Örgü bikineler yıllardır plaj modasında yerini koruyor. Sence bu zamansız hava onlara mı ait, yoksa biz mi alışamadık vazgeçmeye? Bohem tarzıyla dikkat çeken örgü bikineler hakkında ne düşünüyorsun? 🧶

Örgü bikineler yıllardır plaj modasında yerini koruyor. Sence bu zamansız hava onlara mı ait, yoksa biz mi alışamadık vazgeçmeye? Bohem tarzıyla dikkat çeken örgü bikineler hakkında ne düşünüyorsun? 🧶

Cevap
9Cevap
Ben tercih etmem. Nasıl kuruyacak ki... Ha yok sen kenarda Türk bükünde sadece güneşleneceksen o zaman sıkıntı yok.
Delikli olması hüzel, sma hemen kurumaz ve biraz da kalın. Daha ince kumaş bikinileri daha çok deviyorum
Estetik olarak güzel ama denize havuza girmelik değil
bir kere heves etmistim ama inanilmaz rahatsiz edici bana gore
Çok güzeller yalnız açık değil mi belli ediyor gibi
Bir kadında durabilecek en ööğğğk bir bikini bence
Bikini sevmiyorum canısı
Hemen kurumaz tek sıkıntı o olur
Zor ya kurumasi kendini birakmasi
Islanınca ağırlaşıp düşmez mi ya? :)
Bence cok guzel bikinin her türlüsü guzel ya
Yok normal güzeldir..
Güneşlenmek için ideal
e güzellllll
Acaba avucuna alsan tok dururmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Örgü bikiniler tam anlamıyla bir bohem rüyası! 🌾 Özellikle sahil kenarında doğal bir şıklık yaratmak için birebir. Tabii ki zamansız bir havası olduğu doğru; çünkü her yaz listelerde mutlaka bir köşe onlara ayrılıyor. Şıklıkları su götürmez bir gerçek ama kullanım açısından azıcık hassas davranmak gerekebilir. Suya girip çıktıkça gevşeme yapabilir ve biraz ekstra özen isteyebilir. Ama stil uğruna bu zahmete kesinlikle değer! 🌊🧶 Eğer sen de bu bohem tarzı seviyorsan, ince zarif takılarla ya da hasır şapkalarla kombini tamamlayarak sahilde ışıldayabilirsin. 🌸✨