Dayanacak gücüm yok çünkü boşanma davası açmaya gittik eşimle?

3 gün önce eşimle tartıstım instagramında a , b gibi harflere atıyorum basıyorum. yabancı kızlar çıkıyor ve daha önce de öyle olmustu inkar ediyor sürekli ama baktığının çıktığını biliyorum. Gecen yine yabancı bikinili kızlar gördüm öyle yapınca kavga ettim tabi bakmıyorum onlar gitmiyor diyor. Ertesi gün de okeye gitti 12 de geldi. Ben de sinirliyim diye geç geldiği için kapıyı kitledim. salonda uyudu. Ben de diğer gün çıkıyorum deyip arkadasımla bulustum. Ona mı sinirlendi yoksa kapıyı kitlememi o gün de kendisi salonda uyudu. Bugün de mesaj attım. Seninkide ne yüzsüzlük hem karı kıza bak hem de salonda uyu diye. Oda sen kapıyı kitlersen nerde uyuyacağım, baktığım falan yok dedi. Oda bana bunları demeye basladı sen beni kocan olarak görmüyorsun saygı duymuyorsun, hakaretlerin umursamaz, senin bana ihtiyacın yok ne olacaksa olsun dedi. Tamam git boşanma davası aç sen de kurtul ben de dedim. Tamam beraber gidelim o zaman dedi. Tamam çık gel ben adliyeye gidiyorum yürüycem dedim. Yarım saate ordayım dedi. Neyse yarım saat sonra bu işten eve geldi. Hadi niye gelmedin hazırlan hazırlan diye tutturdu. Ben de biraz sinirlendim bağırdım. Salona geçti hazırlan diyor ordan gittim yanına biseyler dedim saydım. Oda hazırlan dedi tekrar ben de öyle mi tamam dedim hemen üzerimi giydim gel dedim gittik arabayla adliyeye. orada ağlıyordum. Eşim arabayı park etmeye gitti o ara bi polise sordum boşanma dilekçesi nerede yazılıyor diye. Ağlayınca kadın benimle konusmak istedi biraz konustuk işte eşinin kötü huyu yok falan siz fevri haraket etmissiniz gibi. Sonra ben eşimin yanına gittim. Eşime dedi siz gelebilir misiniz diye biraz onla konustu. İşte tekrar yanımıza geldi siz sidik yarışı yapmıssınız falan. Eşimede dedi sendede inat var gibi. Dedi gidin güzel güzel konusun falan eşim de hala oturmus sen kalk bende ona dedim sen kalk gibi neyse biz dısarı çıktık. Kendimi kötü hissediyorum ne yapacağı bilmiyorum. Fikirleriniz neler

Dayanacak gücüm yok çünkü boşanma davası açmaya gittik eşimle?