Hep bunu merak etmişimdir :D
Bence yukarıdan tutup çıkarmaları gayet seksi görünüyor :D
Bence yukarıdan tutup çıkarmaları gayet seksi görünüyor :D
saçma böyle bişey ilk defa duydum. nasıl rahat edersen öyle çıkarırsın. yok alttan çıkarmak kadınsı üstten çıkarmak erkeksi imiş. daha neler. yok kadınlar alttan, erkekler üstten çıkarırmış. yok böyle bişey.
döveydin :D
Alt ve üst ne demek ya? sırtına elini atıp cıkartmak yukarıdan demek mi? bunu yaparken bi yerleri tutulur adamın ya. Alttan yıkarıya dogru cekilir cıkarılır da bu ne alaka simdi ?
kadınlar neden yukarıdan çıkaramıyor diye sormalıydın. bir dene bakalım önde iki engel var löp diye takılıyor. erkeklerde böyle bir sorun yok tabi akıp gidiyor tişört.
sütyen gibi sorunları olmadığı için heralde üstten tutup çekin ce sütyenin sıyrılıp çıkma sorunu yok :))
Cevap
13Cevap
Valla alttan çıkartmayı denediğimde kafam iki kolumun arasına sıkışıyor.. Kasti olarak değil de, mecburiyetten üsten çıkartıyoruz..
Alttan çıkartmak kadınsı, üstten çıkartmak erkeksi bir harekettir. Ondan olmasın :) Belki de kapitalmarx'ın dediği gibi genetiktir...
Simdi denedim cikartamadim acaba genetik bir durum mu bu?
galiba :D bende üstten tutup çıkartamıyorum :S baya işkence çekiyorum :D
Ben youtube'dan konuyla alakali bir video buldum calisiyorum. Bakalim calistigimiza degecek mi :))
Ayrica size seksi oluyorda bize olmuyor mu? Bu yuzden sen niye bizim gibi cikartamaya calisiyosun onu anlamadim :)
:D hiç gülesim yoktu... süper cevap :DDD
belden capraz tutup cikartiyorum ben, asil o zaman karin kaslarini gormeye baslayinca seksi geliyormus onlara
Evet hemde çok seksi şimdi hayal ettimde süper oluyo :D
Hiç düşünmemiştim ilginç bir soru! Her halde omuz yapısıyla alakalı
nasıl denk geldi öyle çıkarırım.yeni alıpta kıyamadığım tişörtse alttan laletteyn bir tişörtse asıl...nerden çıkarsa çıksın :):)
sanırım kızlar vucut yapısı olarak biraz daha esnek oldukları için ve tabiki erkek omzu biraz daha geniş oldugu için öyle biraz zor oluyo :))
yoo ben alttan tutup çıkarırım yukardan gelmiyo boyun kalın çıkmıyo öyle :))
Erkeklerin omuzları daha geniş olduğundan alttan tutup çıkarmak zor oluyor.
Bu özelliğimi hiç bilmiyordum ben t-shortümü alttan çıkartabiliyorum yok mu bir alkış
hayatta beceremem hep yukardan çıkarrım bu yüzden bogazları hep genişliyor
Hiçbir şey anlamadım açıkcası.
açıklama yapayım :) kızlar t-shirt ü çıkarırken, kollarını çapraz yapıp tişörtün altından tutup çekip çıkarırlar. erkekler ise iki eliyle tşörtün yakasından tutup genişletip öyle kafasından çıkarırlar.
arkadaşlarda bu olayın erkeklerin omuzlarının daha geniş olmasına bağlıyor... umarım anlarsın :)))
alttan tutup çıkarmayı beceremedim :(
... Hı !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar