Etrafımda sanaldan tanışıp çok görüşen var ama evlenen yok evlilik düşünenlerde vasat zaten bi yere vardıkları yok icraat yok neden diye düşündüm sabah sabah….
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sanaldan ciddi bir ilişki olması mümkündür gerçek hayattaki ilişkilerle benzer zorluklarla karşılaşabilirsiniz. İnternet, insanların birbirleriyle iletişim kurmasını ve bağ kurmasını kolaylaştıran bir araçtır sanal ilişkilerde de dikkat edilmesi gereken bazı önemli faktörler vardır internet üzerinden tanışılan kişilerle kurulan ilişkilerde, iletişim becerileri, güven, açıklık ve dürüstlük gibi temel unsurlar önemlidir. Her iki tarafın da gerçekçi beklentilere sahip olması ve ilişkinin gelişmesine zaman tanıması önemlidir. Ayrıca, sanal ilişkilerde karşı tarafın kim olduğunu doğrulamak ve güvenliği ön planda tutmak da önemlidir sanalda başlayan ilişkilerin ciddi ve anlamlı olması mümkündür bu ilişkilerde de gerçek hayattaki ilişkilerde olduğu gibi dikkatli olunması ve sağlıklı iletişim kurulması gerekmektedir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek hayatta da tanıştığımız insanlar da birer yabancı değil mi aynı işyerinde farklı şehirlerden gelmiş kişiler. Ve bu kişiler hiç aldat mıyır mu. Biz sanıyoruz ki sanal oldu ku hep kötü sanal olmadı mı aldarmaz mı? Bence şans verilir. Sanaldan tanıştığım oldu çok çok kaliteli de oldu ama etrafımdaki cagiller yüzünden kızla evlenemedim.
00 Yorumla
+1 yılSanal deyince çok geniş bir kavram sadece sanalda sınırlı kalıp ihtiyacı olduğu kadar iletişim kuran kızlar var mesela ileriye götürmek istemeyen mesela evli olabilir ama sanaldan zamanla tanışıp evliliğe götüren de var tabii ki sanalda başlamak bir iletişim aracıdır o iletişim nereye kadar götürmek sizin elinizde
01 Yorumla
+1 yılAynen öyle yok hiçbir şey olmuyor. Ben de sanaldan çok tanıştım hiç anlaşamadık çoğu yalancı sapık ve sorunlu. Ayrıca evlenmek isteseler bile evlenilecek tipler değiller.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Sanaldan ciddi ilişki olabilir, sonuçta iletişim her türlü ortamda sağlanabilir. Ancak gerçek ilişkilerde olduğu gibi sanal ilişkilerde de sağlam iletişim, güven ve karşılıklı anlayış önemlidir. Sanaldan tanışıp evlenenlerin sayısı az olabilir çünkü her ilişki başarıya ulaşamayabilir. Evlilik düşünenlerin vasat olması ise belki gerçekçi beklentilerin olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Önemli olan karşındaki kişiyi gerçek hayatta da tanımak ve ilişkiyi o düzleme taşımaktır. Unutma, her ilişki sanal ya da gerçek hayatta çaba, anlayış ve samimiyet gerektirir. 😉🌟
14 Yorumla- +1 yıl
AI seni…
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
97
Cevap
111Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın? Sanaldaki insanlarda duyguları olan insanlar. Neticede karakter ile alakalı. Çevremizdeki insanları da önceden tanımıyorduk, bir şekilde ortam vesilesi ile tanısıyoruz.
Ha iş ortamı ha okul ha sanal. Aynı.25 Yorumla- +1 yıl
Sevişmek için evet ama sevme konusunda hayır. Ten teni etkileseydi, FB denen icata gerek kalmazdı.
- +1 yıl
Göz temasını görüntülü konuşma yaparakta sağlayabilirsin..
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır sanaldan ciddi ilişkiler olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Evet zorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de şuanki ilişkime kadar inanmıyordum. İnanır mısın bilmem ama ikimizin de çocukluğunda oynadığı oyunu aynı anda tekrar 1bucuk sene önce indirmişiz oradan tanıştık. Kafamız o kadar uyuştu ki normalde sessiz sakin olan Ben tanıştığımız gece şakasız 7 saat telefonda sabahladık susmadan. 5 ay öyle devam ettik gönülden çok garip bir bağ kurduk hiç görmediğim adamı sanki senelerdir tanıyormuşum gibi hissettim. Kavga ettiğimiz bir gün ( zaten aklımda da vardı) Ben aldım otobüs biletini saat gece 3 e hazırlandım çıktım yola ona da hasta olduğumu yatacagimi söyledim. Gittim ve ona Ben geldim şehrindeyim dedim. Ben kendimi ilk defa bu kadar değerli hissettim dedi ailesiyle tanıştırdı. O kadar kumardı ki her şey ama ailesi beni çok sevdi. Sonuç olarak ben artık senden uzak olmak istemiyorum diyerek benim şehrime taşındı okulunu değiştirdi ve sana güzel bir gelecek sunmak istiyorum diyerek burada şirkette işe başladı şu an evlensek evlenirim fakat okulum dolayısıyla yapamıyoruz. Hayatımda yaptığım en güzel ve en doğru hareketti onunla tanışmak.
10 Yorumla
+1 yılEvet, sanalda ciddi ilişkiler olabilir. İnsanlar artık internet üzerinde birbirleriyle bağlantı kurabiliyor ve duygusal bağlar geliştirebiliyor. Tabii ki, sanal ilişkilerin de zorlukları olabilir ve gerçek hayatta olduğu gibi iletişim ve güven önemlidir. Ancak, birçok insan sanalda uzun süreli ve anlamlı ilişkiler kurabiliyor. 💞
11 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın konuşup anlaştıktan sonra kısa zamanda buluşmalar teklif edilirse Bence ciddiyeti uzun sürmez sanaldan da tanışsan iki üç ay boyunca telefonda birbirini iyice tanımalı insan bir ön eleme gibi
12 Yorumla- +1 yıl
Bir derece şart tabii ki
Herkes aynı değil. Düzgün insanlar da var ancak ben kolay güvenemiyorum artık.
Gerçek hayatta da sanalda da hem düzgünü var hem sakatı.
Sanaldan tanışıp evliliği düşündüğüm de oldu ama sonu hüsran.
O ciddiyet o samimiyet o güven...
Güvenemiyorum artık ne sanala ne gerçeğe...
Doğru kişi olsun herşeyim olsun. Bazen kişi doğru zaman yanlış bazen hepsi doğru aile için zamanlama yanlış vs vs işte
Arayışta değilim ancak kendimden çok güvenmeliyim.11 Yorumla
+1 yılİletişimin olduğu yerde ikili ilişki her türlü kurulur. Lâkin samimiyeti ne denli artırabildiğiniz sizin ve konuştuğunuz kişinin marifetine kalmış.
12 Yorumla- +1 yıl
Görüşünce de tıkanma ihtimali var ki. Yine kişiliğe bakan bir durum.
+1 yılinsanların yüzde 60ı internetten bulup evleniyor zaten ama uzak mesafeyse zaman kaybından başka bişi değil
21 Yorumla
+1 yılBurdan birisi seninle evlenirim dedi. Takip et yazayım dedi tamam dedim yazdı. 3 gün sonra yazdıklarına dönmedim diye (uyumuşum) adam değilsin umarım evlenmez yalnız ölürsün deyip engellemiş 😬😬Teklif eden dahi kendisiydi o yüzden aklı başında birine de denk gelmeli
014 Yorumla- +1 yıl
Yazdıklarına 3 gün dönmedin mi
- +1 yıl
Hayır, sabah yazdı cevap verdim sonra akşama kadar bir şey yazmadı ben de yemek yedikten sonra uyumuşum o da 20:43 de yazmış 21:15 kadar beklemiş cevap alamayınca senin benimle konuşma niyetin yok adam sanmıştım deyip, engellemiş
- +1 yıl
Yanlış ifade ettim sanırım dönmeme sürem üç gün değil 30 dakika ve uyuduğum için
- +1 yıl
Bütün gün yazmadın yani bence kız haklı
- +1 yıl
Yahu hayır! Sabah yazdı dönüş yaptı sonra akşama kadar kendisi dönmedi sonra akşam yazınca ben uyuyor olduğum için dönemedim kendisine yani kendisinin bekleme süresi 45 dakika ilk konuştuğumuzda kendisi bana aşırı dönmedi de oldu. Özetle kendisi yapınca sorun yok ben yapınca sorun oldu. ki ailesinin yanında olduğu için yazamıyor vs diye düşündüğüm için bir şey demiyordum ben ama sinirimi de bozdu olmuştu ama ben uyumadım uyuduğum için dönüş yapamadım üf sıkıldım bir şey anlatmayi beceremedim
- +1 yıl
Özetle kendisi beni 24 saat bekletti sorun yok ben onu yarım saat bekletince sorun oldu ve ben adam olmayı verdim umarım anlatabilmişimdir
- +1 yıl
He tamam o zamannss
- +1 yıl
Bir tane kız var bana asılıyor ama nedense gece saat 9:00’dan başlıyor duyguları hırçınlaşıyor engellediğim zaman soyismimdeki bütün akrabalarıma ulaşıyor ama gündüz olunca bir kere daha hiç sesli bir arama gerçekleşiyor yani böyle ruh sağlığı bozuk insanlar çok
- +1 yıl
Arkadaş sos olarak katıldı🫣
- +1 yıl
Aynen aynen katılıyorum. ilk konuşurken her şeyi konuşarak halledelim birbirimize karşı dürüst olalım dedim sonra böyle saçma sapan bir olay oldu ve kötü olan adam olmayan ben oldum yani canımı sıkan nokta tek bu yoksa gidip gitmemesi umrumda değil. Beş yıldır yalnız yaşıyorum zaten sıkıntı yok😂
- +1 yıl
Yani örneklerden bir tanesi
+1 yılHer iki insanda karşılıklı ne istediğini bilen insanlar olursa neden olmasın
Ha bunu reele taşımak şartıyla tabiki...11 Yorumla
+1 yılAynı şehirdeyseniz, sosyokültürel açıdan uygunsanız, kafa yapınız uyuyorsa neden olmasın?
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanaldan tanıştık kocamla evlendik çok mutluyum hayatımın en buyuk şansı uzak mesafeydı bızımkı aramızda 2.30 saatlik yol vardı ama sanki her sey bize göre dizayn edilmış gibi hepsini aştık öğrenciydik okulumuzu bitirip iş sahibi olunca da evlendik kocam muhendis bende uluslarası bi şirkette iyi bir konumda çalısıyorum demem o ki herkes nasibini yer
11 YorumlaEvlenen de var benim cevremde ve mutlular sanaldan ciddi ilişki olur
11 Yorumla
+1 yılOlur da kadınlara güven olmuyor.
Malum aşırı talepten bir tarafları kalkıyor13 Yorumla- +1 yıl
Yooo ben sadığım.
Ayrılana kadar sosyal medyaya kadar her şey manitamda olur - +1 yıl
Bir insanı keşfetmek. Erkekler hem cinslerine bunu yapıyor ama kadınlarına yapmıyorlar. Bence aşağıda gördükleri için. İçinde yaşadığımız toplum buna müsait. Denk görmeyen, eşit olduğuna inanmayan kadınlar da çok fazla
Sanalda ciddiyet arıyorsan sıkıntı vardır istisnalar çıkıyor ama
12 Yorumla
+1 yılSanaldan tanışıp evlenen bildiğim bi çift var gayet mutlular
11 YorumlaYürütmesini bilirsen oda olur ama tabikide cok uzun vadede sürmez illaki yakınlaşmalar gerek
12 YorumlaAaa niye öyle diyon kiz kanaldan evlenen de var dir ben tek olamam yani
18 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 614 cevap paylaştı. Olur tabi önemli olan istediğin gibi bitine denk gelmen
12 Yorumla
+1 yılReele düşecekse neden olmasın
Kafa dengi biriyle karşılaşmak olası20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz, sanalda çok samimi (ayıp anlamda değil elbette) sohbetlerim oldu ama sanaldan bulduğum biriyle asla ciddi düşünemem.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞansıma iyiler de çıkıyor ama yine de güvenemiyorum, diyelim ki evlendik yarın bir gün ay kız siz nasıl tanıştınız dediklerinde sosyal medyadan tanıştık mı diyeceğim. İnsan utanır be.
Orası hiç belli olmaz sanal diyerek önünüzdeki duvarlara daha da tuğla koymayın derim ben o tamamen yargısız infazdır şimdi kim kimle yüzyüze konuşup tanışıyorki herkes bi telefona gönülmüş kimse kimsenin umrunda değil
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok çok zor, o kişi senin dışında daha kim bilir kimlera yazdı, konuşuyor belki sanaldan, bunu herkes yapıyor evet ama ilk bunu kabullenmek lazım, öyle bir şey olmasa da, uzaktaki insanı sevemezsin ki, başta iyi anlaşırsın her şey yolunda olur ama bi süre sonra fiziken var olmadıktan sonra monotonlaşır ve sıkıcı hâle gelir, ben güvenilir bulmuyorum
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılBir arkadaşım farklı bir sohbet sitesinde tanıştığı kişi ile şu anda evli ve ikinci çocukları da büyüyeli çok oldu.
Biz milletçe sanaldan başlayan ilişkilere zaten fazlasıyla önyargılı yaklaşıyoruz.02 Yorumla
+1 yılŞimdi diyelim ciddi ilişki düşünen bir erkek işle ev arasında gidip geliyorsa yolda biriyle konuşmaya çalışsa damga yiyecek diye yanaşamıyor.
Sosyal ortamda yazıyor ve kızla kafalarıyla uyuyorsa neden olmasın abi10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan tanışmak günümüzde bir problem değil. Önemli olan reel hayata bunu taşıyabilmek. İnsanlar her sevgilileriyle evlenmiyor bu sanal ilişkinin suçu değil insanların anlaşamamasından kaynaklı.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenm ablam sanaldan tanışıp evlendi çok nadir çoğu sapık çıkıyor
14 Yorumla- +1 yıl
Bende sapık olduklarını düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBir çocukla konuşuyordum sonra başladı benim olduğum yere gel bilmem ne. Hiç kimseden böyle teklif duymamıştım ya ortak yere gidilir ya da kızın olduğu yere gelinir. niye geleyim dedim. Kahve içip bize geçeriz dedi. Sinirlerim hoplamisti sffszlr
- +1 yıl
Eve atarımın kibarlaştırılmış hali işte
Cevap sahibi+1 yılSanaldan birinle buluşmaya tobe ettim zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de sanaldan yani internetten tanıştım simdi aile tanışması aşamasındayız 😊
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim 😊😊
Olur niye olmsın kısmetin nerden cıkacağı belli olmaz
50 Yorumla
+1 yılAllah yolunda olan ile evleneceksin kişilik karakter sahibi olan o dediklerin bir gün o kızla başka gün başka kızla ne hayır vekleyecen evlenir mi o adam.
02 Yorumla- +1 yıl
Zina yapan adam o zevke varmış evlenmesi için bir sebep kalmıyor. Evlense bile o ilk iliski heyecanı ni yasayamayacak.
Niyet samimi ve gerçek taraflar ciddi olursa çok da güzel olur. Ancak kartlar en başında dürüstçe açılmalı, maskeler arkasında oyun oynanmamalı bu şartlar yerine getirilirse gayet de güzel bir ilişkiye başlanabilir.
00 Yorumla
+1 yılOluyooo arkadaşımın abisi 2 yıl konuştuğu kızla evlendi 3 yıldır evliler. Bı arkadaşım daha 4 yıllık ilişkisi var hala konusuyorlar hatta bu yaz nişan yapmayı düşünüyorlar. Ehline denk gelmek lazım.
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 563 cevap paylaştı. Sanalda olanlar robot değiller onlarında duyguları var ve sanaldan evet olabilir o yüzden ciddi ilişki olur
12 YorumlaSanaldan ilişkiler pek sağlam olmaz benim fikrime göre, insan birlikte olduğu kişinin hep yanında olmasını ister.
13 Yorumla
+1 yılEvlenebilmek için önce tanışmak gerekir!!! Sanal ortam bu imkanı ve rahatlığı insanlara sunmakta. Buradan tanışabilmek çok daha kolaydır. Sonrasında reelde görüşüp görüşmemek size kalmış..
00 Yorumlaİnternet aracılığıyla tanışıp evlenen ve çocuk sahibi olan bir çok arkadaşım var.
Olur yani neden olmasın.01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Olur. Fakat kıskançlık, istediğin anda kavuşamamanın, sarılamamanın acısı Gereksiz triplere, hatta aldatmalara dönüşebilir.
01 YorumlaSanala karşıyım ben hiç haz etmem sadece telefona baglıyız 5 yıldır bi kızla konusuyorum 5yıldır da buluşamadık çok sıkılmaya basladım artık yaşadıgım şehirden olsun olacaksa
00 Yorumla
+1 yılSanaldan başlayıp reele taşınmıyorsa ciddi olmaz. İlişki dediğin yüz yüze yaşanır. Sanaldan bir yere kadar. Sanal kısmı yanında olmadığı vakitte yaşanır.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı.
s +1 yılSwarm vardı bi ara, fosiller bilir çok meşhurdu. Bir arkadaşım swarmdan tanışıp evlendi, çocuğu var şimdi
01 Yorumla
+1 yılEvlenen 2 çocuğu olan arkadaşım var hemde KS de tanıştılar 😆
14 Yorumla- +1 yıl
Yemin mi edeyim?
- +1 yıl
İlginç ama gerçek 🥱
+1 yılBenin tinderdan tanışıp evlenen arkadasım var
12 Yorumla- +1 yıl
Evet kızda dr du
- İnternet & Teknoloji konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan tanışmak normal ama reel olmadan ciddi ilişki olamaz
11 Yorumla
+1 yılBoyu 190 sa yakışıklıysa olur her türlü kıLar pars tip boya bakar kalbe bakmaz
11 YorumlaBurdaki kızların amaci alay etmek oldugu için hayir baska yerleri bilmem
15 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanalda bir platformda tanışıp ilişkiyi ciddiyete dönebilirsin gayet normal ama çok çok iyi tanımak lazım.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Olan var evlenen var ama herkes böyle yapamıyor genelde bence çok zorlukları var özellikle şehir dışıysa
Olabilir de olmayabilir de 😇00 YorumlaBen sanaldan bile ne yapabiliyorum ne bulabiliyorum bahtım siyah
02 Yorumla
+1 yılsanal da iliski güzel olr ama eger reele gecilmezse olmuyor
01 YorumlaSanalda insanlar çok çabuk kaynaşıyor. Herşeyi hızlıca yaşıyor ve bir adım atmak kesinlikle istemiyor
00 Yorumla
+1 yılSakın haaa... Sanaldan arkadaş olunur dost olunur ama eş bulunmaz. Ben buldum herşeyimi kaybettim. Uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Sakın diyim...
00 Yorumla
+1 yılBenim deneyim fazla çok iyi insanlar da oldu isteseydim evlenirdim ama paranoyak insanlar da oldu
04 Yorumla- +1 yıl
Güvenle alakası yok en son ki ne desem yapıyordu ama ben evlenecek kadar sevmedim sonuçta sanalda evleniyorsun gidersjn tanırsın artık devir değişti eskiden ola Okay ama artık sanal veya gerçek kavramı değişti on yargılı olammak gerekir sadece tanı belkide hayatının aşkı çıkacak ama çok dikkatli ol
- +1 yıl
Sosyal bir hayatın yoksa bir yeren sonra mecbur kalıyorsun
Sanaldan bi b*k olmaz denendi onaylandı sosyal hayatınızda kurun ilişkilerinizi
01 Yorumla
+1 yılReele taşınabilecek sıcaklığı güveni veriyorsa sanalda takıntılı olmadığınada eminsen olur
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. Olmazzz sıkıntılı bu işlerrr.
21 Yorumla
+1 yılSanaldan ilişki olmaz bir kere, ciddisi kenara dursun.😂
00 Yorumla
+1 yılOlmaz vur geç ilişkisi olur zaten ben öyle yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılKuranlar var bir kaç kez buradan ilişki kurduklarım oldu bir tanesi ile evlilik planları yapıyorduk
00 Yorumla
+1 yılSanaldan tabiki olur, Bu platformdan olmaz sadece
00 Yorumla
+1 yılİlişkiden ilişkiye koşan, sanalda yemediği halt kalmamış biriyle olmaz tabii ki
00 Yorumla- Devamını Gör (148)
Devamını Gör(193)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem