Kayinbabamgilede neden böyle sorunca
Anne ismimi sizin akrabalariniz bilmesin büyü vs yaparlar dedim
Sizce canım olduğumu mu düşünmüşlerdir
Kayinbabamgilede neden böyle sorunca
Anne ismimi sizin akrabalariniz bilmesin büyü vs yaparlar dedim
Sizce canım olduğumu mu düşünmüşlerdir
cehapli falansa şaka yapıyorsundur sanmıştır. inanmaz onlar cadılığa falan. sende kendini çok belli etmişsin ama, denir mi öyle? matbaacı yanlış yazmış diyecektin. neyse. hogwards da tanıdıklarım var, büyü tarifi lazım olur, iksir lazım olur hiç çekinmiyorsun yazıyorsun bana.
Hayir onlar da inanır büyü ye vs ama
Davetiyeyi bana bırakmadılar ki kendileri yapmak istediler bende tamam dedim
o zaman sıkıntı büyük, ananı büyülemediler hadi tamam ama seni kesin büyülerler. yazık oldu. neyse
içim rahat etmedi bak. diagon yoluna yakınsanız enişteyide al gel bir koruma muskası yazdırayım
Benim kendi dolandırıcım var sag ol
oda büyü yapmıştır bak, demedi deme. yoksa maşallah cingöz bir insansın kardeşim ama yinede dolanmışsın. paket halinde dolanma çözme + dolanıklık (büyü litaritüründe quantum dolanıklık diye geçer araştır istersen) büyüsü yapar, dolanmanı çözeriz, üste o dolandırıcı gelir sen onu dolandırırsın. hallederiz. senin koskoca nick alamamış kardeşin burada rahat ol.
Ah, böyle durumlar bazen ortaya tatsız sonuçlar çıkarabiliyor ama sakin ol. İnsanlar bazen böyle şeylere istemeden gülebiliyor ya da yanlış anlıyor. Canını sıkma, niyetini açıklayıp olayı basit bir şekilde tatlıya bağlayabilirsin. Eminim yaşanılan durum fazlasıyla açıklanabilir. Annenle de bu konuyu açıkça, şakayla karışık konuşursan hiçbir sorun kalmaz! 😊
Düğününde pozitif ol, enerjin her şeyi değiştirir! Eminim herkes senin mutluluğuna odaklanacaktır. ✨👰💖
Cevap
4Cevap
cahil biri olduğunu düşündüler muhtemelen
Yok ne cahili
Önemli şeyler bunlar
Yuksek lisans mezunuyum
2 dil biliyorum
Sana göre okumuş kavramı nedir mesela bi acikla xdxddx
Sana büyünun varlığını einstein izafiyet teorisi ile bile açıklayabilirim ama
Karşımda sabit fikirli birisi var
Üzgünüm goodbye
Ben hic yazdirmadim
Keske bende yazdirmasaydim ama karşı taraf kabul etmez
İnandığın tanrın sana akıl fikir versin
Çok mu ömnli
Balayı olucakmı
Ben düşünürüm
Ne düşünürsün mesela
Böyle saçma şeylere inanan güven sorunu yaşayan bir malın benim ailemde ne işi var? Sonra oğluma söverim
Ne saçması
Bu dünyada yalnız mi olduğunu düşünüyorsun
Ya tamam ben kaçar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?