İhanete ihanetle karşılık verdim, yardım eder misiniz?

Eski sevgilimle yeniden konuşuyorduk. Ayrılma sebebimizde onun instadan dekolteli kadınları beğenmesiydi. Sonra tekrardan birleştik affetmiştim. Yeniden konuşurken fazla vakit ayıramıyordu bana her anlamda bende bu duruma çok sinirleniyordum. 3 gün önce instagramdan bana takip isteği geldi bir çocuk atmıştı. Eski sevgilimle ortak gözüküyordu. Bende kıskandırmak amaçlı kabul ettim belki görür diye. Aradan birkaç saat sonra çocuk bana yazdı işte bende ne çok samimi ne çok soğuk tam anlamıyla resmi bir şekilde konuştum ama ben çizgimi bozmadım. Sonra ne olduysa çocuğun profilini konuştuğum eski sevgilime attım tanıyor musun diye. Evet tanıyorum dedi uzun zamandır arkadaşım dedi ve ne konuştunuz dedi. Bende normal sohbet ettik ama ciddi bir şey olmadı gerçekten dedim ve o çocuğu engellemiştim. Sonra işte şey dedi güvendiğim insana bak falan bende güven nasıl kırılır benim 7 ay içinde yaşadıklarımı sen dakikalar içerisinde yaşadın hoşuna gidiyor mu dedim. Öyle öyle kızıştı ortalık. İlk defa onu bu kadar sinirli gördüm. Aldattın beni dedi bende aldatmadım dedim ben bir şey yapmadım biliyorum hatalıyım sadece amacım kıskandırmaktı gerçekten dedim. Sana inanmıyorum falan dedi öyle yani. Dün geceden beri zerre gözüme uyku girmedi, ağlamaktan göz altlarım çökmüş durumda, mental anlamda hiç ama hiç iyi değilim. Farklı görüşlere ihtiyacım var, teşekkür ederim.

İhanete ihanetle karşılık verdim, yardım eder misiniz?