Pembis
Mor
Yeşil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
benimle birlikte 5 kadın görüşü var burdada abaza erkekler doluşmuş sizene bikiniden falan sanki giyeceksiniz bu arada üç renkte güzel pembe çok açık morda güzel ama koyu renk için yeşil diyorum ama her zaman favorim mavi kırmızı siyah
Genelikle tercihim siyah ondan sonra kırmızı ve mavinin koyu tonlari ama burada bu renkler yok bu yüzden yeşil diyorum sorununun ilginç yani benimle birlikte 3 kadin görüş yapmis soru sahibinide sayarsak 4 kadin oluyor kadınlara özel sorularda erkekler bu kadar görüş yapiyor anlam veremiyorum
@ogrthnm teşekkür ederim eig icin çok güzel soru sormussunuz yalnız size önerim var kadınlara özgü sorularda lütfen erkeklere görüşü kapatın görüntü kirliliği oluyor inanin saygılar
Maviyi kesinlikle 🦋 ama seçenekler arasında olmadığı için ikinci tercihim her zaman yeşil ve tonları 🍀🌿🌱🍃☘️
Mavide benim ilk 3 tercihim arasinda olmadığı için bende yeşili seçtim
Bide en çok dikkatimi çeken kızlara özel bir soruya erkeklerin bu kadar çok gorus atmasi sanki bikiniyi onlar giyecek
Cevap
23Cevap
siyah
İlk beğeni benden gelsin hepsi güzelde sanki yeşil bi tık önde pembe çok tatli mor da hobby gibi
yeşili severim, esmerlerde tropik bir tatlılık yapar sanki, mor kumrallara, pembe de sarışınlara yakışıyor gibi.
Soru kızlara soruldu size ne oluyor sizdemi giyorsjnuz
Hepsi dikkat ceker
Tabi hatun da o dikkat için ideal olculerdeyse
üç renkde güzel oyumu yeşilden kullandım @ogrthnm anket sorunuz güzel olmuş beğendim hoşuma gitti aslında zahmet olmazsa bide siyah mavi kırmızı bikini ile anket yaparmısınız bide onu görelim ipli normal farketmez ♥
pembiş çok güzel onu seçtim ama öbürleride güzel
Saçım kızıl Bakır tonlarda yeşil daha çok gidiyor
Aynen bak güzel yakışır ne tarz bikini seversin
Mor daha cazibeli duruyor
şu resimlere bile yükselenler var salkdjasdk
Üçü de ama en güzeli yeşil sonra pembiş sonra mor
sade bikini ile renkler ile güzel soru anket olmuş elinize sağlık
Ten rengine göre değişir ama bence mor
Bunu böyle görmek üzdü
Kadınlarda her zaman pembe
burada da mor hocam güzel fiziginize
yeşili severim o yüzden yeşil