"kıyafetlerim genel olarak evet açık ve dekolteli" demişsin.. hmm
Bu ülkede kadınların genel olarak problemi dinden ALLAH'tan uzak bağımsız yaşamaları = açık giyinmenizi istemeyen esasen erkek arkadaşınız sevgiliniz kocanız - değil - A L L A H (cc) ! önce bunu öğrenin anlayın. Kuranda "örtünün" deniliyor !
Bir kadının örtünerek orasını burası açmayıp namusunu koruması gerekiyor, erkeğinde bakmaması gözünü başka yöne çevirmesi öğütleniyor ama ne kadınlar örütünüyor nede erkek etini vücudunu açıp gösteren bir kadına bakmadan edemiyor kendini tutamıyor..
Ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz artık anormal din dışı olan her şey normalleşiyor.Bu konu başörtüsünü reddetmekle başlıyor ilk adım olarak ve sonrasında soyuna soyuna mini eteğe dekolteye sokakta donla gezmeye doğru gidiyor..
Kadınlara örtünmeyi ALLAH (cc) emrediyor ! lütfen yaparmısnız de-mi-yor ?
Kadınlar , aslında erkek arkadaşlarına, sevgililerine, kocalarına - değil -
Dünyayı insanları hayvanlar doğayı gözümüzün görüp görmediği herşeyi yaratan ALLAH (cc)'a kafa tutup isyan ediyorlar, ürkütücü ve korkutucu bir durum.soruyu soran : kolay gelsin , nasıl biliyorsan öyle yap.
Şuanda biri sana bu gerçeği söylemiş bulunuyor, sonra vayy ben bilmiyordum vaayy bana kimse söylemedi vs vs demek YOK.
ALLAH'ın sopası yoktur derler.. dikkat et
Sen kimin kanun ve kurallarına karşı savaştığını anla ve bil sonra
kim hizaya gelecek , kim kimi hizaya getirecek aklını kullanıp kendin düşün.Vaaayyy beeee benim butür şeyleri oturup kadınlara tek tek anlatacağım hiç aklıma gelmezdi yıllar önce düşünsem hmm , hacıda değilim hocada değilim ama ALLAH'ın kutsal kitabını içinde neler yazıyor , acaba ALLAH ne demiş neler emretmiş? öğrenmeye çalıştım.
Bu ülkede kadınlar moda magazini ezbere bilirler hangi ünlünün karısı kocası kiminle kaçamak yapmış, kim kimi aldatmış, neler bu sene moda vs tek tek ezbere bilirler hikaye aşk roman vs okurlar ama yaratan ALLAH (cc) kutsal kitabında ne yazmış neler söylemiş neler emretmiş 1kere , 1kereee bile okumazlar umursamazlar takmazlar ve birde dalga geçerler. Korkunç gerçek budur..Sen söyle , sence bu ülke bu insalar bu problemi nasıl çözer?
ALLAH'a karşı savaşarak mı? yoksa en az bir kere kutsal kitabı KURAN'ın anlamını açıklamasını okuyup öğrenip ALLAH'ın emir ve yasaklarınına en azından uymaya çalışarak? en azından Hristiyan incil , Yahudi Tevratı okuyor...
Bizim ülke amerikan kapitalizmiyle asimile edilmiş şekilde modern dinsiz ama güyya çok medeni herkes birbirini aldata aldata yaşayıp gidiyor.. ne güzel örnek ülke !!!112 Yorumla
Soran1 yılAdam konuyu öyle bi noktaya getirmiş ki kapitalizm ve amerika oyunlarına kadar gelmiş sjjs dayıcım benim hesabımı öteki tarafa gidince sen mi vereceksin. Ülke bok çukuruna girmiş burada benim basit soruma destan yazmaya kalkmış almış eline dini modernizmi saçma sapan yerlere çekmiş 😂 kahvehane mi burası siyaset ve din tartışmaya kalktın anlamadım.
- 1 yıl
@Antarex Sen dünyada yokken ben vardım , kimin deli kimn akıllı olduğunu zamanla öğrenirsin.
Benim bakir olup olmaman seni neden ilgilendiriyor GAYmisin? Senin yaşından fazla kız arkadaşım olmuştur.. neyse. Siz Z kuşağı tipler haddinizi bilmeyen kendiniz amerikan çocuğu zanneden insanlarsınız. Sen barlarda clublarda gezmeye davam et kafanı böyle şeylere yorma ALKOLİK prenses , yoksa "prenses erkek" sana mı diyorlar?
Piröfesör Maranki saç uzatmak için sabahları patlıcan suyu sıkıp soğan suyuyla krıştırıp için diyrodu dene iyi gelir sana. - 1 yıl
Madem o arkadasin yasindan cok kiz arkadasin oldu senin bu konularda ogut verecek bir cv in yok demek ki. Millete akil verecegine git Kur'an'i yeniden oku cunku yanlis anlamissin. Ayrica her seyi de kadinlar uzerinden aciklamaya calismak tam da tarif ettigin gibi bi ulkede olur.
- 1 yıl
@Milanista22 , Kız arkadaş demek önüne gelenle "yatmak" diye anladın sanırım , s en öyle yapıyorsan bu senin bakış açın ! .. Aklını kendine sakla
- 1 yıl
Buarada ... Milanista22 ,
Bir kadının ALLAH'ın emirlerine karşı yaptığı yanlışı eleştirmem sana neden bukadar battı?
din'e karşı bir düşmanlığın ve sıkıntın mı var? buarada konu bir kadının açık gezmeyi övünerek anlatması ve bu durumdan rahatsız olan kendi erkek arkadaşını bu konu üzerinden karalayıp eleştirmesi. Sana batan ne? neden kadın gibi üzerine alındın?
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 544 cevap paylaştı. Bu mesele aslında kıyafetten çok daha fazlası; sınır, saygı ve bireysel alanla ilgili bir çatışma bu. Sen kendi bedeninle ilgili karar verirken, onun sürekli müdahale etmeye çalışması, sevgiden değil, kontrolden doğan bir tavır. İlk başta sessiz kalıp şimdi sesini yükseltmesi, başta seni olduğu gibi kabul etmediğini ama zamanla şekillendirebileceğini düşündüğünü gösteriyor. Yazlık dolabına bile karışmak istiyorsa, mesele sadece sıcaklık değil, senin özgürlüğün. Net olmalı, benim kıyafetim benim kararım diyebilmelisin. Saygı göstermeyen biriyle huzurlu bir ilişki kurmak mümkün değil. Onun rahatsızlıklarını dinleyebilirsin ama kendi sınırlarını da net çizmeyi öğrenmelisin. Bu bir meydan savaşı değil, kendi varlığını koruma meselesi. Unutma, bir ilişki seni senden ediyorsa, o sevgi değil baskıdır.
14 Yorumla
Soran1 yılNormal şartlarda hepsi doğru ve katıldığım şeyler, ama kendi ilişkimde bunu saygısızlığından yaptığını düşünmüyorum öyle olduğunu fark etsem bitirirdim
Soran1 yılAmin çok teşekkürler
1 yılKişisel hayata karısılması cok rahatsız edici bir şeydir en azından benim için kesinlikle cok zor... ama orta yol istiyorum ben diyorsan bu adam böyle bastan söyleyim asla degismez bunu kabul ederek başlayabilirsin her seye... mesela orta yol asla olmayacak bu durumlarda... bunu sen ne zamana kadar tamam sorun değil diyeceksin kendinle bir yüzleş... Sevgi güzel bir şey ama her şey değil... vazgeçebildiklerimiz, taviz verebildiklerimiz elbetki var , ama bunu buraya soru konusu edecek kadar ise bence ilerde sizin açınızdan sorun olacak gibi duruyor.
00 Yorumla
1 yılAçıkçası kimsenin kimseye onu giyme, bunu giy deme hakkı yok. Senin vücudun, senin tarzın ve senin rahatın önemli.
İlişkinizde saygı varsa kıyafet üzerinden kısıtlamak olmaz. Beğenmediği bir şeyi söyleyebilir ama dayatamaz. Sen nasıl mutluysan öyle giyinmelisin.
Bu konuyu açıkça konuş ve sınırlarını belli et. Çünkü bu tarz baskılar zamanla başka alanlara da kayabiliyor. Giydiğin kıyafete değil seni taşıyışına odaklansın.🎀
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah _Daphnee_, seni çok iyi anlıyorum! 🙌 Yani şu sıcaklarda kim uzun kolluyla, kapalı kıyafetlerle yaşayabilir ki? Hele bu İstanbul sıcağında... Belli ki erkek arkadaşın biraz fazla korumacı modda ama burada esas mesele senin kendin olabilme özgürlüğün. 💫 Kıyafet, kişinin kendini ifade biçimi sonuçta ve senin de tarzını yaşamak en doğal hakkın.
Ona açıkça konuş, sakin ama net bir şekilde. Kıyafet seçimlerinin senin bireyselliğin olduğunu, bu konuda bir orta yol bulmanın önemli olduğunu anlat. Demokratik bir ilişki her zaman daha sağlıklı olur. Gözünün önünde olsun diye alışverişe de girmelere falan biraz naz yap, ama arada onun hoşuna gidecek şeyler giymekle onu da mutlu edebilirsin. Kendi özgürlüğünden de ödün verme tabii, #HerKadınınHakkı kendini istediği gibi ifade etmek! 💃
Ağır ve net duruşunla, biraz empatiyle ve karşılıklı anlayışla bu meseleyi çözersiniz diye düşünüyorum. Belki de bu süreç, iletişiminizi güçlendirebilir. 😉00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
1 yılKuzu sana kötü bir haberim var, erkeklerin çoğunun kıyafete karışmasının sebebi ayrılmak için bahane aramalarından kaynaklanmıyor. Adamın dediği doğru :) Başta ilişki ciddi olmadığı için pek karışmıyorlar ama farkında olmadan kapılıp gittikten ve iş ciddiye binip sevince kıskanıyorlar. Bende askılı elbiseler, miniler giyen sporcu bir kadındım ama şimdi beni görsen :))))) Hatta dur şunu söylim geçen gün aşkım dedim şort giycem hava çok sıcak, diz hizasında bol olursa olur dedi, bende bol asla giyemem ne o öyle emik neneler gibi. Neyse giydim bir kot şort, gözlük, yolda yürürken adama hak verdim, fizik de iyi olunca, şortda kısaymış az :)) Cümleten milletin salyaları akarak bakıyordu herkes kadın erkek. Farkında olmadan beni alıştırmış az kapalı giyinmeye, kendimden utandım :)) Uzaktan beni görünce suratı düştü aha kızım yandın dedim, bu ne dedi ben sana ne dedim hayatım dedi, bir şey söylemiyorum sana dedi, annem görmesin seni böyle sonra sokakda adamlar niye baktı diyosunuz dedi. Yol boyu ağzımı açmadım daha giymem aşkım dedim, tatil beldesinde giy, şehirde hanzoların içinde giymeni istemiyorum artık dedi, inan hepsini kaldırdım. Erkekler değer verdikleri benimseyip kıskandıkları kadına karışıyorlar kuzu, empati yapıyorum hiçbir erkek popon lobuna bakılan sevgilisi ile rahat rahat gezmek istemiyor. Bu yüzden bir şey diyemiyorum senin kararın, ben pes ettim valla napım, uzun elbise, ve kararında yırtmaç giyiyorum, dar elbise giymek bile yasak çünkü kalçam g... ötüm güzel olduğu için çıkıyor :)) 3 ay sonra düğünümüz var, huzurumuz kaçmasın napım açıkda giymeyivereyim.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılYorumlara baktımda ablacım yol yakınken ayrıl ya bence seni manipüle etmeye çalışıyor. Bir şey açıkça söyleniyorsa altında imalar arayıp güzellemeler yapmaya gerek yok bence. Kavga edelim diye mi giydin? Demek bile bir toksiklik göstergesi... Yol yakınken ayrıl ben diyeyim sana. Bu kadar karışıp seni bunaltıyorsa sen ne kendini bir adam için bu kadar kasıyorsun? Üstelik fazlada abartmıyormuşsun bu korumacılık değil. Gitsin kendine kendi sözünü dinleyecek bir kadın bulsun o zaman... Ayrıl abla.
11 Yorumla
Soran1 yılKız dur tüm konularda böyleli değiliz kıyafet tek anlaşamadığımız konu yoksa pamuk gibi adamcağız niye ayrılayım snsn
Adam sizi sevdiği için böyle üzerinize titriyor aslında ah bi anlasanız bu erkeklerin sizi ne kadar çok sevdiğini ama sonradan kaybettiğinizde bütün erkekler aynıdır klişesine girip saçmalıyorsunuz sizi seven erkeği pek anlayışlı karşılayamıyorsunuz ve eğer seviyorsanız siz yola geleceksiniz yani tabi gerçekten bunu istiyorsanız orta yolunu bulmak vs. ama ha yok ben açık giyinirim kendi bildiğim olur kafasında da ilerleyecek olursanız, ki çoğu kızlar böyle ilerliyorlar ama kaybedersiniz.
Çünkü bu tür erkekler çıplakça giyinen insanları hayatında istemezler erkek dediğin kıskanır deyyuslar kıskanmaz ve kıskanmayanlar zaten batı kültüründe olan erkek tiplemeleridir yani burada yine karar size kalmıştır ama bu durumda erkek terk ederse bile genelleyemezsiniz tüm erkekleri kötüdür diye çünkü haddinden fazla çıplak giyineni istemeyiz ama sever kollarız.114 Yorumla- 1 yıl
Sende gram akıl yok güzel kardeşim. Erkekler baştan bozuk bir kadını seçmez. Bunu yapanlar beta karaktere sahip zayıf erkeklerdir. Böyle kadını rastgele yürüdüğü kadınlardan kendisine cevap veren kadın olarak seçer. Daha sonra rahatsız olur ve onu "daha fazla seveceği" kadına çevirmeye çalışır. Bunu sevdiği için değil, sevmediği için yapar. Kadınlar da kısa vadede bu kısıtlamalara uyma eğilimi gösterir ki ilişki bitmesin. Ancak uzun vadede kadınlar her zaman aynıdır ve asla değişmez. Doğru kadın temelden sağlamdır, iyi aile eğitimi almış kadındır ve o kadın da sonrada f*ahişeye dönüşmediği gibi sokaktan gelen kadın sokağa geri döner.
- 1 yıl
Kişi aslında bir başkasına hakaret ediyorsa onda gram akıl olmaz ama bir bakıma haklısın abi bazen hiç olunmaması gereken insanları sevebiliriz ve bu gönüldür isterse hata gözüyle bakılsın isterse de sevgi gözüyle hata durumu teşkil etsin ama şimdi adam onu seçmiş ve sevmiş düzeltmeye çalışıyor diye ona kusurlu dememiz hata olur ama son cümlene de değinmek gerekecekse şunu söylemem daha doğru olur ve doğru kadın evet temelden sağlamdır ama yanlış aileler olduğu sürece bu dünyada çocuklarını da yanlış yetiştirdikçe hep yanlış gidecek diye bir şey de yoktur birilerinin doğruyu göstermesi de sonradan bile olsa kişiyi değiştirebilir. Asıl bu bağnazca sözleri söylemek insana bir fayda sağlamaz hatta bunları söylemek nasıl olsa ben buymuşum ya böyle devam edeyim düşüncelerine maazallah sebep olabilir, bu durumlarda doğru davranmak gerekir.
- 1 yıl
Seni üzerler dostum! Standartlarını bu kadar gevşek tutarsan eğer, ileride başkasının çocuğunu oğlum/kızım diye sevebilirsin dikkatli ol! Böyle absürt bir risk atına girmek senin kararın. Sırf kadına ulaşabilmek için standartları düşürmenin erkeklik açısından ne kadar zayıf ve muhtaç bir davranış olduğunu unutma sakın! "Sokaktan gelen kadın, sokağa döner!"
- 1 yıl
Kendinizce tavsiyeniz için teşekkür ederim abi pek iyi anlatamasanız da niyetinizi anlayabiliyorum ama doğru üslup da karşımızdaki kişiyi kırmadan söyleyebilmek için önemlidir diye söylüyorum sadece ve evet ben girmem çünkü benim altyapım sağlam hem imam hatip hem de ilahiyat mezunuyum (aslında kişileri bilmeden yargılamak da hikayesini bilmeden de bu durumda yargılamak çok saçma) ve bizim gibi insanlar da çıplak giyimli insanlarla hayatına bir yol seçmezler tabi her ilahiyatlı bunu da yapmıyor göstermelik mezunlardan bahsediyorum.
- 1 yıl
Ne? İlahiyatçı olunca yüksek ahlaklı ve zeki biri olduğunu mu düşündün? Sen öyle sanmaya devam et dostum. Şimdi daha çok şaşırdım sana! Hem dindarsın hem de standartların gevşek. Ben dinsizim!
- 1 yıl
Bunlar ameriganın oyunu...
- 1 yıl
Sanırım ne söylemem gerektiğini yazdıklarımdan dinsiz olduğunuz için anlayamadınız neyse sorun yok ama ben ilahiyatçı olunca her kişi yüksek ahlaklı oluyor diye bir şey demedim eğer tekrar okuyacak olursanız. Benim demek istediğim her ilahiyat okuyandan adam olmuyor gerçeğiydi ama neyse konumuz bu değil de ben de bir örnekte bulunmak istemiştim. Benim standartlarım gevşek değil ben neyse onu söyledim hatam belki olmuştur sizin gözünüz de ama ben hatalı konuştuğumu düşünmüyorum. İslam güzel ahlaktır ve İslam'ın ahlakından ahlaklanamayanlara sözlerin kırıcılık taşımadan anlatımları pek bir tesir etmiyor işte hep kırıcı olmayı bekliyor günümüz insanları. Ha bunlar Amerika'nın oyunu gibi gözükse bile biz Amerikalı değiliz ve hiç olmadık da bizim özümüzü görmemiz gerekiyor eğer müslüman isek, eğer dinsiz değil isek...
- 1 yıl
Aynen kanks Evrim yalan, maymunlar neden insan olmuyo bla bla
Soran1 yıl@grkyfdn çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın aslında benim düşüncem de bu şekilde ilişkiyi baltalamak yerine bu konu basit geliyor çözülecek bir şey gibi geldiği için zaten çözüm arıyorum. Hem kendimin sevdiği tarzda kalıp hemde onun hoşuna gidecek onu rahatsız etmeyecek dozda ne yapabilirim diye öğrenmek istedim. Gelen cevaplar saçmalık gibi ayrıl düzelmez tarzında, beni değiştirmeye çalışan biri olsaydı gitmeyeceksin der rest çekerdi o yinede daha dikkatli olmanı bekliyorum o kadar diyerek yine bana bırakıyor.
- 1 yıl
Rica ederim ve herkes bir şeyler söylüyorlar işte terk etmek asla çözüm değildir, çözüm karşımızdaki kişiden bir şeyler öğrenerek uygulamaktır. Sevdiğiniz insan size değer verip sizin daha az açık giyinmesini istiyorsa kulak vermeniz ilişkiyi evliliğe de taşır daha güzel yarınlara da ama önemli olan dinlemek, sabretmek, uygulamaktan geçiyor hayırlı günler.
Soran1 yılDoğru sabretmek gerekiyor bakalım belki orta yolumuz bulunur 🙏
Soran1 yılAmin inşallah
Gizli Üye(25-29)1 yılBu arkadaş kim ise tebrik ediyorum. Eşini/sevgilisini kiskanan bu kiskançlik ile kollamak sahiplenip onu ortalikta bir oyuncak gibi birakmak istemeyen biri. Allah onun yolunu açik etsin. Umarim istedigi gibi bir kiz ile tanişip hayatini devam ettirir. Yoksa senle zor yurumez bu iliski
11 Yorumla
Soran1 yılAbi siz mi kafasızsınız ben mi anlatamıyorum. Adam v yakayı fazlaca dekolte görüyor. Ben komple oramı buramı açıcam mı diyorum soruda okuma cahili falan mısınız. Ben zaten dikkat ediyorum ama o ekstra dahada fazlasını isteyip beni darlıyor diyorum.
- Moda & Stil konusunda 492 cevap paylaştı.
1 yılNe var biliyor musunuz kıskançlıkta doz ayarlayamayan insanların iç dünyası tamamen problem çarşısı onların ruhunu tedavi etmek için her dediklerini yaptıkça kendi ruhumuza zarar veriyoruz ben de kıskancım ama yerimi ve dozunu bilirim bu tarz zehirli insanlardan uzak durun hayat senin hayatın giyim tarzı senin ona diyeceğin tek cümle ‘ben buyum’ bitti!
15 Yorumla
Soran1 yılValla çok defa ben buyum dedim ama işte aynı problem tekrar yaşanıyor. Kendisi kıskançlıktan değil koruma iç güdüsüyle yaptığını söylüyor. Ağır laflar ederekte konuştum insanın fikri zikri neyse odur diyerek ama dediği kelimeye sebep hakta veriyorum. Şey diyor mesela sen nasıl ki kadınları tanıyorsun bende bizim erkek ırkını tanıyorum ve illa giyeceksen bana özel giy bana özel kal vs yapıyor. Bişeyde diyemiyorum daha
- 1 yıl
Gönül ferman dinlemiyorsa dönmüş sizinkisi 😅 o zaman rahatsız olsanız da onu dinleyeceksiniz başka çarem yok der gibisiniz
Soran1 yılOrta yol bulma derdindeyim o da onun derdinde ama ben gibi değil diyemiyor şöyle böyle yap diye. Ben diyince uyguluyor da işte kendisi diyemiyor bende kafama göre takılmaya devam ediyorum kıyamam ponçiğim üzülüp surat yapıyor 😂 banada o gün zehir gibi geliyor orta yol bize şart ne etsem bilemedim
- 1 yıl
Bunun ortası yok mesela ya o mini şort biraz uzucak ya da hiç giyilmicek daha uygun kıyafetler tercih edilecek 😇
Soran1 yılYani o alışverişe illaa gidilecek onu anladım sjsn
1 yılKıyafete karışan erkekte ne biliyim. Hayır seni tanıdığı zaman öyle kabul etmiş. Şimdi neden değiştirmeye uğraşıyor. Sende bide değişiyosun gerçekten seven insan olduğu gibi kabul eder. Geçsinler o kıskanıyorum falan filan ayaklarını ciğerini bilirim ben onların
06 Yorumla
Soran1 yılSadece kıskançlıktan yapmıyor onun ailesinde herkes tesettürlü ve fazlaca dindar
O sadece benden daha dikkatli giyinmemi bekliyor bana tesettüre gireceksin gibi bir baskısı yok, ilk başlarda kıskançlıktandı ama artık şey kafasında düşünüyor biz ciddiyiz beni ve ailemi biliyorsun bende diğer erkekleri tanıyorum sadece dikkatli giyinmeni bekliyorum fazla dekolteli olmadan giyin diyor. Sorun olansa fazla dekolteli giyinmemeye çalışıyorum ama yine dekolteli diyip günü zehir etmesi derdi onun yanında yokken giyindiğim kıyafetlerde onunla buluşacaksak yanında giyiyorum ses etmiyor ama o gün işe gideceksem deliriyor- 1 yıl
Uygun bile değilsiniz işte
Soran1 yıl@Popişka sadece kıskançlıktan yapmıyor diye belirttim, yani tek derdi kıskançlık değil
- 1 yıl
Ne diyon bana
Gizli Üye(18-24)1 yılBen anlamıyorum adam sana uymuyor sen adama uymuyorsun sen açık giyinen bir kadınsın o daha kapalı giyinmeni istiyor yani neden herkes kendisine sorun çıkarmayacak biriyle olmuyor? Bu zamanda öyle büyük sevdalarda kalmadı eminim sana saygı duyacak giyiminden hoşnut olacak bir sürü adam vardır ve onun da tercih edebileceği daha kapalı giyinen kadınlar vardır ama insanlar ille olumsuz şeye yönelip zıtlarıyla oluyor
12 Yorumla
Soran1 yılSırf kıyafet konusunda anlaşamadık diye diğer tüm anlaştığımız konuları yok mu sayalım pekş
Cevap sahibi1 yılBu önemli bir konu ama insanların dışa yansıyan görüntüsü şimdi küçük gelir ama ilerde büyük sorundur
1 yılSen beni tanıdığında da ben böyle giyiniyordum ve sen beni bu şekilde sevdin siyebilirsin
12 Yorumla
Soran1 yılDiyorum o zamanda çok fazla müsaade etmiyordun ama artık sen beni ben seni çözdük ve karışmak hakkım değil mi diyor
- 1 yıl
Tam tersi birbirinizi çözdünüz ve artık güvendiniz bir kere taviz verirsen arkası gelir sağlam dur
1 yılVay bee milletin derdine bak. Bana da neden dekolte giyinmiyorsun demişti birisi.
11 Yorumla
Soran1 yılSjsj tuhaf
1 yılKışta değiştirdim diyon 🤣kışta zaten bir yerini açmıyor ki insan ve şu var ki açıldıkça terlemen azalmıyor bende açık biriyim asla şort askılı dekolte giymem biliyorum ki bir yerlerim açık oldukça daha serin olmuyoe
23 Yorumla
Soran1 yılYa yok ben kışında uzun kolluları crop dolu giyerdim ya da kışlık elbise vs çok giyerdim hepsi değişti onu kast ettim. Şimdide yazlık dolabımda kaldı gözü o el atmadan ben dur demeliyim.. Ben böyle sağımı solumu açayım çok demiyorum zaten sadece v yala giyiyorum biraz vücut hatlarım belirgin napayım yani boğazlı badi mi giyeyim sıcakta
- 1 yıl
Bilmiyorum ama ben doğru bulmuyorum bu kadar açık giyinmeyi erkeklerin fiziğime bakması beni rahatsız ediyor
1 yılSeviyorsan dikkat edeceksin sen de yani çok açık giymenin bir anlamı yok tatile gidersen giyersin ama günlük hayatta serin tutan daha kapalı usturuplu şeyler giyebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgüzel kardeşim olmadığı için istemiyorsan erkek arkadaşını buyur ayrıl. Eşini sevgilisini en yakın arkadaşı, başkası ile paylaşan birsürü erkek var onlardan biri ile sevgili olabilirsin. O zaman dersin keşke güzel kardeşim biriyle sevgili olmasaydım.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl*gvat demek istedim
Karismasi doğru degil bence. Ha ama sen mutluysan gaci kardes, kombinle.
Orta boy elbise, sort, ya da ya buna ne desem olmicak aw arap sicagi bitti afrikasi basladi senin elemanda seni siyah yapmak istiyorsa demek 😂🤣😂🤣🙃
010 Yorumla
Soran1 yılZaten dikkat ediyorum arada kaçak giyindiğim zaman laf etmesin ona çare arıyorum sjsj
Soran1 yılHem kıskançlık hemde aileden gelen alışkanlık
Soran1 yılYok değil, kültürel farklılık fazlaca var. O doğulu ben karadenizli o bide üstelik fazlaca dindar dar görüşlü biri benle seneleri devirmesi daha tuhaf aslında sjjs
Soran1 yılİşte en sakin olanı ben buldum da arada böyle bozuluyor düzeltmeye çalışıyorum sjsj
Soran1 yılArada düzeliyor arada kafası atınca bozuluyor sjjs iki bağırıyor siniri geçince ben ona bağırıyorum R yapıyor bu aralar böyleli gidiyor. Yazın kavga etmek bile çekilmiyor ama o yüzden orta yol arandım
1 yılBikaç kriter belirleseniz mesela aranızda orta yolda buluşsanız, ya da sürekli çatışma huzursuzluk olacak yorulacaksınız. Bu önemli bi konu bence. Benim de böyle ayrıldığım oldu. Sürekli seni değiştirmeye çalışan bi insana tahammül etmek zor.
02 Yorumla
Soran1 yılAslında sürekli değiştirmeye çalışmıyor kendiside bana kıyafet alır genelde onunda aldığı full kapalı olmuyor ama her yerde değil yazlık ortamda giy diyor işe giderken vs giyersem deliriyor
- 1 yıl
Zor işler bunlar ne diyeyim umarım çözersiniz
1 yılAdam haklı hiç kusura bakma açık giyinmeyeceksin hava bir bahane değil ya da sen çok meraklısın bir taraflarini göstermeye
10 YorumlaBence sorun senin girdiklerinde değil erkeklerde açık bir yer görmesinler hemen içine düşüyorlar onlarda empati yok.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSeni bu şekilde görüp beğenip hayatına kabul ettiyse sana kıyafetlerin hakkında bir söz etmeye hakkı yok. Bu konuda net olduğunu ve kıyafetlerini/ tarzınu değiştirmek zorunda olmadığını güzelce anlat
14 Yorumla
Soran1 yılOnu dedim daha önce iş yapmadı 😂 şey diyor o zamanlar senden korkuma ayrılır bırakırsın diye ses etmedim şimdi ciddi yoldayız ayrılmayacağını biliyorum diyor. Ya, çok babacan bi tip kendisi makaraya çeviriyor falan adamın içi dışı bir söylüyor zaten ayıya dayı diyordum o zamanlar ne dersen He kafasındaydım diyor. Valla kızamıyorum o yüzden onada 😂
- 1 yıl
Böyle bir şey dese ekstra sinirlenirdim aşko ben djdjd. Ondan öyle bir ayrılırdım ki feleği şaşardı. Ne demek ayıya dayı diyordum ses etmiyordum. Şimdi de ses edemezsin o zaman
Soran1 yılİlk zamanlar çok kolayca rest çekiyordum ayrılıyordum o sebepten şimdik ayrılmıyorum hemencecik ondan biraz davranıyor, zamanla insanlar birbirini tanıyor ben onun neyi sevmediğini o da benim neye tahammül edemediğimi biliyor artık. Şimdide işte senin bu tarz giyinmen beni üzüyor az bişey hakkım varsa giyme diyor. Ben ilerde eşime birileri baksın etsin istemiyorum diyor. Beni güzel yola getiriyor laflarıyla sjsjd
- 1 yıl
Son söz senin elbette
Gizli Üye(25-29)1 yılİki seçenek var: Ya ayrılık ya da bu durumu kabulleniş.
14 Yorumla
Soran1 yılBen kabullendim sorunu ama ne yapayım onu bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılSorunu kabullenmek yetmez, karşı tarafın çözümünü de kabullenmek gerekiyor. Bu olmuyorsa ayrılık da bir seçenektir.
Cevap sahibi1 yılBu iki seçeneğin dışında başka seçenek var mı?
Soran1 yılAyrılmam seviyorum bebişimi ben huyuna giderim
Gizli Üye(30-35)1 yılUzun elbiseler oluyor uzun elbiselere bak hem de rahat oluyor. Sosyete pazarlarında bile bulabilirsin eğer marka takıntın yoksa. Ne biliyim kadınlar için keten kısa kollu gömlek takımlar oluyor o tarz şeylere de bakabilirsin
25 Yorumla
Soran1 yılİşte o tarz giyiyorum şuanda bende, keten değilde kısa kollu gömlek bol paça veya İspanyol paça. Bazen askılı giyiyorum üstüne yine gömlek tipi bişey çekiyorum veya kısa kollu hırka falan ama bunalıyorum sıcakta
Cevap sahibi1 yılGiydiğin kıyafetin içinde mutlu hissetmen önemli tabii ama yeni bir tarz yapıyormuşsun gibi düşün. Zaten arada değişiklik iyidir 😊
Soran1 yılTarz yapa yapa kışın çürüdüm sjsj zaten bu zamanların yolunu o dönem yaptı yazın çok kavga edicez ben hazırım demişti belli oldu 😂
Cevap sahibi1 yıl😂 Aslında senin tarzını bilerek seninle birlikte yani laf söylemeye hakkı yok ama sen onu seviyorsun anladığım kadarıyla. O yüzden orta yolu bulmaya çalışıyosun, ona göre kıyafet tavsiyesi verdim ben de. Umarım orta yolu bulursunuz
Soran1 yılO zamanlar yeniymişizde ayrılırım diye söylememiş. Ben bi tık daha baskındım o zamanlar ses etmiyordu 😂 şimdi içinden cenevar çıktı ota boka karışıyor 😂 sağol bebek bakalım bulacağız inşallah
1 yılKimse, kimsenin ne giydiğine karışamaz. Bu kişiyle ömür de geçmez; yol yakınken s ktir et.
24 Yorumla
Soran1 yılYok aşkım tek derdi bu onun bu sebepten mis gibi adamı neden bırakayım
Soran1 yıl@Popişka haklısın valla ben karışıyorum onda da bu hak var yani sjsj ben adama karışırken onu giyme bunu giyme diye onada bana karışma diyemem
1 yıladam değilmiş adam olsa dekolte giyen memesini tüm erkeklere açmak isteyen kadınla sevgili olmazdı
13 Yorumla
Soran1 yılMememi tüm erkeklere açmak istiyorum mu yazıyor yoksa dikkat ederek zaten giyiniyorum mu yazıyor. Biraz başka bölgenizle okumak yerine gerçekten okuduğunuzu anlasanız ya keşke
- 1 yıl
Dekolte giyiyorum yazıyor
Soran1 yılDekoltenin sınırı vardır komple açmaktan bahsedilmiyor
1 yılYa ablacım kıyafetin açıklığı aşırı abartı değilse bu kıskançlıkları anlayamıyorum ben. Fazla gereksiz çok fazla hem de
13 Yorumla
Soran1 yılEvet bende buna sinir oluyorum, bu aralar verdiği tepkileri gereksiz buluyorum. Sonra işin ucu bana dönüyor kavga edelim diye mi giyindin bunu vs yapıyor. Gel diyor benim ağzımı yamult yırt
- 1 yıl
Yırt onu yırt yırt ahahshsj serbest ablacım arkandayım 🤝
Soran1 yıl🙏🙏🫶🏻🫶🏻
1 yılBu erkeklerde gram akıl yok.
https://www.youtube.com/embed/WjT22hQdaYQ11 Yorumla
Soran1 yılBu adam boş yapmış çünkü biz değil sadece kimse değişmeye çalışmaz erkekler içinde geçerli, değiştim rolleri keserler. Biz kadınlarda şu fark var ama biz sevdiğimiz erkek için adım atarız yani onun için çabalama odaklarız ne zamanki bu çaba yok sayılır o zaman sevmemeye başlarız. Kadın sevmeyince zaten ona verdiği çabayı geri alır bunun özüne dönmekle alakası yok aynı çabayı göremediği için sadece uğraşma boş ver kafasına girer. Seven ve sevilen erkek için çabalanır kısaca karşılıklı o duygu geçerse kadında veya insanda bu çaba zaten alışkanlığa dönüşür ve değişim başlar.
1 yılSende onun dolabına salça ol belki vazgeçer bu sevdadan kırmızı boxer al yeşil çorap al ben böyle seviyorum de😂
13 Yorumla- 1 yıl
Yeşil avakadolu olsun😂✌🏻
- 1 yıl
Yeşil avokadolunun linki var mı?😁
Soran1 yılAhahs bende yaptım onu vaktinde ama halinden memnun o şu an
Moda & Stil konusunda 518 cevap paylaştı. Kadınların en büyük hatası erkeği yola getirip ego tatmini yapmak ama bu mümkün değil.
Aksine bu tavırlar giderek sertleşir.010 Yorumla
Soran1 yılYok şu an ben onu değil o beni yola sokmaya çalışıyor
Soran1 yılAlışsında demiyorum aslında ama gereksiz tepki vermesi sadece rahatsız edici oluyor benim açımdan. Yani o zaman eve döneyim üstümü değişeyim diyorum yok diyor giydin artık böyleli geçecek günümüz vs yapıyor
Soran1 yılAynen işte fazla iki baskın karakterin birleşimi böyleli sorunlara yol açıyor 😂
Soran1 yılYırtcam yüzünü az kaldı 😂
Soran1 yılOnunm
Gizli Üye(30-35)1 yılKocan Haklı bence sjsjsjsj diyip tüm linçleri üstüme alır mışım ….
Boşa diyenler var, …
Hiç Kıskanmasa bu sefer ondan da rahatsız olursun ama
11 Yorumla
Soran1 yılSjjs kocam değil ama olma ihtimali yüksek diyelim, evet kıskanmasa rahatsız olurum ama sırf kıskançlık için yapmadığını da biliyorum. Orta yol diliyorum Amin
Gizli Üye(36-45)1 yılAçıkçası kıskançlık kısmında değilim işin
Sıcak bize de sıcak ama biz mini şort felan giymiyoruz. Giyene de acaip gözle bakıyorlar.
Bunu nasıl açıklarsın?
11 Yorumla
Soran1 yılValla dışarda tişörtsüz motor süren erkekler var gayette. Ayrıca bende komple çıplak gezeyim demiyorum ama bu sıcakta da bi zahmet pantolon giymeyeyim diyorum
1 yılAçık giyiniyorsan o senin sorunun demekki sevgilin kıskanıyor seni ya da milletin bakmasına istemiyor giydiğini kıyafetin öyle kişiler çok var
12 Yorumla
Soran1 yılÖyleli biri
- 1 yıl
Bende öyle biriyim o yüzden yazdım bunları 😁
1 yılTeşhirci birini istemiyorsa kendisine tesettürlü karı alsın Suriye'den.
04 Yorumla
Soran1 yılBen teşhirci değilim dikkat ettiğimi zaten belirttim ama v yaka basic bi tişörtte teşhirci olunuyorsa ayy onuda olalım susun
- 1 yıl
V yaka basic bir tişört ne ya
Soran1 yılAnlatmak istediğim bu zaten V yaka giydiğim de bile dert etmesi sebebiyle sorun oldu ilişkimizde ama bu kadar saçma düşünceleri olan insan topluluğu görünce dedim ki adam haklıymış
- 1 yıl
V yaka tişörtle gezeceğine teşhirci ol daha iyi
- Moda & Stil konusunda 392 cevap paylaştı.
1 yılAçık giyinmeye karşıysa açık giyinen kadınla birlikte olmayacak bu kadar basit
02 Yorumla
Soran1 yılAdam sadece beni kıyafetle değerlendirmiyor sonuç olarak bende onu sadece bu konuda çatışmamızla değerlendirmiyorum, devam etmemize sebep bi çok başka elde tutulur sebep olduğu için birlikteyiz
1 yılsakinim :) sen onu değiştiremezsin bu nedenle onu değiştir
01 Yorumla
Soran1 yılBen ondan memnunum
1 yılBaşkasına bakarlar kadınına karışırlar @iklememek gerekir tercihiniz olsun
02 Yorumla
Soran1 yılYok aşkım onuda dedim alakası yok sen nasıl ki kadın ırkını tanıyorsun bende erkek ırkını biliyorum neden sana bakmalarına fırsat vereyim diyor
- 1 yıl
Çok rahatsız edici her türlü doğru bir savunma değil ilişkinden ufak ufak uzaklaşma nedeni bu
Gelmez, sürekli diyecek aynısını. Bunu bilip ona göre senin ne karar vereceğin önemli.
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru
1 yılBende bunu anlamıyorum ki ilk başta tepkisini koysaydi ne bu ikiyüzlülük
08 Yorumla
Soran1 yılİlk başlarda o da bende arkadaş kalırız kafasındaydık ne bilelim seneleri devireceğimizi😂
- 1 yıl
Ne olursa olsun birini nasıl sevdiysen ve beğendiysen ne gerek var degistirmeye
Soran1 yılDeğiştirmeye çalışmıyor yine bana bırakıyor ama dikkat et diyor. Giydiğim zaman surat asılıyor veya abuk subuk tepki veriyor. Gel diyor ağzımı burnusumu yırt 😂
- 1 yıl
Yırt sende
- 1 yıl
Sanki seni tanımamış gibi davranıyor ben eminim senin nerde ne giyeceğini bilen biri olduğuna o hissi veriyorsun bence
Soran1 yılHehh işte bende buna sinir oluyorum biliyor beni tanıyor hala dert ediyor
- 1 yıl
Allah yardımcın olsun kardeşim
Soran1 yılAmiiin🙏🙏
- Moda & Stil konusunda 905 cevap paylaştı.
1 yılNe yaparsan yap, onu hiç değiştiremezsin. Böyle tipleri çok mu arayıp buluyorsunuz, anlamıyorum. 😏
01 Yorumla
Soran1 yılTip dediğin insanı ben seçmişim ve sevmişim. İlişkiler full anlaşmaya dayalı diye bir şey yok arada anlaşamadığımız problemler oluyor onları da çözmeye çalışıyoruz.
1 yılHayatındaki erkeğin giyim konusundaki düşüncelerine önem vermelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEee seviyorsan ayrılmak istemiyorsan kafanın dikine gitmek yerine bi zahmet ne diyorsa onu yap çok mu zor
12 Yorumla
Soran1 yılZor değilde işte arada beni kendi halime bıraksın istiyorum sadece bu
Cevap sahibi1 yılO zaman fazla açık giymemek kaydıyla açık giyebilirsin ona da bişey demez herhalde
1 yılSeni cidden seviyor, kıskanıyor ve sahiplenir. En güzeli orta yolu bulmaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSal gitsin erkek mi yok, seni zincirlemesine icin verme onlar erkek mi saniyorusn. Hem baskasi bakinca ne oluyor yani anlamiyorum ki yurt disinda nerdeyse her ulkede artik swinger kulturu olustu daha bizim erkekler utanmasa kopek kulubesine hapsedecek, akilli ol kzim akilli
044 Yorumla- 1 yıl
Toplumsal yabancılaşma tespit edildi.
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 ya fakesin ya da basina zincir vurulmasindan rahatsiz olmuyorsun, oyleysen zaten anlamazsin boş ver
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 yaa aynen nerdr cinsel konu var orada hep yorum yazmissin. Sikayet ediuorum ilgilen KS ekibi nasil goz yumuyorsunuz apaacik. yanlis cinsiyetli hesap
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 KS ekipbi lutfen ilgilenin konuyu provake ederk saptiriyor. Sahte cinsiyetle yazdigi tum konulara bakin hepsinde asiri cinsellik var
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 KS ekibi lutfen ilgilenin yanlis cinsiyet + kaba yorum paylasimi yapiyor. Lutfen ilgilenin hesapla
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 kd ekipbi hala gormuyir musunuz iyive sacmalaya basladi be harat ediyor ayrica diger konurldaki yorumlarinida inceleyin hesap tamen fake cinsiyet. Lutfen duyarli olun size guveniyorum. 🌹
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 KS ekibi goruyorsunuz, lutgen hesabi kaptin mumukunse ip den
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 iyice sacmamaladi, gerisi sizde KS ekibi
- 1 yıl
Be bu arada erkeklerle ne yapacağım seni hiç alakadar etmiyor demek ki batmış aşırı cinsellikte konuşurum erkeklerle beğendim erkekle evlenip çocukta yaparım hiç seni alakadar etmez yok bu şu şöyle yok bu erkek diyerek fake diyerek iftira atamazsın kiminle ne konuşacağıma asla karışamazsın bu psikolojik siddetir kadınlığıma saldırdı hatta ve hata tacizdir !
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 Ne zaman başını kaldıracaksın o karanlık ekranlardan? Dünya dönüyor ama sen yerinde bile saymıyorsun, çürüyorsun. Konuşmayı unuttun çünkü kimse seni duymuyor artık. İnsan içine çıkamıyorsun, çünkü aynaya bile bakamıyorsun. Kendi kafanda kurduğun o boş imparatorlukta yalnız bir kölesin. Sıfır üretim, sıfır anlam; varlığın sadece bir istatistikten ibaret. Hayat geçiyor ve sen sadece izliyorsun. Bir varmışsın, bir yokmuşsun... kimse fark etmedi bile. Kendini farklı sanıyorsun ama aslında sadece siliksin. Bu bir asosyallik değil, bu düpedüz kaçış; hem dünyadan hem de kendinden.
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 sen bukadar bi insnsin iste herisi boş ver seni allah bi siteden cikartmasin insallah allah yolunu bajtini kapatsin insallah
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 kisiligin, ruh saligin veya ozel hayatin kalmissa haklisin. Amane bunlar var gibi gorunuyor nede susacak bi zekan var gozukuyor. Hadi sana hak etigin hayati yasamna dilefimle allah alielenden cikarsin. acisi insallah
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 ailendekilerin bynu kopsn ins
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 allah yasatsin sana bunu ins
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 noldu niye yazamiyon
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 agla yaziyor agla yazamiyorrr
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 aglaaa yazamiyorrr yazamiyorrr. 🤡🤡🤡 sjsjsjsjs
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 palyancooo palyancooo 🤡🤡🤡
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 yaaa okumuyonda ondan dirket cevap veriyon aglaaa agla. Hadi yeter babana ver telefonu yatma vaktin geldi 9 yaainda krdesimiz yazdiklqrina bakin sjsjsjsjs. 🤡🤡
Cevap sahibi1 yıl@Miray3402 agla mirayy aglaa 🤡🤡🤡🤡
- 1 yıl
Miray3402 ne olduki öyle tepki verdin?
Gizli Üye(30-35)1 yılValla bu zamanda böyle koruyucu adam yok erkekler artık çok geniş böyle aahiplenmiyor kiskanmiyor değerini bil bence sevgilinin ve kırma onu da boş ver açık giyme fazla
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAsıl dekoltene kıyafetine karismiyorsa uzak durulmali erkekten. Erkek dediğin kıskanacak
Açık olabilir sen nasıl iyi hissediyorsan o kıyafetler içinde o karışamaz hakkı yok
00 Yorumla
1 yılSaçma sapan bir ilişkisi. Erkekte de eziklik muhtaçlık hissettim, ayrılmaya cesareti yok. Senin de ona saygı duyduğun yok 1 sene olmuş. Erkeğin hatası, madem işine gelmiyor baştan birlikte olmayacaksın, sonra ağlıyorlar böyle
10 Yorumla
1 yılAyrıl bununla ömür gecmez
13 Yorumla
Soran1 yılYok be şeker gibi adam maşallah
- 1 yıl
Böyle şeker mi olur gözünü seveyim
Soran1 yılArada böyle bozuluyor harici kusuru yok
Gizli Üye(25-29)1 yılO yola gelmez, sen yol vermelisin.
Şimdi böyleyse bunun evlilik kısmını düşünemiyorum, okurken bile boğuldum00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu çözülecek gibi değil, gittiği yere kadar kim kimi yenerse. Çünkü mizacıniz uygun değil
08 Yorumla
Soran1 yılAynen o mantıktayız biraz
Cevap sahibi1 yılSenin burada bir sevdiğin vardı yıllar önce. O mu yoksa hala bu kişi
Soran1 yılYok kız karıştırdın sen beni sanırsam. Yıllar öncesi ben evliydim ve yıllar öncesi boşandım uzun zamandırda bu adamla beraberim 😂
Cevap sahibi1 yılKarıştırmadim yine aynı surat bu güzel kadını asla unutmam. Bu adamı nereden buldun peki biraz tüyo ver. Hem bu adamı buradan bulduysan aynı kişiden bahsediyoruz demektir o sensin yani, evlilik bitti vs o kadarını bilemem burada yaşanan aşktan bahsediyorum
Soran1 yılYok hayır kimden bahsediyorsun bilmiyorum. Şuanki ilişkim iş ortamından tanıştığım biri sık sık bir araya geliyorduk, 3 ay arkadaş gibiydik sonrasında ilişkiye evrildi 2 yıl olacak işte uzun zamandır beraberiz
Soran1 yılKız ben burada kimle aşk yaşadım sjsj sitede aktif değilim senelerdir doğru dürüst çok girmedim bile
Cevap sahibi1 yılEskiden zaten yeni değil😅 dur no panic güzel kadın 🤣
Soran1 yılAhha pikii o zaman
Çözemezsin muhtemelen farklı sosyokültürel ortamlarda yetiştiniz. Direkt ifade etmek kabaca gelse de kıyafetini değiştireceğine erkek arkadaşını değiştir. Diyebileceğim bu.
01 Yorumla
Soran1 yılAynen öyleliyiz o fazla dindar bi aile içinde doğu kültürüne sahip zaten doğulu ailesinde hiç açık kimse yok banada kapan demiyor ama çokta açık giyinme kafasında. Yok ya seviyom ben pıtırcığımı ayrılmam
Adam kıskanıyor ve açık giyinmeni istemiyor. Sende çok daha fazla kapalı giyin. Korkma ölmezsin.
10 YorumlaKıyafetin tartisildiği bir iliski bence saglikli değil
10 Yorumla
1 yılBen çok geniş bir erkeğim beni alsanız kendinize
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOh be bu tarz gerçek öz hakiki erkeklerin nesli tamamen tükendi zannediyordum. Demek ki erkeklik tam olarak tedavülden kalkmamış. Bunları klonlamak gerekebilir ileride şimdiden DNA'sını içeren bazı şeyleri saklamak gerek
05 Yorumla
Soran1 yılSjjs kız en alakası var 😂
Cevap sahibi1 yılKıskanmayan erkek doldu sevgili oluyorsun ama sevgilin mi bacın mı belli değil.
Erkeğin gwröekten erkek gibi olması önemli değil mi sence de?
Soran1 yılOrası öyle seviyorum bende zaten bu söylemlerini rahatsız olmuyorum ama öze gelirsekte ben ona sebep hazırlandığım zaman surat asıp ya da böyle tepki verdiği zaman kırılıyorum. Öze bakarsakta biraz kötü geliyor
Cevap sahibi1 yılSıcak bahane değil bak madem öyle hoşuna gitmiyor sen de biraz spor giyin profil resmindeki tişört mesela. Yani az giyinmek sıcakta serin tutar diye de bir şey yok. Yakmayan ter çeken malzemeden mesela penye giyersin dekılteden daha rahat edersin. Şortu da çok kısa tutmaya gerek yok diz üstü bermuda tarzı işini görür
Soran1 yılÖyleli evet ama sonuçta ortam içine gidiyoruz paspal gibi özensiz giyinmiş gibi hissediyorum o zamanda
Erkek arkadaşını hayatından çıkartabilirsin mesela
10 Yorumla
1 yılKısa öz ve net adam haklı !
10 YorumlaKıyafetin açıksa takması normal geniş değilse bide çocuk
00 Yorumla
1 yılErkek arkadaşın haklı erkekler tanımıyor sun
11 Yorumla
Soran1 yılGerçekten öyle şu sitede bile okuduğunu anlamaktan aciz o kadar çok yaratık var ki basit Bi ilişki sorusunu bile saçma sapan yerlere çekebilecek çok manyak var ve bunlar dışarı da varlar. Ütopik
Ayrıl cibil Gez
11 Yorumla
Soran1 yılYuuk ayrılmam
Gizli Üye(30-35)1 yılSen bır de Mardin'i gör İstanbul sıcak mı değil mı anlarsın😄
01 Yorumla
Soran1 yılSjsj o da Mardinli ondan diyor zaten nisanda gideceğiz Mardine şimdi gitsek ölürsün oralarda sen diyor 😂
1 yılÇözüm basit, İtaat et kurtul😄
02 Yorumla
Soran1 yılÜff gidişat o yönde
- 1 yıl
Ya da ayrıl☺
1 yılİki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
01 Yorumla
Soran1 yılİşte nasıl bi konuşma yapayım ki etkisi olsun
Moda & Stil konusunda 631 cevap paylaştı. Yola getirmiceksin ayrılcaksın
03 Yorumla
Soran1 yılYok anacım ayrılmam tek bu sebepten ayrılmak olmaz
Soran1 yılDüzeltmek değilde istediğim daha böyle nasıl orta yolu buluruz illa vardır Bi orta yolu belki biz birbirimizi yemekten göremiyoruzdur
1 yılSerin tutacak elbiseler?
07 Yorumla
Soran1 yılİşte yok ki, üretilen şeyler zaten belli başlı ne giysin bu gariban başka
- 1 yıl
Haklısın bi karış şeyler moda diye onlardan üretiyolardır
Soran1 yılmaalesef o sebepten ben günahsızım ama anlamıyor
- 1 yıl
Siz bi beraber alışverişe gidin o bulur sana🤣🤣
Soran1 yılGidiyoruz ben v yaka insanıyım o getiriyor önüme bisiklet yaka 😂 boğulayım öleyim istiyor. Alışveriş yaparken başlıyoruz tartışmaya saçma sapan ben bunu giymeni istiyorum tarzı söylemlere benimde o anlarda feministliğim tutuyor birbirimizi yiyoruz.
- 1 yıl
😄o da biraz takıkmış yaw kolay gelsin
Soran1 yılAmin🤦🏼♀️😂
- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler