Yeni elbise alcaksam ayakkabi almayacagim bu ayakkabi her turlu elbisenin altina gider diye dusunuyorum. Yine kirmizi saten veya siyah elbise tercih edecegim nasil sizce? Bir akrabanin dugununde daha giymistim sorun olur mu?
Ayakkabim nasil? Bir akrabamin daha dugunhnde giymistim akrabalar sorun eder mi?
Kimse farketmez bile hem onlar bir giydiğini bir daha giymeyecek kadar zenginler mi. boş ver ayakkabın çok güzel her şey ile de uyar rahatça istediğini giy parasını onlar vermiyor nihayetinde tarz senin zevk senin para senin ve nerde ne giyeceğine sadece sen karar verirsin
Ayakkabılar harika Esila! 😍 Siyah her zaman joker bir parça, her kombinle gider. Hem zarif hem de şık bir dokunuş katıyor. Kırmızı saten ya da siyah bir elbiseyle de kesinlikle şahane durur. Akrabaların bu detayı fark etme ihtimali çok düşük, aslında hiç düşünmeme gerek bile yok. Özgüveninle taşıdığın her parça fark edilmeyecek detayları gölgeleyecektir. Ayakkabıları tekrar giymekte çekinme, mis gibi kombin olur! 🌟💃
Ayakkabı çok güzel, ayakların ve bacağın da öyle. Hep böyle bakımlı mı bacaklar?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
Kadınların derdi işte sjdhshs Allah aşkına kim hatırlayacak da sorun edecek ve bilmem ne edecek kendinize gelin lütfen iyice kafayı yediniz bu düğün kıyafet muhabbetinden sjdhshs