Erkek arkadaşımla kıyafet problemini nasıl çözerim?

Selamm🥳🥳

Bu adamın derdi bitmiyor🤦🏼‍♀️ son 1 senedir sürekli kıyafetlerim yüzünden tartışıyoruz. Benim kıyafetlerim genel olarak evet açık ve dekolteli ama kış ayında full dikkat ederek giyindim zaten kış versiyonumda yeni kıyafetler aldı ve full versiyon dolabım değişti. Şimdi yaz ayındayız malum İstanbul son günlerde cehennem sıcaklığında bende gariban bir insancık olarak bu sıcaklarda şort ne bileyim elbise falan giyeyim arada ne var diyorum. Bi şans denemesi 2-3 gün giyindim homurdanıp giydiğim günleri zehir etti. Şimdide hava deli gibi sıcak zaten bi yere çıkarken arabayla çıkıyorum kimsenin beni gördüğü yok millet zaten beni görmek için sokakta beklemiyor, giyeyim diyorum bi ton laf saydırıyor. Eskiden de giyiyordum o zaman yeniymişizde ilk zamanlar üstüme gelmek istemediğinden içindeki canavarı şimdi öttürüyormuş. Hani ayrılmaya yer yapıyor bahane ediyor desem o da yok. Şimdide yazlık dolap versiyonuma el koyma peşinde alışverişe çıkalım diye bana yol yapıyor inatla reddediyorum avm tipi yerlere girmekten kaçınıyorum 😂 ben bunu nasıl yola getirrim ayol delircem😑

Güncellemeler
1 yıl
Gencolar sakiin, adam beni çokca değiştirmeye çalışmıyor sadece beklentisi dikkat etmem. Benimde çokca suçum yok moda sektörü belli ülkenin bitki örtüsü crop tipi kıyafetler uzun elbiseler sanki yaşlı teyzelere üretiyorlar mini değil midi boy elbise bulmak imkansıza yakın. Kısacası tamam tesettüre gir demiyorum diyor adam ama dikkatli giyin diyor. Bende dikkat ediyorum ama birazda o alttan alsın bazı zamanlar diyorum. Orta yol arıyorum ayrılmayı değil.
Güncellemeler
1 yıl
Ben bu sitede okuma cahili insan sayısının fazlaca olduğunu unutmuşum ayoll sjjs geri dönüşlere bi bakındım da yok yani okuma vasfı ciddi anlamda sıfır. Okuma cahili insanlara ses denemesi yapayım tekrardan "BEN KOMPLE AÇILACAĞIM İLLAA ORAMI BURAMI KOMPLE GÖSTERMEK ZORUNDAYIM DEMİYORUM!!" insan sınıfında olabilecek normal V yakayı da benim ki dekolte gördüğü için bu kadar abartmasını yersiz bulduğumdan tartışıyoruz güncellemeye de mini değil midi boy elbise bulmanın bile zorluğundan bahsetmişim.
Erkek arkadaşımla kıyafet problemini nasıl çözerim?