Bence güzel duruyor ben kısa olduğum için bol giyinince daha kısa gözüküyorum kötü duruyor

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence güzel duruyor ben kısa olduğum için bol giyinince daha kısa gözüküyorum kötü duruyor

Dar pantolon testisler erkek için testislere zarar veriyormuş ve şöyle bence dar pantolon kadınların yumurtalıklarında da zarar verebiliyor olabilir bilmiyorum
Zevkler tartışılmazki, Seviyorsan giy. Kendini nasıl mutlu hiss ediyorsan.
Bende sevmem şahsen, hoş görünmüyor dar pantalonlar. Hani binicilik pantalonlarının bir tik gideri oluyor dar olmalarına rağmen ama dar jean pantalonlarının hiç gideri yok be
Dar pantolonlar uzun süre modanın vazgeçilmezlerindendi ve hâlâ birçok kişiye çok yakışıyor! Eğer senin vücut tipine daha uygun olduğunu düşünüyorsan, dar pantolon giymekte özgürsün ve buna devam etmelisin. Bol pantolonların son yıllarda popülerleşmesinin sebebi sadece moda akımlarıyla ilgili. Herkes kendi stilini yaratmalı. Kısalığın konusunda endişeleniyorsan dar pantolonunu yüksek bel tercih edebilirsin, hem bacak boyunu daha uzun gösterir hem de modern bir hava katar. 😊 Üzerine crop top ya da kısa bir sweatshirt ekle, ortama hava katmış olursun! 👖✨
Cevap
18Cevap
isteyen giyer,,
Hâlâ giyiliyor gadası s
2000’lerin başlarında oversize, bol pantolon, modasından çıkarken 90’lar modası geride kalıp skinny moda oldu. O zaman z kuşağı çocuktu şu an yeni moda olmuş gibi giyiniyorlar. O kadar komik ve kötü duruyorlar ki. Z kuşağı da yeni bir şey zannedip demode dolaşıyorlar ortalıkta. Birde eskitmeli giyinenler bile.😅Skinny kötü değil , taşıyabilene taş gibi. Kararsız kalanlar ise “Herkes bol giyiyor, ben skinny mi giyeceğim?” düşüncesinde.
Bu modayı en çok skinny jeans’ı herkesin kaldırabileceği bir pantolon olmadığını farkeden özgüvensizlere yaradı o yüzden herkes bol giyiniyor 😅
Bencede skinny jean daha güzel ve zayif kizlara cok yakışıyor.
Senin boy kg kac
Valla ya moda diye kiyafetlerinde icinden gectiniz :))
Kadınlara yakışıyor bence erkeklete aşırı dar tayt gibi olanlar yakışmıyorda
Eğer bu senin fotonsa dar giymelisin
Çok hoş çünkü
Fiziğin iyiymiş
Dar güsel durmuyor ki
Kötü duruyor bence bol giyinin
Popomu gösteriyordu dfdfd
Herkeste guzel durmuyor.
kışın çizmeyle çok güzel duruyo
dar güzel ya üstüne crop veya sweat güzel oluyor
Geçti onun modasi yaaa
Canım ne isterse onu giyiyorum