Moda & Stil Rezillik diz boyu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Plajda soyunma kabininde kız arkadaşımin sevgilisi kapısını açtı kabinin beni o şekil gördü ne yapacağımı şaşırdım, bu durumu nasıl izah etmeliyim? Güncellemeler8 ay Guncellllll Rezillik diz boyu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tfsbvdb Takip Et Xper 4 Yaş: 26 9 ay Yapacak bir şey yok unutmaya çalış 1 37 Yorumla Soran 9 ay Kız arkadaşıma demeyeyim dimi, ama bu beni her gördüğünde yüzüme bakıp gülümsüyor ben kafamı çeviriyorum tabiki. Yorumla Tfsbvdb 9 ay Çıplak olan sen miydin o mu Yorumla Soran 9 ay Birde elim tam şeyimde iken gördü offff ya Yorumla Soran 9 ay Bendim Yorumla Tfsbvdb 9 ay Olsun elimle örtmüşsün oranı en azından, memelerde herkeste aşağı yukarı aynı zaten, haytın içinde olan şeyler ya nolacak Yorumla Soran 9 ay Yapcak bir şey yok ama tam örtmedim aslında parmağım ile okşuyordum 🙈. Birde şey dedi, ooo kolay gelsin Yorumla Tfsbvdb 9 ay Yuh be kanka duş kabininde yapılır mı o şey, eleman herkese anlatsa hakkıdır Yorumla Soran 9 ay Kanka Tam öyle yapmadım. Üstümü değiştirecektim parmağım oradaydı o gördü birden. Kapıda açık kalmış. Bunu ben onunla konuşayım da utanıyorum. Bu nasıl denirki aramızda kalsın diye Yorumla Tfsbvdb 9 ay Kendini okşamıyordun yani Yorumla Soran 9 ay Yanlış anlattım galiba, oksamiyordum ama o öyle sandı bence. Tek parmağım şeyimdeydi çıplaktım Yorumla Tfsbvdb 9 ay Valla bilemedim o zaman kanks, yalan söylüyor dersin birisine söylerse, fotosu yok ya sonuçta nasıl ispatlayacak Yorumla Soran 9 ay Teşekkür ederim yorumun için ama beni her gördüğünde imalı bakar bu şimdi, bana yürümeye de çalışır. Neyse mesafeli uzak durayım en iyisi Yorumla Soran 9 ay Hep böylesi şeyler beni bulur, bikerede bikini kazası yaşadım zaten jghgffjgh Yorumla Tfsbvdb 9 ay Aynen kanka mantıklı, bir de tamamen çıplak duşa girme plajda bir daha Yorumla Tfsbvdb 9 ay Ne oldu bikinine ki Yorumla Soran 9 ay Duşta değildim ki, kıyafetimi çıkardım bikinimi giyecektim soyunma kabininde, o anda oldu olanlar Yorumla Soran 9 ay Burdan da bu yorum kaldirilirmi bilmiyorum. Biraz yüzeysel anlatayım sana. KS hemen müdahale ediyor çünkü Yorumla Tfsbvdb 9 ay Anladım, talihsizlik olmuş, ön tarafını duvara dönebilirsin aslında önlem için Yorumla Soran 9 ay Havuz kenarında yatarken bacak hareketi yapıyordum. Bikinin alt tarafı biraz kenara doğru kaymış sonradan farkettim Yorumla Tfsbvdb 9 ay Ne? Ne kadar kenara, tahmin ettiğim şey mi yoksa Yorumla Soran 9 ay Çok fazla değil ama araya baya girmişti jgjdgfdd Yorumla Tfsbvdb 9 ay Muhtemelen görmüştüler kanks Yorumla Soran 9 ay Hemen düzelttim ama görmüş olanlar vardır, erkekler kızlar vardı karşı tarafta kanks🤷♂️ Yorumla Tfsbvdb 9 ay Aman ne olacak, olur öyle kazalar ben bir iki kişiyi çıplak gördüm, farklı bir şey yok kimsede, hepimiz aynıyız günün sonunda Yorumla Soran 9 ay Aynen öylede o erkeğin beni çıplak görmesi ve gülmesi iyi olmadi Yorumla Soran 9 ay Sen kimleri gördün ki kgfdfggg. Nasıl yani Yorumla Tfsbvdb 9 ay Evet erkek olması kötü olmuş Yorumla Tfsbvdb 9 ay Küçükken kuzenimle beraber yıkanıyorduk, onun dışında da var bir kaç olay işte ama kızları gene yani erkekleri değil Yorumla Soran 9 ay Bu beni her gördüğünde imalı bir bakış atar. Benimde kuzenim ile ilişkim olmuştu Yorumla Tfsbvdb 9 ay Erkek kuzen mi Yorumla Soran 9 ay Gene kızları görmüşsün. Kaç yaşındaydın kuzen ile yıkanırken. Dokundunuzmu birbirinize Yorumla Soran 9 ay Evet erkek kuzen Yorumla Soran 9 ay Senin kuzen erkekmiydi kızmı Yorumla Tfsbvdb 9 ay 9 falandık, galiba bir kere tokat atmıştı şeyime banyoda bende ertrsi gün tekme atarak intikam almıştım Yorumla Tfsbvdb 9 ay Yok kanka kızdı benim kuzen Yorumla Soran 9 ay Haa iyi o zaman. Sen hep kızlar ile olmuşsun, yani görmüşsün. Benim durum daha fena kanka hfgdggdvv Yorumla Tfsbvdb 9 ay Evet sen biraz daha şanssızsın, sonuçta onlarda olan bende de vardı yani Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yapacak bir şey yok unutmaya çalış
Kız arkadaşıma demeyeyim dimi, ama bu beni her gördüğünde yüzüme bakıp gülümsüyor ben kafamı çeviriyorum tabiki.
Çıplak olan sen miydin o mu
Birde elim tam şeyimde iken gördü offff ya
Bendim
Olsun elimle örtmüşsün oranı en azından, memelerde herkeste aşağı yukarı aynı zaten, haytın içinde olan şeyler ya nolacak
Yapcak bir şey yok ama tam örtmedim aslında parmağım ile okşuyordum 🙈. Birde şey dedi, ooo kolay gelsin
Yuh be kanka duş kabininde yapılır mı o şey, eleman herkese anlatsa hakkıdır
Kanka Tam öyle yapmadım. Üstümü değiştirecektim parmağım oradaydı o gördü birden. Kapıda açık kalmış. Bunu ben onunla konuşayım da utanıyorum. Bu nasıl denirki aramızda kalsın diye
Kendini okşamıyordun yani
Yanlış anlattım galiba, oksamiyordum ama o öyle sandı bence. Tek parmağım şeyimdeydi çıplaktım
Valla bilemedim o zaman kanks, yalan söylüyor dersin birisine söylerse, fotosu yok ya sonuçta nasıl ispatlayacak
Teşekkür ederim yorumun için ama beni her gördüğünde imalı bakar bu şimdi, bana yürümeye de çalışır. Neyse mesafeli uzak durayım en iyisi
Hep böylesi şeyler beni bulur, bikerede bikini kazası yaşadım zaten jghgffjgh
Aynen kanka mantıklı, bir de tamamen çıplak duşa girme plajda bir daha
Ne oldu bikinine ki
Duşta değildim ki, kıyafetimi çıkardım bikinimi giyecektim soyunma kabininde, o anda oldu olanlar
Burdan da bu yorum kaldirilirmi bilmiyorum. Biraz yüzeysel anlatayım sana. KS hemen müdahale ediyor çünkü
Anladım, talihsizlik olmuş, ön tarafını duvara dönebilirsin aslında önlem için
Havuz kenarında yatarken bacak hareketi yapıyordum. Bikinin alt tarafı biraz kenara doğru kaymış sonradan farkettim
Ne? Ne kadar kenara, tahmin ettiğim şey mi yoksa
Çok fazla değil ama araya baya girmişti jgjdgfdd
Muhtemelen görmüştüler kanks
Hemen düzelttim ama görmüş olanlar vardır, erkekler kızlar vardı karşı tarafta kanks🤷♂️
Aman ne olacak, olur öyle kazalar ben bir iki kişiyi çıplak gördüm, farklı bir şey yok kimsede, hepimiz aynıyız günün sonunda
Aynen öylede o erkeğin beni çıplak görmesi ve gülmesi iyi olmadi
Sen kimleri gördün ki kgfdfggg. Nasıl yani
Evet erkek olması kötü olmuş
Küçükken kuzenimle beraber yıkanıyorduk, onun dışında da var bir kaç olay işte ama kızları gene yani erkekleri değil
Bu beni her gördüğünde imalı bir bakış atar. Benimde kuzenim ile ilişkim olmuştu
Erkek kuzen mi
Gene kızları görmüşsün. Kaç yaşındaydın kuzen ile yıkanırken. Dokundunuzmu birbirinize
Evet erkek kuzen
Senin kuzen erkekmiydi kızmı
9 falandık, galiba bir kere tokat atmıştı şeyime banyoda bende ertrsi gün tekme atarak intikam almıştım
Yok kanka kızdı benim kuzen
Haa iyi o zaman. Sen hep kızlar ile olmuşsun, yani görmüşsün. Benim durum daha fena kanka hfgdggdvv
Evet sen biraz daha şanssızsın, sonuçta onlarda olan bende de vardı yani