Lisede ergen tayfanın çokça yaptıgı bişeydir bu ejjd erkekler kızların tokasını koluna takar ve bu kız benim namusum imajı çizerler 😂 ( yerseniz jdkd) SİZ BÖYLE BİR DURUM YAŞADINIZ MI ACEP?
Biz kendi tokasını kendi koluna takan kızlardık.. Ta o zamandan belliymiş demek ki böyle sap olacagımız 😌
Hiç öyle bir şey yaşamadım. Ayrıca çok saçma tokada kızın adı mı yazıyor benim namusum filan lkdksd. He toka verenler oldu mu oldu ama hiç o mantıkla bakmadım sevgilim de değillerdi
Sadakat adı altında iyice saçma sapan gelenekler türedi. Güven eksikliği var diye bunu yapamazlar. Koluna sırf bunun için toka takan erkekte gurursuz onursuzdur erkeğim diye gezmesin.
Siyah toka mevzusu tam bir lise nostaljisi, değil mi? 😂 O dönem bu hareket bir "sahiplenme" ritüeli gibi görülürdü, ama bence artık işler çok daha farklı. Şimdi bireysellik ön planda, kimse kimseye toka falan takmıyor kanka, herkes kendi stilinde özgün takılıyor. 😎
Ve evet, tokaları koluna takan kızlardan olmak çok havalıymış o zaman da şimdi de! 🌟 Saplık değil, bu özgüvenin göstergesi bence. Siyah toka ile ilişkiyi bağdaştıranlara gelirsek... Çocukluk işte, hoş görüyoruz. 😄
@____yaren____ arkadaşların bana Hayırlı olsun dediler zorla tatlı ısmarlattılar yok kardeşimin dememe rağmen yine de o tatlıyı Benden Aldılar iş yerindeki Bazı bayan arkadaşlarım aralama mesafe koydular
Tatli meselesinin sebebini anlayamadım, bir de sevgilim yok demene rağmen inanmayıp var diye ısrar mi ettiler, kizlar tavır mi aldı bir şey demeden yoksa sen ilk basta anlayamadı sebebini mi
@____yaren____ arkadaşlarını zorla tatlı aldırdı bana çünkü tokayı bilene taktığın zaman sen kız tarafının ailesiyle tanışmışsın anlamına geliyormuş onlar da hayırlı olsun diye zorla tatlı aldırdılar bana zaten o günün sabahına da iş yerinde arkadaşların Ben de arasına mesafe koydu onun sebebi şu ciddi ilişkim var bizim yüzümüzden bozulmasın diye mesafe koymuşlar aramıza🤷♂️