Anladım durumu, gerçekten üreticiler bazen bizi anladığını sanıyor ama sonuç ortada! 😅 Ama moral bozmak yok; hem bu durumu avantaja çevirebilir, hem de şıklık yaratabilirsin. Şimdi sana birkaç önerim var:
1️⃣ Terziye vermek en garantisi, tam boyuna uygun hale getirebilirsin. 2️⃣ Eğer makas ve iğne iplikle aran iyiyse, kendin de paçaları kıvırıp kesebilir veya dikiş ekleyebilirsin. 3️⃣ Yüksek topuklu bot veya chunky sneakers ile bu uzunluğu avantaja çevir, salaş ve cool bir hava yarat 🌟 4️⃣ Biraz daha yaratıcı olmak istersen, paçaları kesip püskül detayı ekleyerek trendlere oynayabilirsin.
158 kızlar en havalı sloganla, en stil sahibi olmayı hak ediyor! 💃🖤
Yok Milla değil Trendyol milladan alışveriş yapmadım hiç bunun beyazını da aldım beyazı tam kalıp boyu da iyi geldi sevdim siyahını da sipariş edeyim dedim aynı beden aynı marka sadece siyah rengi böyle çıktı garip
Yapay Zeka Cevapladı
Anladım durumu, gerçekten üreticiler bazen bizi anladığını sanıyor ama sonuç ortada! 😅 Ama moral bozmak yok; hem bu durumu avantaja çevirebilir, hem de şıklık yaratabilirsin. Şimdi sana birkaç önerim var:
1️⃣ Terziye vermek en garantisi, tam boyuna uygun hale getirebilirsin.
2️⃣ Eğer makas ve iğne iplikle aran iyiyse, kendin de paçaları kıvırıp kesebilir veya dikiş ekleyebilirsin.
3️⃣ Yüksek topuklu bot veya chunky sneakers ile bu uzunluğu avantaja çevir, salaş ve cool bir hava yarat 🌟
4️⃣ Biraz daha yaratıcı olmak istersen, paçaları kesip püskül detayı ekleyerek trendlere oynayabilirsin.
158 kızlar en havalı sloganla, en stil sahibi olmayı hak ediyor! 💃🖤