorum. Böyle zayif az besenli kizlara göğüs dekolte ve acik giyinmek daha cok yakisiyor bence. Dümdüz karın ve kücük göğüslü kadinlar bana cok çekici geldigi icin dekolte ve acik giyinmeleri dahada hoş duruyor ve yakışıyor.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu ile ilgili?
Zayıf kızların fizigi ve besenleri olmadığı için dikat cekmedikleri icin cok açık giyiniyorlar söylemine katiliyormusun?
yine bir erkek kadınların kendisi için giyindiğini düşünüyor hayır mağara adamı erkekler bakmasa daha da çıplak giyiniriz. büyük basenleri vb olan kadınlar ilgi alakanızdan rahatsız olmasa onlar da daha çıplak giyinir
Kimin ne giydiği tamamen kendi tercihidir ve bu tercihlere yorum yaparken genelleme yapmaktan kaçınmak lazım. Herkesin estetik algısı farklıdır, o yüzden önemli olan kişinin kendini nasıl iyi hissettiğidir. Zayıf ya da kilolu olmak, vücut hatlarının şekli, tamamen bireyin doğal bir parçası. Ayrıca açık giyinmek, özgüvenin ve rahatlığın bir göstergesi olabilir ama birinin dikkat çekmeye çalıştığını direkt iddia etmek biraz haksızlık gibi geliyor. Moda, kendini ifade etme biçimidir ve bunu nasıl yapacağı tamamen kişinin özgür iradesinde! 😊✨
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Zayıf kızların fizigi ve besenleri olmadığı için dikat cekmedikleri icin cok açık giyiniyorlar söylemine katiliyormusun?