İnternet & Teknoloji Instagram'da dekolte fotoğraf paylaşmak ciddiyetsizlik midir? roj_bndl Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor bir arkadaşım böyle dedi tartıştık baya sizce öyle midir? Güncellemeler+1 yıl güncel Güncellemeler+1 yıl güncell Instagram'da dekolte fotoğraf paylaşmak ciddiyetsizlik midir? Cevapla Instagram Soruları Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Hayır değildir neden olsun isteyen istediğini paylaşır kime ne? 0 0 Yorumla
Solmez034035 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl İstediğini paylaş instagramda kime ne? O göğüslerin muhteşem ve ne kadar övünsen azdır 1 0 Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Engelle gitsin ya uğraşma senin kararın senin hayatın senin seçimin kimse bişi diyemez 👍 1 1 Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Güncel Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sendeki gibi olmadıgı için kıskanmıstır bütün dikkatler üzerine gelince 😃 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 632 cevap paylaştı. Hayır herkesin kendi tercihi. Ciddiyet ile dekolte arasında da bağlantı kuramadım. 1 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. İsteyen istediği gibi yaşamakta özgürdür arkadaşının dediğini takma kafana 1 0 Yorumla
bbrow Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Artık herkes alışmıştır herhalde dekoltesiz nadir oldu 1 0 Yorumla
Benistekliyim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İnsan özgürdür ne yapmak isterse saygı duyulmalı duymak istemeyen fikirde vermemeli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yorumdakiler sorun olmaz demiş ama karisi kizi öyle bişi yapsa canini okur mk özjdşskdşdks 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ah bebeim ah bebeim hayır tabiki güzellik varsa paylaşılır bebeim 0 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 303 cevap paylaştı. isteyen istediğini paylaşır kime ne? 1 0 Yorumla
Magnificent_creed Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl İnsanlar istediği gibi yaşamalı giyinmeli 1 0 Yorumla
Kutupperisi Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Ben paylaşmam paylaşana da karışmam bana ne yaa 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eğer profil resmindeki gibi bir resim paylastiysan benim bile gözlerim kanadı o nasıl bir memedir göz zevkim bozuldu 😂😂 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnstagramda neyin ciddiyetini arıyormuş 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır değildir 0 0 Yorumla
Mr_Shakespare Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Bütün abazalari üstüne çekmek istersen paylas 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hayır değildir neden olsun isteyen istediğini paylaşır kime ne?
İstediğini paylaş instagramda kime ne? O göğüslerin muhteşem ve ne kadar övünsen azdır
Engelle gitsin ya uğraşma senin kararın senin hayatın senin seçimin kimse bişi diyemez 👍
Güncel
Sendeki gibi olmadıgı için kıskanmıstır bütün dikkatler üzerine gelince 😃
Hayır herkesin kendi tercihi. Ciddiyet ile dekolte arasında da bağlantı kuramadım.
İsteyen istediği gibi yaşamakta özgürdür arkadaşının dediğini takma kafana
Artık herkes alışmıştır herhalde dekoltesiz nadir oldu
İnsan özgürdür ne yapmak isterse saygı duyulmalı duymak istemeyen fikirde vermemeli
Yorumdakiler sorun olmaz demiş ama karisi kizi öyle bişi yapsa canini okur mk özjdşskdşdks
Ah bebeim ah bebeim hayır tabiki güzellik varsa paylaşılır bebeim
senin de maşallahın var canım
isteyen istediğini paylaşır kime ne?
İnsanlar istediği gibi yaşamalı giyinmeli
Ben paylaşmam paylaşana da karışmam bana ne yaa 😂😂
Eğer profil resmindeki gibi bir resim paylastiysan benim bile gözlerim kanadı o nasıl bir memedir göz zevkim bozuldu 😂😂
İnstagramda neyin ciddiyetini arıyormuş
Hayır değildir
Aranıyor muş gibi bir algı oluşabilir
Bütün abazalari üstüne çekmek istersen paylas
Değildir
Değildir normaldir
Evet
Profilindeki gibiyse evet
Hayır değil
bacım derler takma sende
Kendini daha farklı tanıtmış olursun
İnsta ne