Instagram'da kombin yapıp kıyafet tanıtan nişanlı ve evli kızlardan mini etekler, elbiseler, dekolteli kıyafetler hatta bikini tanıtanlar bile var. Nişanlıları, eşleri nasıl kabul ediyor? Sizce de tuhaf ve yanlış değil mi?

Instagram'da kombin yapıp kıyafet tanıtan nişanlı ve evli kızlardan mini etekler, elbiseler, dekolteli kıyafetler hatta bikini tanıtanlar bile var. Nişanlıları, eşleri nasıl kabul ediyor? Sizce de tuhaf ve yanlış değil mi?

Herkes aynı hayat görüşüne veya hayat tarzına sahip değil sonuçta. Bana sadece kamera önünde soyunup giyinenler çok garip geliyor, öyle video denk gelirse de paylaşanı engelliyorum zaten
Nasıl yani evli ya da nişanlı bir kızın instagramda avuç içi kadar minicik brazilian bikini tanıtması normal mi?
Kendisi veya eşi umursamıyorsa bize ne? Tek bir normal yoktur bana normal gelmeyen sana normal gelebilir
Ne var bunda
Nasıl ne var, birbirinden dekolte kıyafetler giyiyorlar, hatta brazilian bikini giyenler bile var, olur mu hiç
Ya neden olmasın kıyafet işte özgürlük değilmi
Özgürlük diye çıplak dolaşsın o zaman millet ne alaka :)
Ya çıplak değil ki açık sadece, yani bu kadar olumsuz bakmayın, sonuçta sosyal medyasında tanıtım yapıyor belkide kazanç sağlıyor eşine de katkıda bulunuyor
Eşini de katkıda buluyor da kalçalarının çoğunu açıkta bırakan brazilian, tanga tarzı bir bikiniyle yapıyor bunu, normal mi?
Tamam sonuçta o bikiniyi tanıtıyor ben abes bişey görmüyorum
O zaman sen kadınların kalçalarını açıkta bırakan tanga bikini giymelerini de normal karşılıyorsun. Başka erkeklerin kadınların vücutlarındaki özel yerlerinden biri olan kalçalarını görmeleri normal senin için.
Evet ben abeslik görmüyorum bunda, sonuçta bkini yani denize giriyorsun popnun görünmesi bana abes gelmiyor
Nasıl abes gelmiyor, denize giriyorsun diye özel yerlerin görünebilir mi yani? Normal mi bu? Mesela güneşlenirken tanga bikiniyle üstsüz güneşlenmesi normal mi bir kadının?
Evet ben çok günşelendim hatta bunyaz bile hem eşim bile bişey demiyorken kimse buna kızamaz. Popo sonuçta görünmesinde ne sakınca var
Aynı mantıkla göğüslerinizin görünmesinde de sakınca yok, altınızda minicik tanga bikiniyle üstsüz güneşlenebilirsiniz o zaman bu mudur yani?
Bu bence valla objeleştirmeyin sahil oradı deniz istenildiği gibi girilir
Peki siz tanga bikininizle üstsüz güneşlenirken hemen yan tarafınızda genç bir arkadaş grubu var ve aralarındaki erkeklerin ara ara küçük bakışlarla kalçalarınıza, göğüslerinize baktıklarını, beğendiklerini farkettiniz. Tepkiniz ne olur ve nasıl hissedersiniz?
Eğer rahatsız rdici bakmıyorlarsa sorun etmem
Rahatsız edici değil, ama göğüslerine, kalçalarına bakıyorlar ve beğendiklerini anlıyorsun, nasıl hissedersin bir kadın olarak?
Beğenilmek bir kadın için kötü bişey değil aksine hoşuma gider
Bakıp beğenmeleri, etkilendiklerini bilmek hoşuna gider yani. Peki eğer bakan çocuk çok yakışıklı ve çekici biriyse, yani senin de dikkatini çekmişse bakması daha çok hoşuna gider mi?
Şey ne yalan söyleyim evet :)
O zaman beğendiğin çocuğun bakarken tahrik olması da hoşuna gider :) peki dikkatini biraz daha çekmek ister misin, mesela farketmeden olmuş gibi ne tarz şeyler yaparsın güneşlenirken? :)
Yağlanmayı severim kendimi yağlarım bol bol ve uzanırım öylece
Vuav çok iyiymiş. Göğüslerine güneş kremi sürerkem ne hale geleceğini tahmin bile edemiyorum çocuğun. O sırada eşinden nasıl davranmasını beklersin peki, çocuk tahrik olmuş bakıyor ve sen de hemen yanında üstsüz güneş kremi sürüp güneşleniyorsun?
Eşimi içecek almaya gönderirim o sırada :) ya da odadan bişey almasını isterim
O da iyiymiş. Gelince de yanına otursun uslu uslu kenarda, karışmasın bir şeye di mi ama :)
E heralde :) işimi bozmasın
Peki çocuğun şortunu gözün iliştiğinde eğer farkedersen nasıl hissedersin? Bir de iletişime geçmek istediğini anladığında nasıl davranırsın mesela? :)
Bilmem o forsatı vermeye çalışırım
Burdan her şeyi de yazamıyor, soramıyor insan. Keşke gizli olmasan da yazabilsem :)
Merak ettiğim şeyler var da başka :)
Burdan mı sorayım yani? :)
Gizli siniz
Soruyu gizli sordum ben görünür olamıyorum, denedim ama sistem izin vermiyor. Sen görünür olursan yazarım hemen
Cevap
3Cevap
Birincisi bu cesaret değil. İkincisi bazı insanların ahlak normları farklı oluyor. Birisi buna arsızlık der, diğeri normal görür.
Bncede yanlış
Medeni cesaret
Mağarandan çık kanka
Beni boş ver ben mağaramda mutluyum. Günü geldiğinde Allah'a ben mağaramdan çıkmıştım neden beni cezalandırıyorsun kanka diye sorarsın...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?