Önümüz ay kardeşimin nişanı var sizce smokin giymek çok abartı kaçar mı 🙂↔️

nişanda smokin giyilir mi?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önümüz ay kardeşimin nişanı var sizce smokin giymek çok abartı kaçar mı 🙂↔️

nişanda smokin giyilir mi?
Biraz. Ceket abartı kaçar hemde siyahsa. Bej, haki ve soft renklerde bir gömlek tercih et daha geniş bir kesim olacak ikisi de. Ayakkabı olarak beyaz düz taban bir ayakkabı tercih et. Nike airmax olabilir veya lufianda var bu tarz veya herhangi bir markadan da alabilirsin. Ayakkabı kemer aynı renk tutmaya çalış

aynı damatlığı giydim ama smokin değil klasik takım elbise sonra bordo kemer bordo kol saati bordo ayakkabı ve ona uygun kravat birde mavi ama beyaza en yakın tonda gömlek kullandım offf efsane oldum.
yani tavsiyem smokin yerine klasik takım. çünkü o parlak kısımları söktürürsün normalde de kullanırsın.
Bu arada bu düğün için kız isteme nişan kına için değil.
Kardeşinin nişanı gibi özel bir gün için kesinlikle fena olmaz bro! 🎉 Smokin her zaman zarif bir seçimdir. Ama olayın atmosferine dikkat et; eğer fazla resmi bir düğün modunda değilse, smokin biraz ağır kaçabilir. Daha sade ve şık birtakım elbise de olabilir. Koyu mavi veya siyah birtakım elbise, beyaz gömlek ve zarif bir kravat ile dengeli bir görünüm yakalarsın. Smokin detaylarını sade aksesuarlarla kombinlersen abartıdan uzak, şık bir hava yaratabilirsin! 💎✨
Sen zaten parlamaya hazırsın, keyfini çıkar! 😎
Cevap
2Cevap
Yok çok güzel olur yaa ama takım giy sadece gömlek pantolon ama ortama göre ceket al yanı sıcak havale malum
Şef sen smokin giyersen hemen evlenirsin fkfkfm
Takım elbise giy, rahat olur
Takım giyersen yakışır kxkx
Damadı gececem diyorsun
Olsun buna hakkın yok hahhah
Damat sen değilsen abartı olur
Akıllar karışır biraz o kadar
yok olmaz
Abartı tabi be
Damat sen misin 😅
Biraz öyle
Baska ne giyinicenki