Şimdi ben evliyim. Eşimle 1 ay önce boşanma kararı aldık ve ben o sıra biriyle tanıştım bireyler yaşadım. Biz kesin boşanacaktık ama aileler araya girdi zorla barıştırdılar. Eşimle aramız düzeldi, sorunları çözdük her şey iyi güzel.. Hal böyle olunca diğerine durumu anlattım. Boşanmıyoruz herşeyi hallettik seninle de görüşmeye devam etmek uygun olmaz dedim. Demediği lafı bırakmadı ve inada bindi. Aynı anda benimle de olucaksın o zaman dedi. Şimdide tehdit ediyor.. Yok evine gelirim herşeyi anlatırım, ya da sen bir yolunu bulup boşarsın bunları yapmam gerek kalmaz diyor. Ulan hadi ben eşşeklik ettim. Bir kadın ikinci olmayı bile bile nasıl kabullenebilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞu kağıda imza atıp boşanmadan neden birileri ile ilişki yaşarsınız ki? Dereyi görmeden paçayı sıvama lafı böyle bir şey işte... Kadın evine gelirse ve her şeyi anlatırsa , büyük ihtimalle karın ona inanacak ve sana boşanma davası açacak.. Zor durumdasın, geçmiş olsun.
Ama bu hatayı yapmamalıydın.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadının rekabet genlerini aktive etmişsin. Yanlış yapmışsın. Bir kadına asla başka bir kadına tercih edildiğini hissetirmemek lazım.
böyle durumlarda, kadınla ilgini azaltıp, evdeki sorunlar devam ediyormuş gibi konuşacaksın. Ama işe yaramaz hayatını planlayamayan bir işkolik olarak gibi görünüp hep yoğun olacaksın. Çok nadir buluşup, o buluşmalarda da kafana hep bulanık ve keyifsiz görüneceksin. Ta ki kadın kendisi senden umudu kesip, başka bir alternatif bulana kadar.
bu aşamaya kadar süreç böyle yönetilebilirdi. Ama şimdi geldiğin aşamada ne yapılır bilemedim. Belki eşine, açık açık, o dönemki keyifsizlikte ben halt ettim ama çok pişmanım diyerek açıklama yapılabilir.00 Yorumla
Madem boşanacağın belli değildi. Barışma ihtimali vardı hemen birilerinin üstüne atlamasaydın. Kadın olsun erkek olsun daha yeni 1 aydır tanıştığım kişiye her şey anlatılmaz. Akıllı olun. Sonra böyle biri çıkar başınıza bela olur. Eşin senle boşanma arifesinde biriyle olsa sonra barışır mıydın? Sormam bile aynı şey değil demeye getirdiyse seni bir kadın nasıl kabul edebilir desen de sen de aynı onun kafadasın. Karını da nerden bulup yazacak ayrıca eşinle yattık diye. O kadar bilgi verdiysen başına bela olması için hee şansı vermişsin kadına. Bir halt yapamaz bence. Tehdite devam ederse sen de onu et ya da şantaj için polise şikayet ederim de.
01 Yorumla
+1 yılZaten ne kadar kesin olursa olsun dava açılmadığı sürece gerçekleşen her ilişki ALDATMA'dır. Eşine anlatman daha iyi yoksa zaten kendisi öğrenecek bir şekilde. Hazır yeni barışmışken yol yakınken o da gider kendi yoluna, kendini senden kurtarır en azından.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
22Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İyi olmuş beter olun. Daha boşanmadan yenisini bulmak nedir?
İnsanın hayatındaki kadına birazcık saygısı olur.
Hiç mi değer vermiyorsunuz ben anlamıyor.
Bi yas tutaydın..53 Yorumla- +1 yıl
Yas?
Yanlış olan bişey yok sevgisi bittiğini sanıyor ve başkasına karşı bişeyler hissedip onunla beraber oluyor yazdığınız cehalet de değil yargı kimseyi yargılamaya hakkınız yok herkes hatasının bedelini öder sizin beter ol demenize kalmıyor bana göre ortada hata da yok yanlış da yıllarca beraber olduğum kadın 1 ay önce evlenmiş hemcinslerine karşı aşırı öfke doluyum - +1 yıl
@lotbrock kadın daha boşanmadan başka bir adamla beraber olsa da aynı şeyi der miydin? Ayrıca yıllarca beraber olduğun kadınla ciddi bir şeye adım atmamışsın, 10 yıl daha kadın enayi gibi seni mi bekleseydi? Hayatına devam etmiş haklı olarak. Kadın-erkek fark etmez bu tür şeylerin cinsiyeti yok. Hiç mağdur edebiyatına da girme koz haklı. Akli olan daha 1 aydır tanıdığı kişiye her şeyini de anlatmaz ayrıca.
- +1 yıl
Kadın boşanmadan aynı şeyleri yaşasa gene aynı şeyi derdim sevgisi biten erken ya da kız kanun yasalar önünde boşanmış olmasa bile sevgi bitince bitmiştir her şey
Yıllarca beraber olsa dahi geçmişte gene aynı şekil 1 aylık ilişki ile belki başladılar bazen çok saçma dar düşünüyorsunuz bu mezhep genişliği ya da imansızlık değil hakkı olan şeyi yapmış zamanında başkasına gönlü kaymış dar görüşlerinizden kurtulun
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKesin boşanacaksan boşan ayrıl takmayın
00 Yorumla Şimdi diyelim ki sen bu kadının tehditlerini sallamadın, bu kadın da herşeyi göze alıp kapına geldi, eşinle yüzleşti ve büyük kavga çıktı. Sonra ne olacak sence? Karın bu sefer sana boşanma davası açacak, üstüne üstlük bu ilişkinin siz boşanma aşamasındayken başladığını mahkemede delilleri ile birlikte kanıtlayacak, senden sağlam bir nafaka ile boşanacak, o diğer kadın o saatten sonra seninle bir ilişkiye devam eder mi etmez mi zaten meçhul. Olan her türlü sana olacak. Halbuki yapacağın şey çok basitti, boşanmadan yeni bir ilişkiye adım atmayacaktın. Yapacak bişey yok, ya kadının tehditlerine boyun eğeceksin ya da kadında ne kadar cesaret var bunu yaşayarak göreceksin.. Üçüncü bir ihtimal yok maalesef..
10 Yorumla
+1 yılZamanında yediğin hurmalar, gelir mabadı tırmalar. Birini unutmadan ve daha boşanmadan, birini bulman manasız olmuş. Başa gelen çekilir modda devam. Kadının sana ulaşacağı tüm yolları kesmen gerekiyor. Başka türlü kurtuluşun yok. Gidip eşine dürüst şekil de anlat.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Öncelikle hatalı sensin daha boşanma ışsın 1 ay içinde neden buldun buldun hadi o adamı evlilik sözü verdin tabiki peşini bırakmaz ilerisi için sööz verip bişey ler yasarsan 1 ay içinde yuvan tehlikeye girer hak ediyorsun kapına gelsin sen o zaman gör bakalımm
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİste bu yüzden hep soylüyorum resmi olarak boşanma davası gerçekleşmediği süreeeceeeee eşleeerrin başkalarıyla görüşmesini etik bulmuyorum.
Git eşine her seyi sen söyle o zaman.
Birde boşanma aşamasına kadar gelen evliligin yok konuştuk yok aileler konuştu yok çocuk yaptık evliliğiimizi kurtardık vs vs gibii durumları saçma buluyorum. Evlilik bu aşamaya geldiysee tekrar gelecektir..20 Yorumla
+1 yılKarına durumu itiraf etmelisin.
O kadını boşanacağını söyleyerek kandırdın ve hayatına aldın. Belki sana aşık oldu ve seni bırakmayı kabullenemiyor olabilir
Hem karına onu aldattığını söylemezsen, karının da hakkına girmiş olacaksın.
Dürüst ve karakterli ol. Karına her şeyi itiraf et. Seni affederse devam edebilirsiniz. Etmezse hayatına bak00 YorumlaPostuna yorum atan kızlar kadar bencil başka bir varlık görmedim, aksama kadar kendi hemcinsleri yedikleri butun bokları anlatıyorda hicbirinin sesi cıkmıyor ama konu erkek olunca icindeki pislikleri nasılda döküyorlar hemen. Beş para etmez bu yorumda afkuran kadınlar
00 Yorumla
+1 yıl2. Olmayı tabii ki kabullenir. Hayatında tek sen varsın mı sandın ahzhaahhas
Sizin gibileri anca böyleleri paklar.
Karına her şeyi anlat.
Boşanacaktık, nefsime sahip çıkamadım de.
Kabullenirse sorun yok, kabullenmezse zaten boşanacaktınız, boşanirsiniz.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. boşanma sırasında tanıştım diye kendin anlatırsan eşine ona da tehdit edecek malzeme kalmaz
ayrıca o seni tahdit ediyorsa sende onu şöyle uyar,
de ki böyle bir şey yaparsan eline yuttugun spermler harici ne geçeceğini saniyirsun? kendini küçültme karşımda.04 Yorumla- +1 yıl
O sondaki cümleyi hiç yakıştıramadım erkek haltlari yiyince helal olsun adam kadın yiyince yaşadıklarımızı ortaya dokerim yazık
- +1 yıl
Kadın tehdir etmişsin. Sende yazmissin... harici eline ne gececegini saniyorsun yazmissin bu da bir kadina hakaret
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen niye boşanma aşamasında biriylr tanıştık ben hiç bir zaman anlamıyorum durumh erkek kafası estiği gibi davranamaz üzgünün seninde karşında 2 kadın var ve sevgili olduğun kişininde bir kalbi var bu olaya girmeyecektin en başında. Ayrıca aileler barıştırdı diyorsun ailene neden pas atıyorsun anlamış değilim boşanan sensin istesen boşanırdın ama boşanmamışsın büyük ihtimal düzenini bozmak istememişsin
21 Yorumla- +1 yıl
👏 👏
Gizli Üye(18-24)+1 yıleşine; böyle böyle bi kadın musallat oldu git diyorum gitmiyo saçma sapan şeyler anlatırsa inanma diye baştan söyle, sonra da diğer kadına eşim biliyo korkacak bi şeyim yok devam edersen mahkemeye vericem de (eşine yalan söylemiş olucaksın ama yapıcak bi şey yok umarım inanır sana)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarına kesinlikle söyleme
diğer Kadın sana aşık olmuş
yani kandırmışsın onu da ne suçu var
yapmam gereken diğer kadınla irtibatı kesip anlatırsan anlat demek olucak boş tehdit gitsin anlatsın ne olacak sanki00 Yorumla Eşine düzgünce anlatmalısın ve özür dilemelisin sonra gerekirse eşine kadını arattır ve eşin kadına senin peşini bırakmasını ve her şeyi senin ona anlattığını söylesin bu durumda 2. Kadının yapabileceği bir şey kalmaz ve eşin de seni affedebilir
00 Yorumla
+1 yılSen anlat o kadının ağzından duyması kötü olur o 2. Kadına fırsat verme sonra ben eşime anlattım dersin sanki boşansan onu mu alacaksın böyle aptalca şeyler yapmışsa zaten nefret etmişsındir diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBu kadinin konusacagi bi arkadasin var mi yani senin arkadasin oldugunu bilmeyecek 2 ay oyalayacak bunu hediyeler felan alacak dikkatini cekecek belki seni birakir... boyle biri yoksa parayla adam tut valla
00 Yorumla
+1 yılKanka eşin anlayışlı biriyse ona anlat yoksa tanıdık polis varsa ona git dicem ama o kız seni afedersin * takmış kafayı cumhur baskani gelse çözemez sen en iyi karınla birlikte halledin
10 Yorumlabak çok yakından bir olaya şahit oldum aynı bunun gibi bak kesinlikle karına söylemesin o kadınla anlaşmaya çalışma karın elinde sonunda öğrenecek bunu ilerletme ve senin ağzından duysun açık bir şekilde hata olduğunu falan söylersin ama sen kadınla ilişkiyi devam ettirirsen ya da karına söylemezsen senin sonun olur
00 Yorumla
+1 yılKadın sevdikten sonra ikinci olmayı da kabul edebilir bu anormal değil aslında. Sen kadına artik arzu duymadigin için istemiyorsun o yüzden rahatsız oluyorsun.
00 YorumlaEşin bu yaşananları o kadından duyacağına kendi duymalı
Anlatacaksın başka çözümü yok.
Sonra eşin isterse bir daha senin suratına bakmaz ama senden duysun.00 Yorumla
+1 yılİşte sonrasını düşünmeden bi gafletle hareket edersen oyle olur. Tehditlerine inanma bari yoksa seni parmaginda oynatir hatta esinle paylas bu durumu o kadar problemi astiysaniz bunuda asarsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah kadının eline düşürmesin kimseyi. maalesef krndi çıkar ve menfaati için yapmayacakları rezillik yok. Bu kadının seni sevdiği de yok,önemsediği, düşündüğü de yok. Başın cidden belada arkadaşım.
013 Yorumla- +1 yıl
@Vanessa1 Kadınlar çok değişti ve bu gerçekle yüzleşin artık. Doğruya doğru. Her rezilliğin arkasında kadın var artık.
- +1 yıl
burada rezilliği yapan erkek kafan basmıyor mu en büyük rezilliği erkek yapıyor kes sesini
- +1 yıl
@Vanessa1 Hiç te öyle değl. Ben gerçek kadın istiyorum. Aşk inanan, menfaat ve maddiyattan uzak. Beni gerçek bir aşk ile, tutkuyla srven, adam yerine koyan, gerçek his ve duyguları olan. Gel de bul artık. Yok aşka inanan da, buda insan deyip te ciddiye alan.
- +1 yıl
@Vanessa1 Gel de sana hem insanlık hem de gerçek bir kadın nasıl olmalı, olur dersi vereyim. Sizler gibi at gözlüğü takmıyorum. İşte siz kadı lar, işte hayat. Allah ıslah etsin hepinizi.
- +1 yıl
@mucizevipemv Gel de siz kadınların hergün ne rezillikler yaptığını bir bir anlatayım. Var ki bir bildiğim kınuşuyorum. Her şey sizlerde bitiyor. Ne istiyorsanız sadece o oluyor. Bizlere sormuyorsu uz bile. İşinize nasıl gelirse öyle yaşıyırsunuz.
- +1 yıl
@Erhancanlar bizde biliyoruz BAZI erkeklerin ne kadar rezil olduğunu kadınlara yaptıkları tac. z yetmedi el kadar kız çocuklarina yaptılar bunlarda kadının suçu neydi peki biz yine genelleme yapmıyoruz bazı dedim farkindaysan senin gibi tümünü kapsayacak bir genelleme yapmiyoruz
- +1 yıl
@Vanessa1 Aramızda ki bir kaç erken rezilliği tüm erkeklere maledilemez ise, kadınların neredeyse tamamına yakınının midesizliği, onursuz ve utanma duygusundan maruz olmaları da tüm kadınlara maledilemez. İçinizden tabii ki de gerçek kadın olan bir kaç kişi varsa da henüz raslamadım. Lafı faxla uzatmaya gerek yok:zaten sadece siz kaear veriyor, siz ne isterseniz de o oluyor. Hala neyin kafası, neyin başarısızlığı, neyin hayal kırıklığı bu? Aşka inanmayan da paradan başka ilah tanımayan da sizin hemcinsleriniz. Her şey bu kadar net iken kadın düşmanı da, abaza da, manyak ta ben mi oluyorum? Bakun ispatı:bir resim bile koyacak, gerçek adını yazacsk, inmisin cinmisin belli edecek kadar bile cesaretiniz, şeffaflığınız yok. Kim saklanır, köşe bucak kaçar, gizli gizli takılır. Tabii ki onur ve haysiyeti olmayan, hırlı hırsız, edepsiz, ahlaksız olup, insan içine çıkmaya yüzü olmayanlar. Hadi şimdi bunlara da bir kulup bulup iyice batın yerin dibine.
- +1 yıl
Tam dayı senin kafa yine gitmiş neyse yaşlılara saygı diyorum ben zaten az önceki mesajda bazı dedim senin gibi genelleme yapmadım sanane kadınlardan sen bı kadınla birlikte olamadığına yan işte kim bilir kaç kıza burdan mesaj yaziyosundur ama konu olunca düşmanlık. Dedem yaşındasın Yaşını göze alaraktan senle kadın erkek kavgası yapmicam😂👋
Kadın düşmanı tatlı tontiş dedeleri bu siteye almasalar keşke 🤭🤣🤣🤣🤣 - +1 yıl
@Vanessa1 Edepsizlikte master yapmış, inadına dünden bu güne sadece arsızlıkta, edepsizlik ve iki yüzlülükte kat ve kat başarılı olup Dünya sıralamasında ilk sırayı kaptırmayan sen ve sen gibiler yüzünden geriye kalan bir kaç kadında gittikçe şansını kaybetmekle karşı karşıya. Hala dalgageçiyorsun. Ne dedeyim, ne de dedenim. Srnin gibi bir evlat çıkmaz bizim soyumuzdan.
+1 yılİnşallah karın öğrenir sonra zina suçundan açar davayı , istersen duruşma bugün olsun ev ayrılsin daha bosanmadigin sürece bu aldatmaya girer
10 YorumlaEvli erkekle birlikte olan hatta boşanmış erkekle bile bielikte olan zavallılara gelsin bu paylaşım da.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Bazı erkekler böyle kadınları hak ediyorlar. Bana eşim dese seni istemiyorum. Niye diye bile sormam hemen boşanırım
00 YorumlaBir şeyler yaşadığın için bırakmak istemiyor demek ki. Sen de aldatmaya yer arıyormuşsun😒
Bi boşanmayı bekleyeydin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılEvinin adresini nerden biliyo ki? Neyse, eşine kendin anlatsan iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılkanka bence git karına olanı biteni anlat daha sonra kendi öğrenirse terk eder seni
00 YorumlaBay karaktersize bak. Numarasını ver bakıyım bi ben görüşeyim onunla (!)
00 Yorumla
+1 yıl1 ay içinde böyle şeyler yaptıysan artık sen uslanmazsin bir zaman sonra tekrar aynısını yaparsın o yüzden boşanmanız en iyisi umarım karın her seyi öğrenip boşar seni
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsine durustce anlat bence, yaptigin dogru birsey degil asla. Ama anlat cunku bu sekilde zor duruma dusersin esinde ona gore karar versin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsseklik eTttigini kabul etmen güzel peki sen bu teklifi nasıl sunabildin iyi yapıyor karının bilmesi lazım onu nasıl aldattığını
00 YorumlaBence maddi durumundan faydalanmak icin ikinci olmayi kabullenmis, esine karsi durust ol bence anlat herseyi kurtulursun
20 Yorumla
+1 yılboşanmadan hiç girmeyecektin bu işlere ya eşine anlat ben ayrıyken bişeyler yasadım diye en azından kadının tehditlerinden kurtulursun amasen haketmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yüzsüz kızmış ya. Eşine söyle peşini bırakmıyor diye öğrensin onun tehditlerine boyun eğme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk ne güzel işte ateşini bir orada söndür bir burada
00 Yorumla
+1 yılDefet başından hiç bisi yapamaz kendi rezil olur midesi z
00 Yorumlaİyi yapmış ellerine sağlık sen daha boşanmadan naneleri yemeye kalkarsan böyle olur
20 Yorumlaİllah bunu eşin duyacaktir erken bı zamnda güzel bir şekilde anlatırsan eşin umarım seni anlayacaktır.
00 YorumlaIkincilere kadın demiyoruz yalnız onların adını herkes biliyor
00 YorumlaEvliyken başkasıyla gorusursen böyle olur iste
10 Yorumla
+1 yılBelanı bulmuşsun beter ol😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden yediğin hurmalar..
00 Yorumla Akıl yaşta değil baştadır.
00 Yorumla
+1 yılİleride bozulur diye ümit ediyordur
00 YorumlaAvukat tut. Bu işi hukuki yolla cozersin.
00 Yorumlaİşin zor kadın sana bağlanmış ve gemileri yakmış
02 Yorumla- +1 yıl
Bence bağlanmamış hırs haline getirmiş
- +1 yıl
@Barbiebabies bağlanmasa neden istesin ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılKurtulamazsın tadını almış
31 Yorumla- +1 yıl
Neyin tadını
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAga karıya baskasını bul😂😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOk sıkıntı yok de arada onuda hallet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana ver instasını kurtarayım seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden boşanma kararı aldınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Ekonomik durumun iyidir ondan
00 Yorumla
+1 yılSana mustehak
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. Üçlü olsun güçlü olsun de sende
010 Yorumla- +1 yıl
Kadin kabul eder mi
- +1 yıl
Asla etmez yani canım mısın cemile
- +1 yıl
canım mısın olacaktı yanlis yazmışım uyku sersemiyim
- +1 yıl
canım yazmiyor telefon
- +1 yıl
canım
- +1 yıl
Lanann s. a. l. a. k yerine canım yaziyor
- +1 yıl
Site bozuk
Soran+1 yılDayı sakin ol, kız üçlü dedi ayakta boşalacaksın neredeyse, çek elini şeyinden a q
- +1 yıl
Lan ya dayi degil 17 yasindayim yeminle s. a. l. a. k yaziyorum canım olarak dönüsüyor sapık değilim lannn
Paranı yiyorsa
11 Yorumla- +1 yıl
Būyūk olcüde oyledir.
+1 yılNaneleri yerken bize mi sordun
10 Yorumla
+1 yılO kadını bana yönlendir
00 YorumlaEşine anlat
00 Yorumla
+1 yılZor durum.
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında