Güncellemeler
10 ay
Guncellllll
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Yapacak bir şey yok unutmaya çalış
Kız arkadaşıma demeyeyim dimi, ama bu beni her gördüğünde yüzüme bakıp gülümsüyor ben kafamı çeviriyorum tabiki.
Çıplak olan sen miydin o mu
Birde elim tam şeyimde iken gördü offff ya
Bendim
Olsun elimle örtmüşsün oranı en azından, memelerde herkeste aşağı yukarı aynı zaten, haytın içinde olan şeyler ya nolacak
Yapcak bir şey yok ama tam örtmedim aslında parmağım ile okşuyordum 🙈. Birde şey dedi, ooo kolay gelsin
Yuh be kanka duş kabininde yapılır mı o şey, eleman herkese anlatsa hakkıdır
Kanka Tam öyle yapmadım. Üstümü değiştirecektim parmağım oradaydı o gördü birden. Kapıda açık kalmış. Bunu ben onunla konuşayım da utanıyorum. Bu nasıl denirki aramızda kalsın diye
Kendini okşamıyordun yani
Yanlış anlattım galiba, oksamiyordum ama o öyle sandı bence. Tek parmağım şeyimdeydi çıplaktım
Valla bilemedim o zaman kanks, yalan söylüyor dersin birisine söylerse, fotosu yok ya sonuçta nasıl ispatlayacak
Teşekkür ederim yorumun için ama beni her gördüğünde imalı bakar bu şimdi, bana yürümeye de çalışır. Neyse mesafeli uzak durayım en iyisi
Hep böylesi şeyler beni bulur, bikerede bikini kazası yaşadım zaten jghgffjgh
Aynen kanka mantıklı, bir de tamamen çıplak duşa girme plajda bir daha
Ne oldu bikinine ki
Duşta değildim ki, kıyafetimi çıkardım bikinimi giyecektim soyunma kabininde, o anda oldu olanlar
Burdan da bu yorum kaldirilirmi bilmiyorum. Biraz yüzeysel anlatayım sana. KS hemen müdahale ediyor çünkü
Anladım, talihsizlik olmuş, ön tarafını duvara dönebilirsin aslında önlem için
Havuz kenarında yatarken bacak hareketi yapıyordum. Bikinin alt tarafı biraz kenara doğru kaymış sonradan farkettim
Ne? Ne kadar kenara, tahmin ettiğim şey mi yoksa
Çok fazla değil ama araya baya girmişti jgjdgfdd
Muhtemelen görmüştüler kanks
Hemen düzelttim ama görmüş olanlar vardır, erkekler kızlar vardı karşı tarafta kanks🤷♂️
Aman ne olacak, olur öyle kazalar ben bir iki kişiyi çıplak gördüm, farklı bir şey yok kimsede, hepimiz aynıyız günün sonunda
Aynen öylede o erkeğin beni çıplak görmesi ve gülmesi iyi olmadi
Sen kimleri gördün ki kgfdfggg. Nasıl yani
Evet erkek olması kötü olmuş
Küçükken kuzenimle beraber yıkanıyorduk, onun dışında da var bir kaç olay işte ama kızları gene yani erkekleri değil
Bu beni her gördüğünde imalı bir bakış atar. Benimde kuzenim ile ilişkim olmuştu
Erkek kuzen mi
Gene kızları görmüşsün. Kaç yaşındaydın kuzen ile yıkanırken. Dokundunuzmu birbirinize
Evet erkek kuzen
Senin kuzen erkekmiydi kızmı
9 falandık, galiba bir kere tokat atmıştı şeyime banyoda bende ertrsi gün tekme atarak intikam almıştım
Yok kanka kızdı benim kuzen
Haa iyi o zaman. Sen hep kızlar ile olmuşsun, yani görmüşsün. Benim durum daha fena kanka hfgdggdvv
Evet sen biraz daha şanssızsın, sonuçta onlarda olan bende de vardı yani