AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
sağlam bir rimel , göz pınarı ışıltısı , hafif bir allık , dudak rengiyle hafif pembe arasi doğal bir ruj.. kafii
Ben siyah üstüne kırmızı şeklinde 17" çelik jant iç krem deri dekoreli arka sport rüzgarlık ön agresif duruşlu makyaj severim, niye sordun ki.
Esmerse fondotene gerek yok. Bordo veya kirmizi bir ruj hafif eyeliner yeter. Beyaz tenliyse pembe tonları daha iyi.
Maşallah o nasıl makyaj senin aylık makyaja ayırdıgın bütçeyle Afrika 1 ay doyar heralde.
:((((((
çok fazla ablam seninki azalt biraz
ben böyle seviyorum.
Vamp makyaj güzel oluyor gerçekten. Ama ben günlük olarak rimel kalem hafif ruj bazende koyu tonlar tabi ya gözde ya dudakta ikisi aynı anda hoş olmuyor
Gözlerim Renkli olduğu için Gözlere çalışıyorum genelde. :D Ama öyle 2-3-5 renk değil Sade ama rimel göz kalemi şart.. Dudaklara nude ya da hafif pembe bir ruj yeterli :)
kensılıkle sade makyajdan yanayım ve cogunlukla bu makyajı uyguluyorum oda cok mecbur oldugum ıcın zaten yaptıgımdada hıc bellı olmuyor ama en ıyısı bu daha dogal duruyor :D
eyeliner ve ruj benim vazgecilmezim saçlarım koyu iken daha çok koyu renkler kullanırdım fakat şimdi saçlarım sarı rujda pembemsi ve şeftali tonları tercih ediyorum
sade olmalı bir de pudrayı suruyorlar suruyorlar tortu olup burun kenarında goz kapagında birikiyor hiç hoş değil su bazlı olanları kullanmaları lazım
Yüzünüz resim kağıdına dönmesin de nasıl olursa olsun.
makeupideasmag.com/.../...oween-makeup-vampire.jpg böyle...
Hiç makyaj :/ Yapanı severim ama yapmayı beceremem.
Kesinlikle Doğal Makyaj yaptın belli olmayacak Tenine Uyum Sağlıcak (y)
hafif bir pudra göz kalemi rimel doğal dudak renginde bir rujla tamamdır
Tesettürlü olduğum için ince eyeliner ve her daim şeftali tonları hafif makyaj
pin up makyajı güzeldir. güzel bir bordo dolgun dudaklar kirpikler uzun siyah beyaz ten muhteşem
Gozlere fazla onem vermem sade rimel ya da kalem
is dudaklarda
onlari kullanmayi seviyorum
favorim visne çürüğü ruj
https://i.hizliresim.com/N51l5N.jpg
Böyle
Ruh halime bağli gözleri çok ağir sevmem ama rujlara zaafim var kirmizi bordo mor çok severim.
Ben nedense kadınlarda ağır makyajı seviyorum, dediğin de güzeldir bana göre
bencede daha hoş
gözün altına üstüne kapkalın siyah kalem ya da eyleniner, rimel ve allık. Bitti makyajım.
0 makyaj severim
siyah oje siyah ruj siyah eyeliner olabilir ama <3<3<3
ruj sevmem ya pembe zaten güzel parlatıcı kafidir =)
Tabii ki de hafif. kusurları kapatıp hafif renk versin yeter
Sade aşırıya kacmayan gozleri ve dudaklari ortaya cikaran makyaj iyidir fondoten pudra sevmem
hiç makyaj yapmıyorum çünkü yüzüm güzel ben karşıdan net yüz severim ondan kendimde makyaj yapmam..
her makyajı seviyorum yapmasını bildiğim için yerine göre ortamına ve kıyafete göre değiştiririm :)
yerine göre değişir ama favorim eyeliner göz kalemi ve kırmızı ruj
sadece yüzüne değil oje vs kullanması da önemli ama hafif olmalı yoksa büyük gösteriyor
Kırmızı retro mat ruj ile ince çekilmiş kısa kuyruklu eyeliner
Rimel ve hafif bir ruj seviyorum. Goz kalemi de olur. Ama far pudra vs vs vs hic isim olmaz :))
Vamp bende severim ama kendime yakışan kirmizi tonunu hala bulamadım ve genelde dogal takılıyorum
Yüzünü boya kabına batırıp çıkarmadıysa yeter...
Çok hafif olmalı bence. Kız doğalken güzel olmalı benım için.
Hafif ve doğal. Kapatıcı gerekiyorsa Bb krem daha doğal ve fazla belli olmayacaktır.
Günlük eyeliner, rimel ve mat ruj kullaniyorum. Ama daha özel bir yerde makyaj da biraz koyu yapiyorum. Ruj bordo seviyorum :)
Az ve öz. Yani kadın görünümlü makyaj çantası gibi gezmeyin. Az makyaj yapanlar ilgimi çeker hatta.
Sıfır makyaj. İnsanın en güzel makyaj yaptığı spordur :)
Makyajın ingilizce anlamı Make up dır. Make up ise telafi, kaportayı düzeltmek anlamındadır :D
Dumanlı göz makyajı.
https://i.hizliresim.com/3R4vLp.jpg
Iıııyk berbat;(sen hiç normal kadın gördün mü ya da bir kızla çıktın mı?
Hayır.
Ivory fondoten ama routıne.
Eyeliner, mascara, nude ruj.
Favorım hemde heryere uyum saglar :)
ben de öyle seviyorum.
rimel göz kalemi eyeliner ve koyu bordo ruj:)
günlük hayatta rahat kullanılabılecek sade bır makyaj
eyeliner rimel göz kalemi hafif bir de ruj abartı olmasın bazen eyeliner olmasa bile olur.
bence abartıya gerek yok bir rimel birde pembe hafif ruj dfdds
İnce cekilmis eyeliner ve fondeten yeter. Dudaklarima renksiz nemlendirici yeter
Beyaz tenliyse açık kırmızı ruj çok hoş duruyor ama abartmasın :D
Flu.
Sadece göz makyajı rimel eyeliner hafif toprak ve krem tonunda far.
Canım bana onerebilecegin bordo-koyu visnecurugu veya cok koyu mor rujlar var mı?
far kullanmam sadece likit o da uzaylılar gibi kuyruk yapmam ama bordo ve kırmızı ruj vazgeçilmez
bir Eksik Ol :) @sedefomer
seçtiğin eic yi görünce bütün cevap verme hevesim kursağımda kaldı, bu ne egoistliktir arkadaş ahdfd
ben vamp makyaj seviyorum sade makyaj yazanımı eic seçicektim seçtiğim cevap mantıklı zaten.
çok haklısın
Kıyafetime bağlı olarak bordo ya da kırmızı ruj; benim için önemli bir yere gideceksem artı olarak eyeliner ve rimel.
dudak kalemi rimel allık bunlar olsun kafi ama özel günlerde hafif gözlerimi daha belirgin edecek renkte farlar tercih ederim.
porselen fondoten, pudra, dudak balm, far, rimelimi es geçmem, açık tonlar tercih ederim, bronz pek sevmem
Genellikle makyajım böyle oluyor ; açık renk fondoten , rimel , ince çizilmiş bir eyeliner , dudaklarıma hafif parlatıcı , bide göz rengim kahverengi olduğu için yeşil ya da mavi göz kalemi.
kadınlar aslında işi bilmiyor cogu gereksiz makyajlarla maymuna dönüyor
kendinize yakışanı kıyafetinize yakışanı havaya iklime göre yakışanı vs.. dikkkat artık bizimde bir göz zevkimiz var
Göz makyajı çok önemli bence. Yani gittiğim yere göre değişir aslında ama ruj bana günlük hayatta abartı gelmiştir hep nedense :) gözde eyeliner ve altı gölgeli siyah çerçeve maskara yeterli gözler güzelse fazlasına gerek yok zaten :))
Tipine s* çayım bu tip ne ya özgüvenle koyuyor bir de
sende benim tipime sıçacak g*t yok canım kendi tipine güvensen gizli yazmazdın zaten o maymun suratınla beni kıskanmaya devam et bebeğim hadi uza şimdiii :))
Gittigim yere göre değişir Ama genelde hafif yaparım
yalnızca eyeliner. o da varlığı belli olmayan gözlerimi biraz belirgin kılsın diye.
Gizemli gözler benim favorim. Kahverengi göz makyajı kuyruklu eyeliner nude ruj ama kahverengi alt tonu olursa tabi bide hafif parlak günlük kullanımda kullanıorum. Gece çok önemli ise kırmızı ya da bordo ruj idolüm 😊
Dakota Rose'nın makyajı gibi hoş bir tane güzel işte ne gerek var günde bir kabı bitirmeye ;) :D