+1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılwww.google.com.tr/search ben sademakyaj severim abartya gerek yok:)
00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yıl
Aynen senin yaptığın gibi makyaj olacak...
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
- Moda & Stil konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yıl1. Kuyruklu eyeliner , nude ruj 2'lisi :
dilayda.files.wordpress.com/.../nude-makeup.jpg
2. smokey eyes olabildiğince dağınık olmalı dudaklar yine nude kalmalı :
top5homeremedies.com/.../...up-Designs-Ideas-3.jpg
3. ya da hiç makyaj yapmam bu 2'sinden birini sürer çıkarım :
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...e02305ab4c.jpg01 Yorumla
+1 yıls9.favim.com/.../...iner-eyes-Favim.com-894988.jpg
scanfree.org/.../eyeliner3.jpg
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...ad1f9dbf7f.jpg
...11 Yorumla
+1 yıllifecellskinfans.com/.../...Faced-Makeup-Look1.jpg
www.ekadinca.com/.../...-koyu-makyaj-modelleri.jpg bu iki makyaj arasında gelgit yasarim kıyafetime gore:D12 Yorumla
+1 yılkoyu kırmızı tonları ruj, gül kurusu vey bordo: www.topinspired.com/.../dark-red.jpg
uzun eyeliner: i.ytimg.com/vi/VyzgXK8YS-c/maxresdefault.jpg
tabii bunlar 170 boy 54 kilo beyaz tende olursa daha çekici olur :D33 Yorumla- +1 yıl
aradım taradım internette :)
- +1 yıl
Müthiş makyaj ya!!
Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. 93 Yorumla- +1 yıl
@ilkknurAynen sana katiliyorum kadin dedigin dogal olucak abartılı makyaj olmicak
+1 yılAllık sürmem. Cilde zarar veriyor. Ruj, kalem, rimel filan. Beyaz tenli olduğum için eyeliner çok abartılı duruyor, o yüzden belli belirsiz ışıltı veren bir far sürerim. Bu yaptığım makyaj. Sevdiğim makyaj vamp benim de. Ama maalesef b*k gibi duruyo bende -.-
00 YorumlaBir kızın fondöten, pudra gibi gözeneklerini tıkayacak sağlıksız kozmetik ürünleri kullanmaması gerektiğine inanıyorum. Günlük makyajda göz şekline uygun çekilmiş eyeliner + rimel yeterli bence. Bordo, mat rujda sürüldü mü, tamam! Doğallıktan yanayım yani biraz :D
00 Yorumlaaslında benim yaptığım makyaj yerine göre değişiyor. örneğin dersaneye giderken uzun bir eyeliner pembe parlak bir ruj tabi fondaten eğer arkadaşlarımla bir yere gitceksem kafeterya gibi daha demin bahsettiğimin aynısı sadece üzerine far da ekleme taraftarıyım. balo gibi çok çok çok özel bir yere gitceksem kesinlikle kırmızı bordo veya gülkurusu tonlarında bir ruj yine aynı tonlarda allık göz makyajı ful siyah
00 Yorumla
+1 yılYa gözleri patlatırsın ya dudakları. Dikkat çekici bir ruj sürersem eyeliner yeter aksi taktirde katalog olursun. Günlük gül kurusu dudak kalemi kullanırım özek günlerde mat bordo ve mor ruj hoşuma gidiyor. Göz makyajı yaparsamda dumanlı yaparım.
01 Yorumla
+1 yılMakyajı severim ama pek yapmam. Beceremem çünkü:d ya da ben ne yapsam abartılı gözüküyor gibi geliyor. Özellikle koyu tonlarda rujlar dudagımı çok ön plana çıkarıyor rahatsız oluyorum:d Ama yakıstırıp çok güzel makyaj yapan insanlara özeniyorum baya bir 😄 Kendimde ise maskara ve dudak rengi tonlarında rujları seviyorum. :)
00 Yorumla
+1 yılEyeliner ip ince ve kirpiklerin basladigi yerden basliyicak. Gozun tam ucundan degil. Ordan baslayip birazcik ama com az kalinlasacak kuyruk yok. Vee vazgecilmez olan kesinlikle rimel bol bol rimel olmali
00 Yorumla
+1 yılGözde dumanlı ağır makyaj varsa dudakta ten rengi ruja bayılırım. Eğer sadece eyeliner çekmişsem bordo veya kırmızı ruj kullanırım. Öyle artist martist olmadığımız için iki koyuyu bir araya koyduğum zamanlar çok nadirdir. :D
00 YorumlaBahsettiğin tarzda makyaja bende bayılırım ama günlük sadece ruj ve eyeliner rimel kullanırım hatta onları bile kullanmıyorum sadece ruj sürer çıkarım :D
06 Yorumlabence mümkünse doğal olsun makyaj olmasın çünkü erkekler sabah uyandığı anda yüzüne bakılabilir birisini ister yanında gece başka sabah başka olmaz :P gece boyanmış süslenmiş bir bakıyosun sabahına farklı birisi var yanında
00 YorumlaGünlük hayatta makyaj yapmam pek yaparsam da sade yaparım abartısız. Gece dışarı çıkarsam senin gibi vamp yaparım. Bordo tonu rujlarla siyah eyeliner. Veya koyu tonlarda dumanlı bir göz makyajı ve nude ruj :)
00 Yorumla
+1 yıl04 Yorumla- +1 yıl
Bu kadında bin ton makyaj var
- +1 yıl
Sırıtmadığı sürece severim..
@Şımarıkqueen - +1 yıl
Aynn bir kadınlar var palyançoya benziyo. Daha beteri banim bir tanıdığım hiç makyaj yakışmıyo
- +1 yıl
xenia tchoumetciva en sevdigim model. ayrica baska resimlerde cok dogal. kiskanmayin.
+1 yılSanırım ten rengine uygun makyajı çok seviyorum birde o yüzünüze sürdüğünüz pudrayı abartmazsanız güzel olur yüzü farklı renk vücudu farklı renk anlamsız oluyor makyaj uyumlu olmalı birde fazla koyu rujları sevmem abartmayın
02 Yorumla- +1 yıl
çok abartıyorsun geceleri korkuyoruz :)))
Dudakta nude, seftali, gul kurusu. Gozde beyaz, kahverengi, seftali tonlari. Yanaklarda sadece seftali cunku seftali sade bir renk oldugundan bircok seyle uyum saglar. Ve bronz bir yuz
00 Yorumlakahverengi buğulu göz makyaji, veya sadece eyeliner ile maskara, kirmizi ve bordoyu, siyah göz makyajini gündüz tercih etmem genelde şeftali ve nude tonlar :)
00 Yorumla
+1 yılAçık ten rengine koyu kırmızı ruj, gözü çekik gösterecek şekikde eyeliner. Saçlar da siyah olmalı tabi.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyleyim son bir aydır. Yeni yeni başladım makyaj yapmaya. Bir de düz kahkül kestirdim. Yakıştığını düşünüyorum.
Kirpiklerim uzun olduğu için onları öne çıkartmayı seviyorum ben. Günlük normal makyajım > rimel, göz kalemidir. Kıyafetime göre ruj seçerim ama her zaman göynümün sultanı koyu bordo rujumdur. Beyaz tenli olunca hoş duruyor bee :)))
00 Yorumla
+1 yılHafif bir makyaj her zaman bir kadına yakışır. Gözlere sürülen mavi bir kalemde bana hep çekici gelmiştir.
Ama kişiden kişiye göre yapılan farklı makyajlarda ilgi çekiyor şimdi00 Yorumla
+1 yılbilmiomki ya useniyorum makyaj yapmaya begenen boyle begensin kafamda bir duduklu tencere boyayla Ahri kilikli Katarina gibi gezmektense dogal tercih ederim
(hep usengeclik bunlar 😂)02 Yorumla- +1 yıl
rujuymus rimeli akmasiymis alligiymis uzun is yav
Gözdee koyu makyaj seviyorum siyah kahve farlar Bazen gri tonları ruj genellikle et tonları silik ya da gözde sadece rimel kirmizi bordo ruj seklinde ve kesinlikle ruj allıkla uyumlu bir renk olmalı
00 Yorumla
+1 yılSiyah sacli beyaz tenli mavi gozlu oldugum icin kirmizi ruj vazgecilmezim. Onun disinda cok makyaj yapmam bazen de dudagima renk versin diye dudagimin 1-2 ton koyusu ruj surerim o kadar.
00 Yorumlabende severim birlikte yapalım mı? şaka l*n şaka :D:D neyse işin gerçeğini istersen kısa saç severim pembe bir dudak ve koyu tonlar yani zıtların uyumluluğu
00 Yorumla
+1 yılÇok makyaj yapmayı sevmem daha ondokuz yaşındayım. Eyeliner olmazsa olmazımdır birde bordo ruj. Diğer türlü fondoten, baz, notr, pudra, kalem vs kullanmam.
00 Yorumlahttps://instagram.com/makeup_amor
Şu hatub gibi makyaj yapmayı isterdim valla :)00 YorumlaModa & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. Sade dogal guzellige katki olsun. Makyaj kupunu sevmez erkekler. Makyaj teninde belli olmuyacak kadar az makbuldur.
01 Yorumla1. si hatun dediğinin doğal güzelliği olacak doğal güzelliğin üstüne çok çok hafif bir makyaj tamamdır yüzünü boya küpüne çeviren kızlar iğrenç duruyo bence :)
00 Yorumla
+1 yılGoz makyaji kesinlikle siyah olucak. Baska renkte asla surmem. Yuzumde akne olmadigi halde allik ve fondotensiz disari cikmam. Dudaklarda ise koyu tonlari tercih ederim senin gibi. Bordo ve kirmizi ruj vazgecilmezim
01 Yorumla
+1 yılKoyu goz makyaji eyeliner kesinlikle kuyruklu. bordo ya da kirmizi ruj
11 Yorumlapürüzsüz bir cilt başta gelir. ama göz makyajı da önemli ilk önce bazlı bir cilt makyajı daha sonra dumanlı siyah göz makyajı severim
02 YorumlaAbartısız. Bazıları sivilce var diye çok fondöten sürüyor. Özellikle erişmemişler çok yapıyor sırf sivilceleri kapansın diye. Sonra o sivilce izleri kalıcı oluyor ve büyüdüklerinde en çok para fondötene gidiyor.
00 Yorumlakesinlikle çok doğal bir makyaj ve ince kuyruklu bir eyeliner dudak için de aynısı geçerli her gün kırmızı yaparsan kırmızının değeri kalmaz ve elmacık kemiklerini yüz hatlarını belli eden makyajları tercih ederim.
00 YorumlaBöyle cildinin güzelliğine güzellik katacak ama öyle makyajla da güzel olmuş dedirtmiycek HAFİF bir makyaj yani
00 Yorumla
+1 yılBordo kirmizi ruja siyah goz yaparsan zombi olursun bacim. Makyaj guzellesmek ve kusur ortmek icin yapilir kusurlanmak icin degil.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 628 cevap paylaştı. Kokoş makyajına bayılırım.
Hani tüm suratı kızıl-kahverengi pudraya bulayanlar var ya, ondan işte..
Çok seksi duruyor naapim allalla.. :D00 Yorumlagünlük hayatta 0 makyaj özel bir yere gideceksem de kıyafetime uygun abartılı olmayan bir makyajı tercih ederim
00 Yorumla
+1 yılNude makyaj disinda makyaj yapmam. hem masumiyetimi koruyor hem giyimde daha iddiali olmami sagliyor.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğallık severim ben :)
Belki siyah göz kalemi çekerim
Onun dışında dudak koruyucu renkli kremler var ya onlardan kullanıyorum zaten :D00 Yorumla Bence en iyisi makyajsiz. allah zaten yuzumuzu herkesin tenine gidecek renkte yaratmis. fazlasi barbie bebek gbi gosteriyo surati yapma duruyo yani.
00 YorumlaGündelik Rimel, eyeliner ve kapatici.
Koyu tonlari daha fazla arkadaslarla dans etmeye gidince falan , kullanirim.00 Yorumla
+1 yılMakyaj sevmem.
Ama beyaz tenlerde bordo ruja bayılırım.01 Yorumla
+1 yılGöz makyajına önem veririm, genellikle koyu tonlar kullanırım. Dudağıma da açık pembe tonlarında bir parlatıcı yeter, ruj sevmem
00 Yorumlagenelde hatta çoğu zaman yapmam ama yaparsamda seninkisi gibi yaparım :D
01 Yorumla
+1 yılbordo ruj kullanırım ve rımel
ya da kahve buğulu göz makyajı
genel tarzım budur
agırlıklı olarak makyaj yapmam ama00 YorumlaDuruma göre değişir. Romantik vakit geçirilecekse soft. Heyecanlı vakit geçirilecekse koyu tonlar (kırmızı-siyah-bordo vb.)
00 YorumlaParlatici yeterli...
En agir makyajim rimel eyeliner parlatici o da ozel gunlerde.. kapatıcı pudra fondtn allik vs sevmiyorum...00 YorumlaDigal tonlar iyidir. Hem az makyaj yapmissin gibi gozukuyor, hem guzellestiriyor. Gece makyajinda koyu tonlar iyidir ama.
00 Yorumla
+1 yılBen Okan Bayülgenin makyajından yapıyorum Sibel Meriç'in makyajını seviyorum :D feadsrfsa
01 Yorumla
+1 yılDikkati dudaklara çekmek doğallıktansa seksapel bir cagri bence o yüzden dudaklar mat pastel renkler ve gozler on planda dikkat cekici olmali bu daha uzun sureli ilgi görür
00 Yorumla
+1 yılGözlerini siyaha boyasın benim için valla gerisini gözüm görmez:) zorla sürdürüyordum kız arkadaşlarıma hiç seven denk gelmedi😓
01 YorumlaFotoğrafımdaki gibi yazın ama Ruj sürmüyorum olursa dudak tonu ve sadece eyeliner
01 Yorumlaaşırı makyaj bence çok güzel gösteriyor kadınları
https://i.hizliresim.com/oAjrnb.jpg11 Yorumla
+1 yıl11 YorumlaUuuuu sizde bir mistresslik seziyorum. Siyah asaletin rengi.
10 Yorumla
+1 yılhafif bir makyah en guzeli bnce eyeliner rumez ruj yeterli :)
11 Yorumlagözlere kalem rimel ve ruj kafi gerisi itici geliyo hoş durmuyo :/
10 Yorumla
+1 yılDogaldan asla vaz gecmem ama illa olcaksa dogala en yakini derim.
10 Yorumla- Devamını Gör (391)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne