Erkekte dövme nereye yapılmalı, ne model dövme yapılmalı? bütün fikirler beyan edilsin! :) Erkeğe çekicilik katıyor mu dövme? Bence sakal erkeğe nasıl çekicilik katıyorsa dövmenin de kattığını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Erkekte en çekici dövme modeli kolda. Ama öyle kolu kaplayacak şekilde değil. Ayyyy piercing falan takmayın ama dövme yapın. Erkeğe yakışıyor bence çekicilik katıyor.
Dövme derinin altında duruyor. Abdest deri üzerinden yapılıyor bu 2.
Dini konularda konuşmak için önce Allah'ınilk emrini yerine getirip, anlaya anlaya sindire sindire Kuran "Oku" sanız bence daha isabetli olur. Derinin her bir noktasına su deyecek yoksa abderst tutmaz diye bir ayet yok. Gusül için gerekli olan şart "iyice yıkanmak" dır Kur'an da... Gerisi boşlaf, palavra!
evet yapma sende yapma aptal_fare bilmeden konuşma abdest geçmez diye ..hayır abdest geçer
eğer geçmiyor olsaydı dövme yapılan yer terlemez gözenekler kapanırdı. ayrıca dövme derinin altına işleniyor abdest alırken ıslanmasını engellemez yani..
asıl geçici dövmeler abdest almaya engel çünkü onlar derinin tam üstünü kapatırlar ve bölge ıslanmaz..
Ayrıca adam abdest almıyorum demiş. Demekki müslüman değil. Tamam kabulümdür saygı duyarım. Ama müslüman olupta kalkıpta abdestin geçtiğini savunan insana diyecek lafım yok. Şahsen ben yanlış bişey yapıyosam af dilerim ki Allah beni aklasın. Kendi kendini aklamaya savaşanlara acıyorum sadece.
Bir kere "diyanet" dediğiniz şey nedir? Haşa Allah mıdır Peygamber midir? :)
Ben Kur'an'ı 7 kere okudum. Siz kaç kere okudunuz? Allah'ın ilk emirini (oku) yerine getirmeden sağdan soldan duyduğu "dedikodu dinine" dahil insanlar İslam adına söz söylemesin lütfen.
Olay birilerinin kendini Allah ve Peygamber yerine koyarak onu haram bunu helal kılması, bu yoldan "dünyalık devşirmesi" dir. Asıl onların sözlerini Kur'an ın üstünde tutanlar ŞİRKe bulaşmışlardır. Allah ıslah etsin. Ne diyeyim? :)
Ayrıca dinin temeli "namaz" değil "Kur'an okumaktır" yani zikirdir. Namaz ikinci belkide 3. sırada gelir. Kur'anda en çok tekrarlanan ve en çok önemsenen emir "anlayarak Kur'an okumak ve aklı işletmektir". Bunlar olmadan istediğin kadar namaz kıl, hiç bir işe yaramaz. Ama namaz olmadan Kur'an okumak ve aklı işletmek insana çok büyük yol aldırır. Bunu ben değil Kur'an söylüyor. Tabi okumaya üşenen "benim bildiğim bana yeter" diyenler dilediklerini yapmakta serbestler :) Ahirette anlarlar nasılsa!
Kur'an daki emir "iyice yıkanmak" tır. Ama olur ki bir yere deymedi su, şans. Ne yapsın adam? Abdesti geçersiz mi olacak şimdi? Kur'anda dediği gibi "iyice yıkandı" adam.
Mesela orucunu bilerek bozarsan 61 gün cezası var diye de inanırlar. Oda "hurafe, uydurma, dine sonradan sokulma" dır. Kur'anda hiçbir şekilde böyle bir ceza yoktur. Benzer ceza olarak 2 ay kesintisiz oruç yanlışlıkla bir müslüman öldürürsen tutulur.
Ama gel de yobaz dincilere anlat. Cami hocası öyle demiş bir kere...
Bana imalı imalı konuşuyordun dediğin mesajı iyi oku. "Bunu Kur'an söylüyor" diyorum. İster yap, ister yapma. Ahirette görürsün kim haklı him haksız... Ama bence gitmeden, önce adam gibi çevirilmiş bir meal al oku. Belki anlarsın dinin ne hale getirildiğini... Müslüman geçinenlerin ne halde olduğunu...
omzuna kaplan dövmesi yaptırcaksın kafası göğsüne gelcek şekilde bi ayağı kolunda olcak sanki üstünde kaplan var gibi duruyo 10 numara oluyo ama dövmeci sağlam yapacak 2.bin tl alır en az
En İyi Cevaplar