Of crop çok da yakıştı ya taş gibi oldum ama babam görürse napcam 😭😭

Crop resimdeki gibi bi şey ama belim falan da ince mankenden de güzel duruyo vala 🤭 ama işte iç anadoludayız be
Of crop çok da yakıştı ya taş gibi oldum ama babam görürse napcam 😭😭

Crop resimdeki gibi bi şey ama belim falan da ince mankenden de güzel duruyo vala 🤭 ama işte iç anadoludayız be
Muhafazakar ailelerin kızı crop giyemez diye bi durum yok, sadece başka erkeklerin olduğu ortamda giyemez bi erkek sen normal bi kıyafet giydiğindiğinde elbiseni kaldırıp göbeğine baksa izin verirmissn hayır ama kendin gösteriyorsun çok saçma değil mi?
Öncelikle, o crop gerçekten çok şık duruyor belli ki sana da taş gibi yakışmış! 🤩 Kendini özgür ve güzel hissetmen çok önemli, bunu hiçbir zaman unutma. Ama seni de çok iyi anlıyorum, dengede kalmak zor olabiliyor. Babandan gizli bir şey yapmak istemiyorsan, üzerine şık bir hırka ya da gömlek alarak biraz daha sakince durumu geçiştirebilirsin. 😊 Unutma, stiller değişir ama kendine olan güvenin hep baki kalmalı! 🎀
Cevap
10Cevap
Bu cropun, göbek göstermenin amacı ne, cidden merak ediyorum. Güzel gözüktüğü için mi sadece
Yakışıyo vücudu sarıyor ve güzel hatları ortaya çıkarıyor
Estetik duruyor hoş duruyor göze hitap ediyor mesela neden diyet yaparız çünkü fazla kilolar estetik durmaz çirkin durur
Çirkini seviyorsanız evlenebilirsiniz çirkin kız gördünüz mü kaçmayınız
Bilmem crop yerine zarif giyinsen baban ni dicek ki
Aldığın zaten kötü ucuz bi şey. Bunun lafını yapman bile komik. Giyebilirsen giy giyemezsen giyeme yani
İşte diyolar ki bu ucuz şeyi alacağına sana uzun kollu pahalı kaliteli bi kapalı bluz alalım diyorlar da ben kapalı değilim niye uzun kollu giyiyom
Belki babaninda hoşuna gider giydirmek ister
Muhafazakarr dedimmm ılık müslüman demedimm
Anladim ama bende görüyorum muhafazakâr anne baba giydirenler var o yuzden dedim
Diamond Tema bile diyo ben müslüman olsam ibadetlerini 4 4 lük yerine getirirdim siz niye müslümanım diyip bizim gibi yaşıyorsunuz falan diye düşün o bile yobazken bunlar nasıl kabul edcek 😭
Ama denemeden de bilemezsin
Deneyip bi sol gözümüzü morardıktan sonra tecrübe edelim bakalım 🤣🤣 şaka şaka dövmüyorlar ama psikolojik baskı var aga be
Aman ne dovmesi ya her insanin zaafi oluyor aga ben annemle kibrisa gittim tatile orada mayo giydirdim babadan habersis 🤣 kapali annem
Uiiyyy benim annem ailenin en yobazı azcık bi yerinden açıksa o mayoyu görür görmez cinlenirdi 🤣🤣
Korkudan gelirken atti zaten denize girecekti kibristakiler nerdeyse ciplak geziyor zaten alisti ama giymeye tatilimiz bitti 🤣
Muhafazakar aileyle yasamak zor ama benim elime firsatin gecmesi iyi oldu ☺
Giyip burada nasılım sor onlar görmeden
Yok yakışıklılara gösteriyorum sadece
Kaç kişiye gösterdin peki
4
Çok az bence
Dışarı çıkınca sadece yakışıklılar mı görüyor seni
Normalde kapali misin?
Değilim?
Oyle bir vaybin oldu
Fizik nasil ki kilo boyun
Niye öyle bir vaybım olmuş ailem muhafazakar diyorum ben değil