piercing yaptımak isityorum ama karasız kaldım size erkeğe en yakışan piercing hangisi?
dudak ve helix yaptırmak isityorum ama daha netleştiremedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer piercing yaptımak isityorum ama karasız kaldım size erkeğe en yakışan piercing hangisi?
dudak ve helix yaptırmak isityorum ama daha netleştiremedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kaş bence
Ya ben şu buruna yapılan halka piercingleri çok beğeniyorum ama ince olanları. Babamın beni evden atmayacağını bilsem yaptırırdım bende.
üni için farklı şehire geldim bende ondan rahat rahat dövme ve piercing yaptırabiliyorum yoksa benimkilerde evden atmazdı ama süründürürdü jsfsjdfjsds
Helix ve kaş piercingi bence
kaş piercingi hoşta bende pek iyi durcağını sanmıyorum maalesef :(
Göğüs ucuna takıyolar ya çok seksi
onu kesinlikle yaptırcam cinsiyet farketmeksizin aşırı cekkici duruyo bencede ama gözüken yerlerden bashediyorum ekdnim için konuşayım yüz kısmında sence en hoş duran piercing hangisi erkekte
Erkek adam deldirmez orasını burasını
kankam soru erkek adam piercing yaptırımı değil yanlış yere gelmişsin sen onu başka biri sormuştur ona yaz bu cevabı
Dingil oğlu dingil madem erkek değilsin neden soruda belirtmişsin. Erkeğe en yakışan piercing diye g0tüne yaptır sen daha çok yakışır
hakaret eteme bak insan gibi konuşuyorum türkçe konuşamıyomusun medeni bi şekilde
bak kankam erkeğim ki sendende daha iyi bi erkeğim bu kesin net bişey burası ayrı bi konu senle sidik yarıştırmıycam dengim değilsin sana demek isteğim şu sorudğum soru ve verdiğin cevap alakasız çok hoşuna gidiyosa o bahsetiğin yeri sen kendi vicudunda deldirebilirsin kimse karışamaz buna
ilerde olucak kızına veya oğluna acıdım şu an eğer daha fazla hakaret etmeye başlarsan yasal olarak şikayetci olucam
Şikayetçi Olmazsan g0tüne piercing yapar babana gösteririm tamamı
kanka abim jandarma yasal olarka çoğu şeyi biliyorum ve haddini aşıyosun
senle daha fazla konuşup senin seviyene inmiycem
@mmına kodumunn oluuu etmezsen zikerim senin ceddini senin yaşın kadar davam var 4 avukatım var 0cc
kesinlikle bak şu an inandım
Occ lütfen şikayet et beni
uraşmaya değmiycek birisin vakit kaybı olur
Kes velet
18 yaşında olmadığındanda gayet eminim ondan dolayı yaşına veriyorum
Harbi ergen ahahahahahajahja
evet kesinlikle
Erkek adam piercing takmaz
türkçede okuduğunuzu anlamama gibi bi probleminizmi var acaba?
Nonoşmusun?
anlama kıtlığınmı var?
Evet var
belli ediyosun gayet net bi şekilde
Hadi bakalım uza şimdi
senin yanında durmam zaten merak etme
🙂🙂
şahsen snakebites derim :)
Kepçe 👂 yakışır 😂😂😂
kendimle barışık birisim ondan rencide etmedi bence mizah seviyeni bi gözden geçir
nası bi tepki bekliyodun bilmiyorum ama istediğin tepkiyi vermiycem sana
Banane senin kendinle olan durumundan. Soru sordu. Cevabımı verdim. Şahsına bir sıfat kullandım. Kepçe kulağına yaptır dedimi. Alinganmisin sen biraz.
nası demek istediğin gayet iyi anlaşılıyo ama sen bilirsin
Kustun mu?
Kaş piercingi
Bence sadece kaştakiler yakışıyor erkeğe
kaş piercingi
dediğim gibi hoş bi piercing ama bende hoş durcağını epk sanmıyorum hemde lşaçım uzun olduğu için olup olmadığını pek hisedemiyceğim bi yer sence dudak piercingi nası durur
baya hoş durur
Burun
Dudak ilk o geldi 🤧
helix aga