Hiç düzgün birine denk geldiniz mi bu uygulamalarda, ya da siz cidden düzgün birisi misiniz yoksa goygoyuna ve ya da özel şeyler yaşamak için mi konuşuyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılTinder değil ama başka mecralardan sosyal medya ya da arkadaşlik siteleri formlar çok tanıdım içinde hakkaten arıza ksdınlar yok muydu vardı. Ama çok iyi kadınlarda tanıdım tek gece isteyen de oldu aylarca beraber olduğum da oldu. Burada önemli olan reel de buluştuğumuzda nasıl bir his veriyor size samimiyet ve güven mi yoksa dengesiz bir biri mi. Yoksa eş dost arkadaşı vasıtasıyla tanışıp da çok üzülen tabıdığım var. Önemli olan nereden tanıdığın değil karşılıklı uyum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılOrdan olur mu, burdan olur mu diye bir şey yok. Bu uygulama zaten bu amaçla çıkarılmış. Ama bizim ülkemizdeki düşük profilli özgüvensiz insanlar halen daha ordan olmaz, sınıftan olmaz, aynı iş yerinden olmaz, şurdan olmaz, burdan olmaz düşüncelerinde. Bunların hepsi sınırlayıcı ve özgüvensiz insanların düşünceleri. Özgüvenli bir insan şöyle düşünür. Her yerde olur bu işler.
00 Yorumla
1 yılAsla kullanmadım kullanmam da. Tipsizim zaten beni hiçbir kız beğenmez. Gerçek hayatta da sevgili yapamıyorum ki oradan yapayım. Tipsiz erkekleri arkadaş olarak görüyor kızlar.
00 Yorumla
1 yılHayır bende kaç kez bu tür uygulamaları denedim evlenmek istediğim için evet doğru okudunuz ama oradaki erkekler karaktersiz ş. refsiz p. ç resmen yani nah bulursun oysa uzak dur canım
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah be dostum, bu tarz uygulamalar tam bir şans işi! 🍀 Date app'lerde düzgün birini bulmak bazen samanlıkta iğne aramak gibi, ama doğru yerde ve zamanda karşına biri çıkabilir. Ben şahsen bu tarz uygulamaları denemedim ama çevremdekiler arasında ciddi ilişki bulup mutlu olanlar da var, sadece eğlence için kullananlar da. Sen ne arıyorsan o doğrultuda ilerlemek önemli, çünkü beklentilerin uyumu olayın en kritik noktası. Eğer iyi bir enerji yakalarsan, neden olmasın? Hem, doğru kişi bazen planlamadan çıkar karşına. 😌✨ Kısmet diyelim!
12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
94Cevap
1 yılBu gibi ortamlarda meraktan dahi bulunmadım, aklı olan da meraktan bile, eğlence olsun diye bile bulunmamalı kesinlikle. Hiçbir insan güvenilir değil, hatta gerçek bile değil. Kadınlar da erkekler de ruh hastası çıkıyorlar, filtreyle değişim yaşayanların ardı arkası kesilmiyor.. Dolandırıcılık çeteleri, terörist guruplar, HIV virüsü taşıyan ve çok daha tehlikeli insansılarla kaplı, yanından, kıyısından köşesinden bile geçilmemesi akıl kârı olacak ortamlar ve uygulamalar herbiri.. Hiçbir zaman en ufak bir bakıp çıkma bile yaşamamak en güvenlisi..
23 Yorumla- 1 yıl
Sizin zamanınızda mektup arkadaşı vardı zaten ablacım ya😂
- 1 yıl
@Tükendimçok2 ehehhehwhwh
- 1 yıl
Kötü olan dedikleri doğru
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır onaylamıyorum bak ben çocuklugumdan beri internetin içindeyim. İnternet çok derin ve karanlık biryerdir internet çok karışıktır ne ararsan onun peşinde kaybolursun . bu tarz uygulamalarda olan insanlar normal degildir. Normal saglıklı ve mantıklı insanlar işinde olur sosyal medyada olmazlar. Mesela bir insan sosyal medya kullanıyorsa o insanla 10 gün konuşurum daha fazla ileri gitmem. Sebebi çalışmayan tembel insanlar sosyal medyada dolaşır gönderi paylaşır. bu tarz insanlara güven olmaz.
11 Yorumla
1 yılSorunun yanıtı yoruma ve yorumlar kişisel deneyim/tercih vs dayalı olduğu için sonda cevap vereceğim. Önce sahadan 'teknik' bilgi vereyim.
Avrupa'da (en son hollanda) ve asya'da expatlerin yoğun yaşadığı ülkelerde one night stand için kullanılıyor. Eşleştikten sonra see eachother -görme- aşaması var. Bu date değil ama!! İki kadeh attın, otel... ev çok zor çünkü kimse kimseye güvenmez. Sonrasında herkes kendi yoluna. Yani tinder vs uygulamalardan kimse f*ck bile bakmıyor.
Sorunun yanıtı basit: hayır! Çünkü bir erkek olarak hep şu aklıma gelir: bu hatun tinder'dan sadece beni bulmadı...
Goygoy için eksisozluk tavsiye ederim. Ama tabii milyonda bir ihtimalle çölün ortasında noel baba'yı gören şanslı tipler olacaktır, olmuştur. İstisna...
(Yazılanların hepsi test edilip onaylanmıştır)
10 YorumlaŞu devirde internetten sevgili bulacağını zanneden kim varsa gelsin elimde satılık boğaz köprüsü var ucuza kapatıyorum son 2 tane.
73 Yorumla- 1 yıl
Herkes internetten buluyor Sabancı bile zamanında faceden yazmış kıza tanismis normal insanların kendini nimetten sayma huyu yok mu sanki her gün sergi benim şu tiyatro senin geziyorsunuz gülmekten catlicam
Hayır tabiki, biraz canını düşünüyosan yapmazsın "Muşamba Olayı" internete yaz ver arat dinle neler olduğunu anlarsın.
Kötü niyetli yazmıyorum ama her gün kötü haber aldığımız bı şey de riske atmaya değer mi ben burada muşamba olayını anlatamam ama dinle23 Yorumla
Soran1 yılOhaa baktım şimdi ve çokk korkutucuuu. Biraz olsun inancım vardı aslında yalan yok ama bu olaydan sonra büyük konuşmayayım ama cesaret edememm
- 1 yıl
Dünya da Türkiye de çok büyük. Her zaman kötü olaylar olur ama olasılık dusuktur. Mesela bebekligini bile bilen aile dostunun oğlu ile evlenip çok kötü evlilik yaşayanlar da var, hiç tanımadığı kişi ile evlenip çok iyi evlilik yaşayanlar da var. İnternetten tanışıp çok mutlu olanlar da çok sayıda. Haberlere konu olabilecek şekilde önemli ve nadir olay gorup genelleme yapmayın
Erkek halimle ben korkup kadinlarla tanismadan tek gecelik iliski yasamiyorum siz nasil guveniyorsunuz hayret! Galiba sizin istek bizimkinden daha deli bilgisi dogru
40 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılYapılabilir tabii ki sevgili olarak değil de en azından bir buluşma ayarlarsın ona göre de bakarsın sonuçta oradakiler de insan dışardakiler de.
40 Yorumla
1 yılen düzgünü happnn fakat kendi fotomu kaldıramadığımdan başkasının fotosunu koyup uygulamayı silmeyi denedim.. aradan zaman geçip tekrar bu app den biri ile tanışayım deyince.. app beni banlamış.. bi daha giremiyorum happn a
00 YorumlaNeden yapılması ama ben badoo uygulamasını kullanmanı tavsiye ederim Bir de lütfen beğendiğim kişiler onaylanmış profiller olsun çünkü fake çok
11 YorumlaAblam neyin kafasindasin, Allah'tan hayırlısını dile , namazlarını kıl dua et. Allah'ım sen karşıma Salih kulalrindan çıkar, hakkımda hayırlı olanı ver de. Yolun yol degil
10 YorumlaYa saçmalama
Tinderjn amacı belli zaten
30 YorumlaTinder ve düzgün birisi mi? Zaten cinsellik için kullanılan uygulamalar onlar. Denk gelir uyumlu olursunuz ilişki ilerler ama amaç belli oralarda.
10 Yorumla
1 yılO tarz uygulamalarda çoğunlukla abazan kitle var, önermiyorum.
20 YorumlaO tarz platformlarda bulunmadım ama ksden olan varsa ordan da olur herhalde
22 YorumlaBen hep ciddi birini aradım ama bulamadım bilmiyorum ben evlenip yuvamı kurmak istedim ama olmadı işte olmuyor
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 381 cevap paylaştı. Uygulamayı bilmem ama çok yorumda denk geldim amaç sadece seks olan Bi yermiş. E hal böyle iken nasıl normal bir sevgili bulunabilir çok sacma yani
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 366 cevap paylaştı. Yapılmaz hayatım bir beyefendi ile tanışmıştık kafede. telefonda bildirim geldim baktım tinder oldu o zaman diyip kalktım. Tavrımız net
00 Yorumla
1 yılbenim arkadaşlarım var takılmalık için kullanıyorlar ama ciddi ilişki yapan var şans bu ya bence ama bu devirde kimseye güvenme bence
00 Yorumla
1 yılÜcretsiz kullanmıştım bu uygulamaları. Gerçek bir insan ile tanışamadım. Belki Okcupid biraz daha iyi olabilir.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 756 cevap paylaştı.
1 yılYapılmaz böyle sitelerden.
Facebook daha iyi bir ortamdır ama yinede bulduğun kişiye bağlı bu.
00 Yorumla Ben hiç kullanmadım, bugüne kadar buralardan tanışıp sevgili olup 3-4 aydan uzun süre ilişkisi olanı da duymadım.
00 Yorumla
1 yılErkekler bu konuda şanssız bı turlu bu kızların göz testinden geçmiyoruz date mate app bilmem ama kadınlar s refsiz
00 YorumlaSen neden kullanıyorsan başkası da o amaçla kullanıyor olabilir mantığıyla yaklaşıyorum ben hep inancım var bu konuda
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 862 cevap paylaştı.
1 yılSosyal medya uygulamalarından tesadüfi tanışılma neyse de bu tarz uygulamalara bakış açım iyi değil.
00 Yorumla kız ıcın belki mümkünde erkek ıcın ben sanmyıorum. paralı üyelik denemedim bak o işe yarayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDüzgün biriyim öyle uygulamalarda takılmayı bırak adlarını bile bilmem. Öyle yerlerde takılanlarla da hiç isim olmaz. Kısaca orada düzgün insan olmaz.
12 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın bence
- 1 yıl
Ne güzwl ya böyle birisi
1 yılSevgili yapılır ama nerde o dışarda görüp beğenip gizlice kağıt ulaştırmaya çalışan gencolar
11 Yorumla- 1 yıl
@Onüçüncüyağmur , Eskinin tadı hiçbirşeyde yok! Şimdi çabuk tüketiliyor her şey
İnternet & Teknoloji konusunda 473 cevap paylaştı. Tinderdan bulmak imkansız bence oranın amacı belli zaten
10 Yorumla
1 yılBence güven olmaz yapilmaz ama sen yinede dinlemiceksin
10 YorumlaHayır yapılmaz tabii ki o uygulamayı kullananların amacı belli zaten
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
1 yılSanal uygulamadan zarar gelir uzak durulması gerekir inanç sıfır
10 Yorumla
1 yılYapılmaz oralarda sadece "neler kaldı" lar dolaṣıyor.
00 YorumlaYok be uygulamalardan sevgili yapılması hiç güvenilecek bir mevzu değil ya
00 Yorumla
1 yılKullanan cinsiyeti fark etmez hızlı ilişki yaşama peşinde olan birisidir hiç kullanmadım uzak olsun
00 Yorumla
1 yılgecelik ilişkiler için değil miydi onlar yaa.
00 Yorumla
1 yılhiç denemedin nasıl olurdu acaba kesin tuhaf bir ilişki yumagın da can çekişirken olurdum
00 Yorumlaİnternetten bulduğunu İnternette kaybedersin.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 833 cevap paylaştı. Çok şükür bugüne kadar kullanmadım hiç birini
00 YorumlaBu tür programlar hiç ilgimi çekmedi. Hala çekmiyor. Yani doğru bulmadığım programlar.
00 YorumlaTinderden 0 tanisma aldim. Faceden 1 kez. Instadan 2 kez. Vs
00 Yorumla
1 yılYa erkeklerin sürekli yapılır dediği şu tuzaklara girmeyin artık ya..
00 Yorumla
1 yılKek yapılır
sevgili yapılan bir şey değildir
00 Yorumla
1 yılEvet geldim hayatımda tanıdığım en mükemmel insandı
01 Yorumla- 1 yıl
Herkes sanaldan olmaz diyor alayı sanaldan tanışıyor sadece iyi seçmen lazım kaliteli kişiler ile konuşman lazim. yoksa evet sapik çok ama iyi insanda çok emin ol daha çok Instagramdan sevgili yapiyrolsr instagram daha mantıklı olur ama ben diğer uygulamalardan da iyi bulmuştum karar senin
1 yılHayır. Nasıl kullanılır onu bile bilmiyorum. Bilmek de istemem. Bu tarz uygulamalarla işim olmaz.
00 YorumlaKizlar belki yapabilirde erkekler zor genelde fake oluyor
00 Yorumla
1 yılBurası daha güvenli diyeceğim de Buradakiler yüzde doksanlık psikolojik sorunları var
00 Yorumla
1 yılTinder kullanıp HPV HIV kapan en az 4 kişi gördüm sakın bulaşma başını yakarsın
00 YorumlaArkadaşım bu uygulama üzerinden aldatıldı.. Hangi akılla böyle uygulamalar çıkarıyorlar anlamıyorum
01 YorumlaKullanmadım, kullanan arkadaşlarım var..
Özel bişeyler yaşıyorlar ilerisi olmuyor00 Yorumla
1 yılyapılır amacı belli neticede daha kolay oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHic bir zaman fb olarak bakmadım dusunmedim cunku ondan daha önemli şeyler var o zaten zamanla olmasi gerekiyorsa iki tarafta istiyorsa kendiliğinden oluyor sevgili yaptım daha onxe
00 YorumlaKızlar ve erkekler seks için var o uygılamalarda. Adam akıllısı denk gelmedi daha bana düzgün biri
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılÇok kişiyle tanıştım ama kızlar genelde fake veya dolandırıcı tipler. Uzak durmak en iyisi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbenim arkadaşım a. i. ds kaptı haberin olsun hiç girme pislik yuvası kim kime dum duma arkadaşımı çok uyardım ama skine takmadı
13 Yorumla- 1 yıl
Erkekmi kızmı
Cevap sahibi1 yıl@Ekvator4242 erkek
- 1 yıl
Ovvv geçmiş olsun tinder tam bir hastalık yuvası tinder kullanıp temiz kalan görmedim lanet bir yer
Tinder ve o tarzda uygulamalara sevgili bulmak için girilmesi saçma bu uygulamaların tek amacı F. Buddy bulmak için kullanılmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOrada fulll it kopuk dolu kizlarda da ka*ari o türdeki yerlerdeki amaç belli yani düzgün birni bulamazsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞöyle düşün. Zaten amacı takılmalık olan bir erkek. Hadi hoşlandın ondan diyelim. Yapmadığı kadın kalmamış. Miden alıyor mu..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyapılır ama çok sağlam ilişki çıkar mı bilmem. Gönül eğlendirirsin büyütmessin gibi geliyor bana
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Para vererek yanlizlik cekmemeni sagliyacak sahte programlar onlar.
10 Yorumla
1 yılBen yaptım hatta evlendim 🫠 4 yıllık evliyim 10 aylıkta bebeğim var ama tabi ki bu biraz şans işi tanışırken temkinli ol iyi insanlar çıksın karşına 💖
01 Yorumla- 1 yıl
@Bosverismiminapcan ne güzel sizin için gerçekten mutlu bir aile
- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Date app (Tinder tarzı) uygulamalardan sevgili yapılır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım