Evet
Hayır
Değişiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Artık tahrik olma boyutunu geçtik biliyor musun önceden yani güzel bu şekilde bir kız gördüğü zaman insanlar gözüne farklı gelirdi belki beğenirdi belki tahrik olurdu ama şu anda ben nereye baksam bu tipleri görüyorum kıyafet diye bir şey kalmadı açıklıktan çok çıplaklığa geçtik hala mesela üniversite sınavına transparan kıyafetle sınava girmeye çalışan kızı hala millet konuşuyor niye konuşuyor çünkü gündem çıplaklık oldu insanlar artık normal giyinmeyi unuttu ne olacak yani bu kadar çıplak giyinmenin amacını sendeki meme öbür kadın da yok mu sendeki vücut öbür kadın da farklı ha biri zayıf ha biri kilolu ha bir milyon haberi uzun Ne yani amacınız ne niye bu kadar kendinizi açıyorsunuz neyi göstermeye çalışıyorsunuz o yüzden artık tahrik olmuyorum ben bir erkek olarak kadınların bu durumunu acıyorum kendinizi basit duruma düşürüyorsunuz yani sizin için söylemiyorum fotoğraf üzerinde yorum yapıyorum bu üretilen kıyafetler bu çıkarılan dizilerdeki kıyafetler kadınlar aslında bir reklam bir görsellik meta haline getirdi farkında değilsiniz bu güzellik değil
Cevap
11Cevap
Bunlarda tahrik edecek ne var kıvrım yok bir şey yok, otuzluk cetvel gibi
Görsellerin hepsi muşmula suratlı erkek gibi. Suratı güzel koy çuval giyse yine bakarım.
Tabi ki, başka nasıl giyinen kızlardan etkileneceğim?
bundan tahrık olmam dıyen erkek tanımıyorum bundan kadınlar bıle tahrık olur
Bu kadar belli oluyorsa uçları olunur
Aşırı itici geldi
Artık herkes böyle giyiniyor zaten
Hepsi itici.
Normal değil mi
Hayır
1. cisi beni eder
hayır itici gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?