Erkek arkadaşım giyinmesini bilmiyor, onu nasıl düzeltebilirim?

Arkadaşlar benim yaşım 23 henüz öğrenciyim o ise 29 yaşında ve kendi şirketi var. İlişkimiz 3 senedir devam ediyor. Benim yaşım küçük ve öğrenci olmama rağmen güzel giyiniyorum hem yüz olarak hem fiziğim de oldukça iyidir. Erkek arkadaşım çok yemek yiyor bazen dikkat edeceğim diyor 3 gün ölüm orucu 4. gün 1 haftalık yiyor mesela... 3 senedir nasıl yapması gerektiğini anlatıyorum yok yok. Daha güzel giyinmesi konusunu başlarda hiç dile getirmedim hep farkındaydım fakat ilişki oturmadan kırılmasın dedim. Fakat artık düzeltemiyorum söyledim birkaç kere hep kaçıyor ben böyle seviyorum diyor. Fakat ben intörn doktorum önlüğü çıkardığım hastaneden çıktığım an giyerim topukluları, fakat sevdiceğimi koluma aldığımda bir uyumsuzluk oluyor. Ben fazla süslü o ise fazla gevşek bir tık paspal gibi duruyor. 1 2 kere kız arkadaşlarım bu tarz bir şey söyleyince iyice takmaya başladım. Bu konuda ne yapabilirim? ALışverişe mi götüreyim? İyi giyimli erkeklere bakıp bunu fark etmesini mi sağlayayım? Konuştum ama düzelme yok?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben 3 sene boyunca spor salonuna gittim pandemi sebebiyle bıraktım 1 ay için yalvardım o da bak gel bir kere seni görsünler yanımda spor yaparken sürekli gidiyorum hani çok arkadaş olmak istiyorlar samimiyeti artırıyorlar falan. Öncesinde spor sağlıklıdır , dikkat etmemiz lazım gibi hep konuşur anlamasını isterdim ama olmuyordu. Kaydoldu 1 aylığına.. Ne oldu biliyor musunuz toplam 45 ar dk olmak üzere 3 dk geldi :D Diyorum şunu yap onda canım yanıyo, bunu yap o da acıyo..
Güncellemeler
+1 yıl
45 er dk olmak üzere 3 kere..
Erkek arkadaşım giyinmesini bilmiyor, onu nasıl düzeltebilirim?