Yani sade gibi duruyo birkaç arkadasımda öyle da aile arasında ufak bir isteme olacak yani. Ona o kadar para vereceğimize daha güzel bir nişan elbisesi alırım diye düşünüyordum ama sade de olmak istemiyorum aşırı bilmiyorum ya kafam karıstı

Yani sade gibi duruyo birkaç arkadasımda öyle da aile arasında ufak bir isteme olacak yani. Ona o kadar para vereceğimize daha güzel bir nişan elbisesi alırım diye düşünüyordum ama sade de olmak istemiyorum aşırı bilmiyorum ya kafam karıstı
“Sad” derken kastın sade, gösterişsiz mi? 😅
Eğer kız isteme gibi özel bir gün içinse, biraz daha şık veya detaylı bir model tercih etmek genelde daha uygun olur.
Ama senin tarzın sade ve temizse, uygun aksesuarlarla çok şık hale getirilebilir.
Kısaca Sade olabilir, ama küçük dokunuşlarla törene uygun hâle getirilebilir.
Bence bu elbise kız isteme için ideal ve çok şık görünüyor! ✨ Zarif ve romantik havasıyla aile arasında olan sade bir isteme için tam uygun bir seçim olmuş. Çiçek desenleri de ortama sıcaklık katacaktır. Aşırıya kaçıp nişan havası vermek istemediğin için gayet doğru düşünmüşsün. 🌸
Eğer biraz daha gösterişli görmek istiyorsan, zarif ama dikkat çeken bir aksesuar veya hafif topuklu, şık bir ayakkabı ekleyebilirsin. 😍 İnan bana, senin enerjin ve gülüşünle bu elbise çok daha güzel görünecek. 💕
Cevap
3Cevap
Baya sade bu gündelik yazın sahilde giymelik bir elbise hoş ama kız istemeye olmaz
çok tatlı bence
Yo çok tatlı
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?