Selamss 🌸
🎀
🎀
🎀
Kadınlar genellikle kombinlerini özenle yapıyor. Erkekler de kendi tarzlarına göre seçimler yapıyor.
Peki sizce kombin yapmayı kim daha iyi beceriyor? Erkekler mi kadınlar mı?

Selamss 🌸
🎀
🎀
🎀
Kadınlar genellikle kombinlerini özenle yapıyor. Erkekler de kendi tarzlarına göre seçimler yapıyor.
Peki sizce kombin yapmayı kim daha iyi beceriyor? Erkekler mi kadınlar mı?

Biz erkekler daha başarılıyız tabii ki
Karaktere göre değişir. Bende kombin yaparak uyumlu olacak şekilde seçimler yaparım. Ama ne istediğimi bildiğimden ve nerede bulacağımı bildiğimden bu konu da çok kafa patlatmam. Bam bam bakmışsın hazır.
Kadınlar bu konuda bizden daha başarılı. Mesela benim tek tip kıyafetten bir kaç tane yedeğim vardır. Hep basit giyinirim 😂
Bebişimin aurası yeter ❤️
Heheğ delü 😽
Kadınlar daha becerikli❤
❤️
Bence kombin yapmak tamamen kişinin tarzına ve yaratıcılığına bağlı bir şey! 💫 Kadınlar detaylarla oynamayı, renklerle cesur olmayı seviyor; erkekler ise sade ama şık dokunuşlarla etkileyici görünebiliyor. 🖤✨ Ortaya çıkan her kombin bir “sanat eseri” gibi ve cinsiyetten bağımsız bence! 💃🕺 Yani her iki taraf da tarzıyla parlayabilir, önemli olan özgünlüğün ve hikayenin kıyafetinle yansıması! 🌟🌺
Cevap
17Cevap
Kadınlar daha detaycı renk uyumu ruh halleri tarz olmakla sıradan olmak arasındaki dengeyi kurmak zor
Biz yapamıyoruz ya, kadınlar daha çok zaman ayırıyor doğal olarak daha iyi sonuçlar çıkarıyor. Biz o piti piti sisteminden devam 🤣
Hahahsh erkek olduğumu öğrendim
Sjksjsksjs
Kadınlar ama bazı erkekler gerçekten harika kombin yapıyorlar
Kesinlikleee
Konu bensem eğer, kesinlikle ben. Ama konu genelse, kadınlar. Bizim erkekler giyinmesini pek bilmiyor. T-shirt çekeyim, kot pantolon giyeyim öyle dışarı çıkayım kafasındalar.
Sjksjsk öyle valla
Ama yabancı erkekler giyimlerine özen gösteriyolar aslında.
Çünkü hem çevre faktörü, hem kültür meselesi. Ekstra olarak maliyet durumu da var.
Bizim burada Erkek adam bol giyinmez, renkli giyinmez, tek bir renk giyinir gibi saçma sapan triplere girenler var. ( Genel çoğunluğu bu şekilde )
Fiyat meselesini zaten biliyorsun. Avrupa'da 30 Euro'ya satılan kombin takımları, Türkiye'de 4 bin TL'den satışa sunuluyor.
Bence kadınlar daha iyi kombin yapıyorlar yani erkekler üste tişört alta pantolon tamam çık ama kadınlar öyle değil acaba şunu mu giysem bunu mu giysem
Bu kişisine göre değişiyor ama kadınlar bir tık önde bence
Bence kadınlar daha öndedir
Erkekler tabi ki iki dk hazırlar 😂
Kişisel bir şey ama kadınlar daha iyi diye düşünüyorum. Ben kendim basit giyinmeyi tercih ederim.
Tabi ki bizz 🥰
Bence kadınlar bu konuda çok daha iyiler
Biz daha iyiyiz
Kadınlar bu konuda daha başarılı..
Kadınlar , kombin erkeğin işi değil bence
Kadınlar bu konuda 10-0 önde ya
Kadinlardir bencesi 🖤
Farketmiyo ben beceremiyom o kadar fjjdj
Kadınlar
Kadınlar
Erkekler bence
Kadınlar tabi ki