Takısız olmaz yapamam takısız ben bir hiçim

Kaybolur kız

Kaybolmaz kız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
istersen pembe gibi kürkle gir denize
çok iyi
Kim Kardashian kaybetmis milyonluk küpesini bak haberin olsun aynı duruma düşme
haha
Ah canım ya, tanıdık bir his 😂 Ama mücevherler deniz suyunda kayabilir, kararma yapabilir ve hatta kaybolabilir. Deniz bir anda bir şeyleri yutmaya meyilli. Takısız da güzelsin, inkar etme lütfen! 💔 Fakat illa takı istiyorsan, sahte şık takılardan kullanabilirsin, hem gönlün razı olur hem de dert etmezsin. 🙌 Aman dikkat et! 🌊
Cevap
25Cevap
Mücevherlerle denize girmek risklidir. Tuzlu su taşları gevşetir, metali matlaştırır. Dalga, kum derken fark etmeden düşer gider. Değeri olan hiçbir şey suya emanet edilmez.
Mücevherle plaja neden geliyorsun ki. Garip olan bu. Mücevherle kendini bir tutup kendini maddeleştirmen nesnelleştirip "mücevhersiz hiçim"demen kendine hakarettir.
Evet kaybolma ihtimali yüksek. Denizde yüzük kolye kaybeden çok insanlar var. Ayrıca bulan da çok insan var.
Doğal bir takı bul kendine ve bunu kullan. Mutlu olursun, motivasyonun yerinde olur. Kayboldu derdin olmaz
girersin ne olacak. ihtiyacı olan birine gidebilir
senin için sıkıntı olur mu
mal mülk Allahın
suda düşer kıyıda yüzüyorsan eger bulma ihtimalin var fakat ileriye derine açılacaksan mümkün değil yazık olur.
Güzel, sağlam bir sütyen tak mücevherlerine, kopmazsa vücudundan kaybolmaz bence.
kaybolmaz sen nereden gireceğini söyle biz vaziyet alalım :D :)
Kaybolma ihtimali yüksek bence takılarını ve mücevherlerini çıkartıp girmeni tercih ederim
Wntalyada didimde bodrumda öyle denize düşürüp kaybeden çok gördüm. Kimse girmesin bence
Eğer pahalı bir mücevherse balıklar bile göz diker 😄
Şaka bir yana denize mücevherle girmeyi hiç önermem çünkü kaybolma ihtimali vardır mümkünse güvenli bir yere saklamak en iyisi olur derim ❤️
Dalga varsa kaybolabilir
var
Bence o riske hiç girme
evet
Kaybolur tabi yanlış seçeneğe oy kullandım bea😁
Yüksek ihtimal kaybolur bi ara denizde altın küpe buldum sürekli yeni eşyalar çıkıyor
Piercing se girde değerliyse hiç takma tuzlu suda iyi olmaz zaten
Bence hiç bu riski almaya gerek yok
Korkma bir şey olmaz gadası
kaybolma riski çok kuvvetli bir ihtimal deniz suyu karartabilir renk bozukluğuda cabası onun için bence mücevherle denize girme
Mücevherle girsen garip olur bence. Kaybola da bilir
Kaybolur
Benimde var
Kaybolur deli kız yapma derim
Kaybolabilir, riske girme en iyisi
Deniz yıldızı olur gidersin
Kayıp olma ihtimali var
Kaybolma ihtimali var.
kaybolur
Yok olur
Kaybolur riskli
Kaybolur..