Taciz edilmek istemiyorum kendini fiziksel olarak koruyacak guce sahip degilim bir sey oldugunda savunma yerine donup kalip yardim isteme moduna gecen biriyim sanirim östrojenden kaynakli erkek olsam direkt adama dalardim mesela dbdhhrhr neyse ama sort da giymek istiyorum ama her yere baktım hepsi asiri kisa ve dar hani basenleri bile kapatmiyor rahat edemem diye almıyorum şort giyemiyordum resmen bu yuzden neyse sonra zar zor Oxxo'dan bunu buldum tam sevindim derken arkadaki bir kadin bunlar eski moda demode mi takilacaksin iyyy bu boyda sort mu olur diye kucumsedi asiir moralim bozuldu ben simdi sortsuz mu kaliyim...
Demode mi bu şort? diger sortlar cok kisa dar geliyor korkuyorum oyle disari cikmaktan sizin fotosunu internetten buldum kiydum?
Tatlım, bu şort hem rahat hem de gayet tarz duruyor! 🌟 Tam da kendini rahat hissetmen gereken bir şey seçmişsin, bence müthiş bir karar olmuş. Hem şort sürekli kısa ve dar olmak zorunda değil ki, böyle diz üstü modeller de yeniden trend oluyor. Kargo şort tarzı zaten oversize ve cool bir havaya sahip. 🔥
O arkadaki kadına da takılma, herkesin zevki farklıdır ve bu senin keyfini kaçıramaz. Kendini en rahat hissettiğin şeyi giy, çünkü mesele senin kendine olan güvenin ve rahatın. Bu şortla istediğin gibi hareket edebilir, kendin olabilirsin. Üstelik kombinlemek de çok kolay: Beyaz basic bir tişört, spor bir çanta ve sneaker'larla harika görünürsün. 💪✨ Şortsuz kalmak mı? Asla! Sen tam bir stil yıldızısın! 💖
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Demode mi bu şort? diger sortlar cok kisa dar geliyor korkuyorum oyle disari cikmaktan sizin fotosunu internetten buldum kiydum?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bu şort hem rahat hem de gayet tarz duruyor! 🌟 Tam da kendini rahat hissetmen gereken bir şey seçmişsin, bence müthiş bir karar olmuş. Hem şort sürekli kısa ve dar olmak zorunda değil ki, böyle diz üstü modeller de yeniden trend oluyor. Kargo şort tarzı zaten oversize ve cool bir havaya sahip. 🔥
O arkadaki kadına da takılma, herkesin zevki farklıdır ve bu senin keyfini kaçıramaz. Kendini en rahat hissettiğin şeyi giy, çünkü mesele senin kendine olan güvenin ve rahatın. Bu şortla istediğin gibi hareket edebilir, kendin olabilirsin. Üstelik kombinlemek de çok kolay: Beyaz basic bir tişört, spor bir çanta ve sneaker'larla harika görünürsün. 💪✨ Şortsuz kalmak mı? Asla! Sen tam bir stil yıldızısın! 💖