Arkadaşlar benim yaşım 30 ben abd de yaşıyorum ama kendi isteğimle bir işe girdim işte bir villada hizmetçilik yapmak yalnız yaşayan bir kadına hizmetçilik yapıyorum evde kadının yaşı 54 neyse evi temizliyorum mutfak bulaşık yemek yapıyorum vb banyo temizliyorum bazende banyo yapıyorum neyse bazen dışarı salıyor beni alışverişe ama şöyle bir sorun var villa çok büyük 3 katlı ve yalnız yaşayan kadın kraliçe zannediyor kendini ve ben iş yaparken vazoyu kırdığımda ya da tabak kırdığımda beni evin bodrum kata götürüyor bodrumda hapishane gibi demir parmaklık var beni içeri sokuyor ve ortadan yıkılmış duvar var ve içerde pis leş gibi oda mutfak ve banyo var hapishane gibi pis ve beni hapishane kıyafeti giydiriyor turuncu renk tişört ve eşofman ellerimide önden kelepçeliyor saatlerce orada çalıştırıyor yemek falan temizlik vb işte sonra cezam bittiğinde o gün eski hizmetçi kıyafetleri giyip bodrumdan çıkıp yukarı çıkarıyor ve yukarda moderen villada çalışıyorum ben kurtulmak istedim ama beni salmıyor daha çok ayda maaşına zam yaparım diyor ben napayım para için katlanayım mı?
bence devam et para için.
Düşün önce.
Kesin ayrıl böyle bir maynak kadından.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne