beni istemeye gelicekler 1-2 ay içerisinde yani kışa denk geliyor. ama bu elbise tam benim tarzım. bunu alsam çok mu abes kaçar. ama evin içinde olucak. off bilemiyorum ne yapayım?

Bunu alacaksinda babanin karsi tarafin yanina bu acik elbiseylemi cikacaksin bacaklar acik teen kizlar gibi :D sahsen oglumun alacagi kiz benim karsimda bunu giyinse ayiplarim edep biraz...
Nerelisin Doğu lu falan mı
Kastamonluyum hayırdır
yok artık? ben de Cide'liyim
çok cici be
Çok cici bir elbise bence uygun olabilir :) ev de soğuk değilse seni zorda bırakacak şeklde değilse sorun olmaz :)
zorda bırakmaz :)
Bence abes olmaz çok şık bir elbise bunu al o elbisenin içinde Kuğu kadar güzel ol da kayın validen görsün 😄
çok merci
Cevap
20Cevap
Uygun, uygun. Al giy gitsin, içinde kalmasın. Öncelikle senin içine sinmeli kıyafet seçimi başkalarının değil. Sen beğenip içinde kendini güzel bulduktan sonra mesele bitmiştir.
renk ve tarz konusunda gelinliğe benzediği için biraz garip olabilir, ama yine de gün senin günün, kafana yatanı giy derim
Güzel elbise ama beyaz olması biraz abes olmaz mi daha renkli birşeyler ya da siyah olsa daha uygun olur sanki. Bunu nikahta giyebilirsin mesela
siyah yas tutar gibi olmaz mı? beyaz temizliğin simgesidir
Boy çok mu kısa sanki? ya da kemer mi çok yukarda ondan mı öyle duruyor anlayamadım
bana tam gelir o :)
bence bu nıkah ıcın daha uygun.. elbıse guzel rengını degıstırsen olabılır cok hoş hayırlı olsun :)
yok gayet güzel beyazlar içinde bence hoş :)
bencede teşekkür ederim :)
Yoo güzelde kısa değilmi ama :/
yok ideal. boy kısa olunca sorun olmuyor :)
Çok tatli bir elbise bence sana cok yakisir guzel olur
Çok Gösterisli Degilmi Hemen Hadi İsteyin Dugun Yapak Gibi Bişey :D
Çok hoş olur niye olmasın☺
teşekkür ederim :)
resimdeki kıza yakışmış evet
bana da yakışır. bu tarz elbiselerim var
sahil kenarı nişanı değil abez tabiki
peki
Tatlı sevimli bence gayet hoş 👍
Çok Gösterisli Degilmi Hemen Hadi İsteyin Dugun Yapak Gibi Bişey
Canım olabilir ama kısa gibi biraz :)
boyumda kısa sorun değil :)
olur o zaman :)
Fukaranın düşkünü beyaz giyer kış günü :-) ata sözü
Eviniz sicaksa kaloriferli felansa abes kacmaz
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Bence olur çok güzel elbise.
Ev kaloriferliyse olur 🤓
sana çok yakışır eminim...
Boyu biraz daha uzun olsa çok hoş olur
Boyu ideal ben de kisayim
kaç metre boyun var?
Sen sevdiysen al guzel bir elbise
Hos elbise de gecen kıs herkes giydi bunu
Çok kısa olmaz mı kız isteme için
Bence abes kaçar..
neden?
Yani kış ayında biraz kötü durur diye düşünüyorum gelicek ailenin tutumunada bağlı sen onların bunu bir sorun haline getiriceğini düşünüyomusun?
hayır. o ailenin yanında kendi ailemden daha rahatım. mini ve dar elbise giydim beraber düğüne gittik. hiç sorun etmediler hatta çok yakıştırdılar. zaten tanıştığımızda tesadüfen de ben de minicik şort vardı ben utandım ama benim ki sorun etme böyle şeyleri onlar öyle şeyleri dert etmezler dedi. sonuç olarak Ege'li insan böyle oluyor :)
O zaman sorun etme seninde ailen sorun çıkarmıyacaksa problem yok demektir nasıl istiyorsan giyinebilirsin...
çok istiyorum bunu giymeyi. hemen sipariş vereyim o zaman :)
Hevesini kırma ama bununlada dışarı çıkıp üşütme bu arada mutluluklar Allah daim etsin :)
yok yok çıkmam. çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin
AMİN :)
Foton olsaydı iyiydi
Çok uygun giy bun da altına klotluçorap giy
Kısa bence bu elbise isteme için
Guzelmis
Bence harika olur :)
olur olur bacaklarınıda aç azıcık
çok güzel olur
kısa birazz sanki
Çoook tatlı :)
iyimişşş