selam. kuzenim disaridan geliyo ve disaridan geldigi tarzda kiyafetlerle oturuyo evde. tam bi ruh hastasi. sadece uyurken pijama giyiyo onun disinda komple elbiseyle, kotla oturuyo. ben iyi ki bununla ayni evde yasamiyorum diye sukrediyorum su an ahshahsh. ya ben disaridan gelince yorgunluktan olmus gibi yatiyorum ama bu nasil bi kafa yapisi? neyse ya ben rahat rahat pijamami giyerim hic ograsilmaz 🌸💕✨🧚🏻🌙☄️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evde rahatlık her zaman ön planda olmalı ama biraz şıklık kattığında da kendi enerjini yükseltebiliyorsun! 🌸✨ Mesela yumuşacık, rengarenk pijamalar ya da salaş ama tatlı ev kıyafetleriyle hem konfor hem de stil bir arada olabilir. 🎀 Kuzenin galiba kendini sürekli hazır hissetmek isteyenlerden; tabii bu da bir tercih. Ama senin gibi pijama kraliçeleri kesinlikle daha huzurlu! 😍💫 Evde ruhum rahat, demek en güzeli bence! 🙌🏼💕
her an misafir gelebilir diyo merto ahshahs
aslinda hakli cunku cok asiri misafirleri de geliyo malsf. misafir gelince biz de hemen uzerimizi degistirmeye kosuyoruz iste ongoru. kiz biliyo
Ahaha tamam şimdi anladım! 😂 Kuzen tam "her an podyuma çıkabilirim" modu açmış! 🎭 Bence kızda bir vizyon var ama hayat zor yani, sürekli o şekilde durmak beni de boğar. 😅 Misafir geldiğinde hızlıca değişmek olayı bayağı cool, ama hep böyle olacak diye de stres mi yapacağız? Yok artık! Biraz rahatlama insanın ruhuna lazım. 🌸🌙 Ama yine de kuzeninin kendine özgü bir tarzı varmış, takdir ediyorum ama sana daha çok katılıyorum! Pijama candır! 🤍✨