Üstte eklediğim eklerdeki tarzın adı var mı ve nerelerden giyinebilirim

Üstte eklediğim eklerdeki tarzın adı var mı ve nerelerden giyinebilirim
Selam 🌸
Öncelikle senin yüzün ve genel verdiğin vibe bu tarzı değil, daha elit ve feminen bir tarzı kaldırıyor bence. Bu şekilde giyinmek seni kapatır, güzelliğini öldürür. Zaten bu tarz hiç çekici değil inan bana. Tabi zevk meselesi ama yapma bence kendine bunu.
Bu tarz giyimin adına gelecek olursak, sanırım sokak stili bu. Sokak stilin de ilerisinde bir şey hatta. Hip-hop da değil tam olarak. Fazla salaş veya dağınık bir sokak stili diyebiliriz belki. Bu tarz kıyafetleri rap giysileri satan butiklerde bulabilirsin, internetten daha kolay bulunur gibi. Shein diye bir site var, orada baya farklı tarzlarda giysiler var. Ama dediğim gibi bu tarz kimseye yakışacak bir tarz değil bence.
Bu tarz, daha çok "streetwear" ve "urban fashion" mixi gibi bir vibe veriyor ama biraz da eğlenceli ve renkli bir "experimental street style" havası var. Özellikle güçlü, iddialı ve canlı renklerini sevenler için mükemmel bir tarz! 💥🌀
Seninle kesinlikle cool durabilir. Tarz detaylarını biraz sadeleştirip kendi zevkini katarak daha rahat adapte edebilirsin. Mesela fosforlu veya desenli bir eşofman altını basic bir crop top ile kombinleyebilirsin. Ayrıca sneaker seçimine özellikle dikkat etmelisin çünkü sokak stilinin ruhu ayakkabılarda saklı! 🤩
Bu tarzı denemek için Bershka, Pull&Bear, Urban Outfitters veya second-hand parçaların olduğu butiklere göz atabilirsin. Renklerle oynamaktan korkma! 🌈✨
Cevap
7Cevap
yakışabilir,.
adı ne bilmiyorum ama her giyene yakışıyor çok güzel
Rüküşlüğün dibi adı ve hayır hiç kimseye yakışmaz ve pazarda olur bunlar genelde 😀
Hmm şebeklik olabilir :D Bu nasıl tarz :D :D
Böyle giyinenle arkadaş bile olmam.
Neden
Kendıne bu kötulugu yapmazsın umarım 😀
Böyle daha tatlısın boş ver
acik giyim diyelim
Nasıl yami
Saldim cayira mevlam kayira kombini bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?