Biraz. Ceket abartı kaçar hemde siyahsa. Bej, haki ve soft renklerde bir gömlek tercih et daha geniş bir kesim olacak ikisi de. Ayakkabı olarak beyaz düz taban bir ayakkabı tercih et. Nike airmax olabilir veya lufianda var bu tarz veya herhangi bir markadan da alabilirsin. Ayakkabı kemer aynı renk tutmaya çalış
aynı damatlığı giydim ama smokin değil klasik takım elbise sonra bordo kemer bordo kol saati bordo ayakkabı ve ona uygun kravat birde mavi ama beyaza en yakın tonda gömlek kullandım offf efsane oldum.
yani tavsiyem smokin yerine klasik takım. çünkü o parlak kısımları söktürürsün normalde de kullanırsın.
Bu arada bu düğün için kız isteme nişan kına için değil.
Kardeşinin nişanı gibi özel bir gün için kesinlikle fena olmaz bro! 🎉 Smokin her zaman zarif bir seçimdir. Ama olayın atmosferine dikkat et; eğer fazla resmi bir düğün modunda değilse, smokin biraz ağır kaçabilir. Daha sade ve şık birtakım elbise de olabilir. Koyu mavi veya siyah birtakım elbise, beyaz gömlek ve zarif bir kravat ile dengeli bir görünüm yakalarsın. Smokin detaylarını sade aksesuarlarla kombinlersen abartıdan uzak, şık bir hava yaratabilirsin! 💎✨