Eski sevgili ve arkadasi napiyor?

2.5 senelik iliskim vardi 1.5 senesi cok guzel gecti 1 sene ise ailesiyle beraber findik topladim ben her zaman kendi halimde olan biriyim kimseye zararim ziyanim fesatligim olmaz. Kotulukle beslenen cirkef biri degilim. Ne hikmetse ailesi beni sevmemis :) canlari sagolsun sevmeyebilirler neyse bu arkadasimiz ben ailesinin beni sevdigini sanirken cunku oyle soyledi bana. Annem seni sevmese seninle konusmaz dedi neyse bu sahis ameliyat oldu yanina gitmek istedim gelme dedi. Cok zoruma gitti ayrildim. Tabi bu bir sene icerisinde her seferinde sacma sapan bahanelerle iliskiyi bitirmeye calisti hep kurtardim hep cabaladim mucadele ettim. Ayrildik onunda istedigi buymus yine sevgime yenik dustum konustum bana annesinin istedigi gelin profili olmadigini beni istemedigini ve kendisininde beni istemedigini soyledi. Dine yoneldigini benim ona haram oldugumu falan soyledi. Bunu diyen sahis plajlarda bikinili kizlarin takildigi yerlerde takiliyor neyse ben o gunden sonra iletisimi kest cunku haketmedim okadar emegim ziyan oldu. Neyse bi arkadasimin dugunu vardi butun kzlar beraber hepimiz foto cekindik. Foto cekindigimiz arkadaslarimizdan bi taneside sevglimin cok yakin arkadasiyla instagramda takiplesiyolarmis sevgilimin arkadasi fotoyu ssleyip bana yolladi hayirli olsun yazmis. Neydi simdi bu? Ben sevgilime gonderdigini de dusunuyorum haberi vardir gbi geliyor amac neydi? Sevgilim pisman olur mu sizce
Eski sevgili ve arkadasi napiyor?