Kırmızı ve siyah oje tercihimdir. Günlük kullanımda abartılımı sorusunu yanlış buluyorum. Kırmızı oje siyah ojeye göre daha dikkat çekicidir. Her ortamda sürülmemesi gerekir. Sebebi ise siyah ojeye göre ciddi görünmez sebebi ise kırmızı ojeyi düzenli süren kadınların çoğu süslenir, bakım yapar hatta şık kıyafetler tercih ederler. Kendimi güzel hissediyorum ifadesini konuşmaya ihtiyaç kalmadan anlatır. Siyah kesinlikle yakışır. Özellikle parlak olan siyah oje düzgün sürülmediği zaman rahatsız edici dalgalı bir görüntü oluşturur. siyah oje benim aklımda ciddi, şık ve elit bir kadını, elinde dosyalar ile işlerini halletmeye giden bir avukatı ya da delidolu gezmekten eğlenmekten keyif alan asi ruhlu gençliği çağrıştırır. Kırmızı oje ise şık, bakımlı ve güzelliğiyle ön plana çıkmış bir kadını çağrıştırsada acizliği kenini beğendirebilmek dikkat çekmek adına kullanılan çoğunlukla açık kıyafetler tercih eden kadınıda çağrıştırır.
Ciddi bir ortamda ya da toplantıda kırmızı oje tercih edilmemelidir. Dikkatler gereksiz yere ojelere ve kadına yönlenecektir.
En İyi Cevaplar