Ayol ona buna yürürken dini unutan erkolar konu giyinmeye gelince muhafazakarlaşıyorlar.
Diz üstü şortlar erkekleri çok seksi gösteriyor bence ve diz altı muhafazakar kaprilerinin de modası çoktan geçti bence 😒😒

Ayol ona buna yürürken dini unutan erkolar konu giyinmeye gelince muhafazakarlaşıyorlar.
Diz üstü şortlar erkekleri çok seksi gösteriyor bence ve diz altı muhafazakar kaprilerinin de modası çoktan geçti bence 😒😒

yeni giymeye alıştım 2 yazdır giyiyorum hep eşofman kot pantalon takılırdım ayaklarım büyük ama bacaklarım okadar kalıplı değil zayıf gözüküyorum kilomda normal ama böyleyim biraz özgüvensizlik oluştu bacaklar normalde ayaklar 45 numara olduğu için diz üstü short giyincede garip görünüyor ondan he bide çok kıllıyız şimdi jilet olsa olmaz ağda çekilmez erkek adam kıllarını alırmıymış düşünceside var en iyisi hiç giymemek diyoruz
E makineyle azalt. Benim kardeşim öyle yapıyor
Çokta erkeksi oluyır
Bilmiyorum. Uygunsuz davranışta bulunan insanlar çok fazla [burada belirli bir gruptan değil, kötü niyetli kişilerden bahsediyorum]. Ayrıca bazı durumlarda istemsiz olarak rahatsız edici bakışlara maruz kalabiliyorum. Bu yüzden dışarı çıkarken genelde daha resmi veya kapalı kıyafetler tercih ediyorum. Böylece kendimi daha güvende hissediyorum.
Bak, diz üstü şortlar tam yaz mevsiminin ruhuna uygun ve gerçekten de inanılmaz tarz duruyor! 👌 Erkeklerin bu konuda daha çekingen olmasının sebebi, belki de alışkanlıktan ya da çevresel etkilerden olabilir. Ama bence diz üstü şort, özgüven meselesi. Kendine güvenen ve modayla barışık olan erkekler hiç düşünmeden bu tarzı benimseyebilir.
Özellikle bol kesim ya da krem tonlarında bir diz üstü şort, üzerine salaş bir gömlek ve casual ayakkabıyla şahane duruyor! Hem şık hem rahat. O yüzden korkmadan, çekinmeden tarzını yansıt bence; çünkü diz üstü şort herkesin kendini ifade edebileceği bir parça! 🔥
Cevap
23Cevap
Ben kapri giyerim
Geçenlerde AVM de erkek kardeşim şort bakarken kaslı fiziği güzel bir erkek uzun sortlara bakıyordu bende kardeşime sırf o duysun diye kısa sortlara bak fiziginiz kaldırır ne uzun sortlara bakıyorsunuz dedim hemen sortlardan uzaklaştı 😀 kesinlikle kaslı güzel bacaklı erkekler kısa giyinn
Hhahahha sen şeytaaaaan 😂
E öyle ama 😊
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum fakat benim yaşadığım yerde, bu mevsimde, zorunlu olmadıkça uzun pantolon giyen erkeğe söverler.
Yaaa dimi ama
Bazıları çok abartıyo
Evet fake kardeş
bunlar ergen işı biraz kucuk cocuklar giyer böyle. erkek adam dizinin hemen altinda giyer. cunku islam dinine inananlar icin diz ve gobek arasi erkekte haram olarak kabul ediliyor. namaz falan da kilamiyor öyle kiyafetle.
Giymediğine emin miyiz? Bir üst seviye boxer çünkü ben bundan çok rahatsızım.
Neden ki
Erkeklere şort yakıştıemıyor musun
Evet? Boxerla gezmelerinden rahatsızım kapri giyen bile yok. Utanmasalar taytla gezecekler. Siz rahatsız olmuyor musunuz bu görüntüden?
Ne kaprisi ayol? Kapri mi kaldı. O bana aşırı muhafazakarlık gibi geliyor. Erkeğe kapri yakışmıyor. Kısa şortu yakıştırıyorum erkeklere amaaaa bacakları güzel ve bakımlıysa
Bana da tam tersi şort komik geliyor. Kapri sınırını bilen bir ağırlığı olan insan giyimi. He eşey her yerde giyilmez. Şort giyen birini (özellikle erkekse) ciddiye alamam. Çocuklar şort giyer boxera alışmak için
Tatil yerleri dışında giyilmesi bana itici geliyor
Neden ki?
ben giyiyorum hatta dizde şort giymem üstünde giyerim hep
Ay diz altı keko gibi duruyor böyle kısa severim ben. Yakışıyo bunlar erkolara.
Sevmiyorum ben diz altı neyse de diğerini pek tercih etmem utanmak değil bu hoş durmuyor
Nasıl ya benimki hayatında hiç dize gelen şort giymedi 😂
Hahahajaja çok mu kısa giyiyor?
Yakışıyorsa giysin boş ver
vallahi dize gelen şort olduğunu unutmuştum bile ahahah. Evet giysin ben de giyiyorum karismamak en iyisi ☺️
Ben bir kaç kere giydim ama inanılmaz rahatsız hissettim. Alışkanlık yok.
Neden ki
Böyle bacaklarımda baskı var gibi oldu. Diz altı şort çok daha rahat o konfor yok onda.
Kızların bacaklarıma bakmasını istemiyorum çok laf atıyorlar sonra 😂 şaka bir yana tercih etmem muhafazakar bir erkeğim
Ldkskksjdjkw
Ne gerek var abi. Biz de beden sergilememize gerek yok. Bir kac abazan kadin var işte. Salla onlari da
Hayır bunun utanmakla veya muhafakarlıkla ne alakası var? Sevmiyorum. Yakışmıyor. Nokta.!
Yok ya ne alaka. Dizimde olan şortum bile yok.
Haha 😂😂
Ben giyiyorum açıkçası.
Nonni değiliz efendiyiz neden giyelim
Bilerek giymiyoruz.
Giyenler var diye bilmekteyim
Sevmiyorlardır belki
Burada giyenler var. Bazen denk geliyorum.
Heeey tesettürlüyüz✋🏿
Namahrem dösmsnsn
DİYARBAKİRDA YAPAMİYORUZM
Aaa neden
Kötü mü bakıyorlar
biizm burada bi köy var şort giymek yasak sen düşün ancak geceleri giyom wdaof
Ama neden? Yasağı kim koyuyor?
DİCLENİN bi köyünde tabela var köye şort ile girmek yasaktir diye bizim bu taraf sıkıntı bu tür şelere
giyilir kısa giyemezsin
İşte kıya giyince ne oluyor? Gay gözüyle mi bakıyorlar
Kız mı dşyoelar
Çok bağnaz bir köymüş
TOP OLARAK BAKİYORLAR var mı başka soru oawnfghıakfnoagn
LA BEN utaniyorm kısa giymeye djnawıfa
Cehaleeet zor iş
Değişir zevkler
Yakışmıyor çünkü
Yo utanmıyoruz
size ne
Ben giyiyorum