1. foto benim. Takımın üstü sütyen gibi olduğu için 2. fotodaki üstü mü giysem? Yoksa kendi takımım üstüne bej gömlek mi çeksem güzel durur? Birde bu takım fotoğraf çekmek için nerelerde giyilebilir sizce?

1. foto benim. Takımın üstü sütyen gibi olduğu için 2. fotodaki üstü mü giysem? Yoksa kendi takımım üstüne bej gömlek mi çeksem güzel durur? Birde bu takım fotoğraf çekmek için nerelerde giyilebilir sizce?

Takımın üstü kötü duruyor, boyundan askılı gibi olduğu için gömlekle hoş durmaz, sahilde falan sadece bir şort veya etekle giyebilirsin ama o altla olmamış.
İkinci fotodaki üstle ilk fotodaki altın kumaşları yakın değil gibi görünüyor. Üst kışlık alt daha yazlık. Bence 3. Fotoğraftaki kombin çok hoş ve zarif
1. deki gibi üstleri begenmiyorum ben fazla plajda giyilebilecek gibi. ille onlarla foto çekineceksen sahilde kumların üstünde çekinebilirsin. onun haricinde o üst normalde dışarıda giyilmemeli bence. diğer üst daha guzel ama 1. deki pantula gider mi bilmem.
İkinci görsel iyi gibi, takımın üstü çok güzel, rengide çok hoş, tam yaz kıyafeti, ancak alt kısmı pijama gibi duruyor, üstüne giyeceğin kıyafet toparlarsa bilemem
Cevap
45Cevap
Evet güzel durur
Bu takım gerçekten çok kötü duruyor. Fiziginle ilgili hiçbir sorun yok taşırsın giydiklerini ama takım cidden kötü. İlla altındakini giymek istiyorum dersen 2 ya da 3. Fotodaki gibi kombinle. Rengi aynı renk olmasına gerek yok koyu renklerde olur
Sen yaşıyor musun
Hayır yaşamıyorum aslında
Cennetimden yazıyorsun o zaman
Sempatik hareket ediyor ama bence çok nazlı sabrımı test ediyor heralde ama baya nazlı
Özür dilerim ama birinci fotodaki her şey güzel değil bence.. o üst nasıl onun takımı anlamadım.. fiziğin güzel ama😍
bu kombini takımı akşam deniz kenarında yürüyüş yapıp dondurma yerken giyersin.:))
Tatilde yani. Üstüne bişi giyme bozar
Ilki guzel durmuş bence ustune gomlek olabilir ama bu halide iyi zaten cok sicak biraz boş kalmis takı takabilirsin göbek icin takilardan felanda tak hos durur sana
1. Gömlek ile kpmbin yap kesinlikle
2. Çekim için deniz kenarında kayalık bir yer hayal ettim ilk gördüğümde
2. Fotodaki üst o pantolona olmaz ki, kumaş farkı var. Üstüne bi gömlek falan yakışır bence
Gömlek daha uyumlu ve salaş durur fiziginede yakisicagni dusunuirm ayrı bir hava katar ve Seksi durur bence crop giyceksen takımın anlamini kacirirsn almissn o kadar ve gayet hoş sık ustne gömlek giymen daha da Los hava katicaktir gömleği ara ara cikartabilirsn dışarda giydiginde ve sahil de yürüyüşte rahat rahat giyebilirsn hem foto da cekersn arkasında fuzl deniz manzarasi gün batmi fiziğine ışık katicaktir bence
Çok çok çok kötü durmuş yani bence kesinlikle giyme bunu, 3. fotodaki kombini komple olarak tercih et daha iyi
2. fotodaki çok güzel çok beğendim. 1. fotodaki gerçekten bikini üstü gibi tatil yerlerinde giyilebilir şehir hayatı içinde pek uygun değil
2. fotide ki büstiyer harika ❤️❤️ trendyol milla herhalde ben bundan alırım
İkinci fotodaki daha iyi ve iç çamaşırı gbi duymuş ve goguslerini büyük göstermiş top gbi duruo😅😅
1. nin üstü kötü ya 2. nin üstündekini giyebilirsin
ben nasilim
Millet memeleri rahat rahat dalıp çıkıyor mk bende ayıp olur diye lahana gibi giyiniyorum...
6/6 yazan çok güzel ama sana gider mi bilmiyorum. Çok hoş duruyor.
oo seksikombinler. en üstteki iyi bence. niye foto çektireceksin? kıyafetleri satma amaçlı mı?
Bej gömlek çek kesinlikle, yazın günlük kullanıma ve tatile uygun
Bence 2. Üstü giy. İlk baştaki çok kötü resmen sadece sütyen gibi ve çok açık hoş durmamış
Kusura bakma ama takımı hiç beğenmedim üstüne ne giysen de güzel olmaz bence ürün kötü çünkü bence üzgünüm
Yalnız üstündeki yanlış bağlamışsın göğüs arasındaki düğüm öyle atılmaz
Pantolon aşıri bol durmuş beğenmedim sanki
ozguven giy canim o nasil bi durus oyle icim karardi kombin ikisde guzel
Boy kilo nedir fiziğin güzel görünüyor
1.73 kilo 49 keşke biraz kilo alabilseydim daha iyi olurdu
Bence çok iyisin
Benim de kilo 43 boyum 169 senin gibi güzel değil fiziğin ğöğüslerim küçük olduğu için sıska duruyorum
Aşırı kötü bence ya ne öyle top gibi meydanda kusura bakma ama
niye boyle seyleri sorma yazma geregi duyuyornki anlamiyorum
İlk fotodaki takımı beğenmedim, ikinci fotodaki crop idare eder, ilk fotodakine kıyasen daha iyi. İlk fotodaki takıma da 3. Fotodaki gömlek gitmez.
Gömlek filan giy ya. Ne bu böyle.
Bence gömlek daha iyi olur
Bej gömlek çok hoş durur
Hiç birini sevmedim bune yaaaa
ikinci ile çok daha güzel durur
İkinci fotodaki üste bayıldım.❤👍
Ceket kapatır hiç giyme daha iyi
Hic biri uygun degil.
Ikinci iyi ama o takım cidden kötü
Bence igrenc binelbise giyme bunu
fotoğrafçıyım, yardımcı olabilirim
Üstüne o gömlek güzel olabilir