Yırtık pantolon modasını abartınca ortaya bu görüntüler çıktı, siz yırtık pantolon modellerini nasıl buluyorsunuz?
23 yaşındaki model kovboyların tarzından yola çıkarak hazırlanan yeni moda pantolonu denemek için sokaktaydı. Kalçasını açıkta bırakan pantolonun içine dantelli bir tanga giyen Annabel, yolda yürüdüğünde insanların sürekli kendisine baktığını fakat bu pantolonla çok daha özgür hissettiğini söyledi. Moda adı altında abartılan giyim tarzları hakkında neler düşünüyorsunuz? Siz böyle bir tarzı benimseyip giyebilir misiniz?
Yırtık pantolon modasını abartınca ortaya bu görüntüler çıktı, siz yırtık pantolon modellerini nasıl buluyorsunuz?
Sence modadan mı yoksa herhangi bir amacı olduğundan mı yapılıyor bu öyle düşünün.. moda neymiş? zengin sosyetenin bir kalıba oturtuşları mı? onlar kendi aralarında "cool" olsunlar boşverin.. kendi tarzınızı yaratın..
İyi o zaman çıplak da gezelim toplum onun ahlaksızlığı çekmek zorunda mı herkesin gözüne sokması mı gerek zaten yeterince açmış yetmemiş bir de güpegündüz açsın en iyisi giyinmeyin
Sen cok coolsun galiba kücük hanim 😀 Seninle ayni bakis acisina sahip olmam gerekmez. Sen dar bakiyorsun anca popoya odaklanmissin. Ben bir bütünden bahsediyorum. Cok sig düsünüyorsun. Anlamani beklemiyorum o yüzden renkler ve zevkler diyip bu gereksiz sohbeti bitireyim. Insanlarin yorumlarina salca olup cemkirince de cool olunmuyor cünkü 😀 Gereksiz bildirim atma bana
En İyi Cevaplar