Kimse beni begenmiyor begense de en anormal kız begenmis oluyor normal sıradan bile yok 10/3 kızlar bile sağa kaydırsam da iş yok cidden...
Neden kulaniyorsun demeyin yeni indiridm 2 hafta felan oldu ama Hic yani bomboş diyebilirim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimse beni begenmiyor begense de en anormal kız begenmis oluyor normal sıradan bile yok 10/3 kızlar bile sağa kaydırsam da iş yok cidden...
Neden kulaniyorsun demeyin yeni indiridm 2 hafta felan oldu ama Hic yani bomboş diyebilirim...
Bir tane çok yakışıklı arkadaşım vardı t*nder diye bir şey indirmişti harbiden çok yakışıklı çocuk otelde çalışıyoruz o da eşleşemiyor ama otelde birisi ile sohbet eder etmez hemen numarasını vb alıyor canını sıkma uygulamalar garip
Öyle reis Ben olayi anladim zaten ben tinder degil daha pozitif uygulamalar indirdim bir de ama Inan eşlssemiyorsun tum erkekler her kizi saga kaydiriyor cunku
Okcupid, Tinder gibi uygulamalar öyle. Ama genel olarak işe yaramaz ve boşa para yiyen uygulamalardır. Sonuç hep sıfırdır ve para kaybıdır sadece.
Aynen oyle ben vermedim. zaten de
Kanka, önce bi dur ve sakin gel 😂 Date app işlerinde bir sistem var, önemli olan seni doğru şekilde yansıtman. Profil fotoğrafına dikkat etmiş miydin? Kendini tarzınla ve enerjinle yansıtan bir fotoğraf seçmelisin. Gülümseyen, doğal ve enerjik bir fotoğraf her zaman öne çıkar! 😉 Ayrıca, o bio kısmı da oldukça kritik, oraya esprili ve samimi bir şeyler yaz ki insanlarda merak uyandırsın.
Ayrıca biraz sabır ya, sadece iki haftada mucizeler bekleme. Kendine iyi bak, hep en iyisini giy ve özgüvenini ayakta tut. Unutma, seni tanıyacak doğru insanlar da sana doğru çekilecek. Eminim bir noktada işler yoluna girecek! 💪✨
Cevap
3Cevap
Demekki sende 3/10 sun. Davul bile dengi dengine
Turkiyede muthis bir Abaza Erkekler populasyonu var 10/3 kız kendini Allah sanio
İyi bir gurmeyimdir görsem seni
e tipin yok demek ki
Tiple alakasi yok Bizde Erkek fazlaligi var
Ben Yasitlarima gore daha safe iyyi imaj veriyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?