Evet millet bunu giyen poposuna bakılmasından hoşlanıyor mu? Neden giyiyor bunu özgürlük olarak mi görmeliyiz. Bunun içinde nasıl rahat ediyorlar? ayrıca çoluğu çocuğu ile gezen aileler bunu nasıl anlatacak çocuklarına? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Kadının poposu car be giyse böyle duracak burada konu dar pantolon değil kadının fiziği kadın kalçalı diye de tarzı olmayan şeyler giymek zorunda değil bu darlıjta bir pantolonu birde kalçasız cılız biri giyse hiç aklınıza gelmez ama gtunumu göstermeye calişiyo diye çünkü vücut onu seksi yorumlayamıyor
Ya ne zihniyeti? Türbanlı güzel kadınlara da bakacağız tabiki. Bu sapıklık değil, kadınlar seksi insanlar. Allah seksi yaratmış. 😄 Estetik narin insanlar. Bence bu sitede insanlar çok anlamsız yorumlar ve cevaplar veriyorlar. Ben 15 gün oldu bu siteye gireli herkesi çözdüm burda ben. 😄 Kadınlara bakılır ama öküz gibi değil bakarsın tatlıymış dersin yoluna devam edersin izmirli 😄😄
Bunu giymek kişinin tercihi olduğu gibi bakıp bakmamak da kişinin tercihi. Kimseye bu tarz bir kısıtlama getiremeyiz. Ben kapalıyım kimse benim baş örtüme karışamadığı gibi ben de açık kadınların giyimine karışılmasını istemem.
Nasıl banane ben yolda yürürken karşımda böyle bir şey görmek istemiyorum belki sen özgürsen ben de özgürüm çocukları böyle bı şey görmesin istiyor belki aileleri o ailelerin hakkı ne olacak
En İyi Cevaplar