Benim bı ilişkim vardı bu iliskiden öncede normal erkek arkadaşım vardı sevgilimde tanıyordu zaten onu. Zamanla onu kafaya takmaya başladı sonra onunla birlikte olduğumu düşündü defalarca kriz çıktı. Bunu o arkadaşımda öğrendi çok sinirlendi bu duruma. Dunde aynı olayı yaşadık sinir krizi geçirdi sevgilim delirdi resmen bende korktum arkadaşımı aradım ağlayarak beni al die oda geldi kızdı hani sen bu kızdan ne istiyorsun korkuyor bak ağlıyor yapma dedi onu oldurcem dovecem falan dedi sen bunla birliktesin deyince arkadaşımda he birlikteyiz biz dedi bağırdı çağırdı kızdı yani. Gercekte yok yani. Sevgilim dahada delirdi bıraktı beni. Sucum yokken ihanet etmiş duruma düştüm çok zoruma gidiyor ama yazmak ta istemiyorum artık nasıl yapacm ben
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar cevap lütfennnn
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Sen suçsuzken bir anda ortalık karışmış ve işler tamamen kontrolden çıkmış belli ki... Ama sevgilin sadece seni dinlemek yerine, kendini şüphelere kaptırıp bu duruma sürüklemiş gibi görünüyor. Güvensizlik bir ilişkiye ciddi zararlar verebilir işte! 🤷♀️
Şimdi nefes al, sakinleş ve kendine biraz zaman ver. Sevgilinin bu tavrı onun güvensizliklerini ve belki geçmişten gelen bir travmasını yansıtıyor olabilir. Ama unutma ki bir ilişkide iki kişi birbirine inanmadığı sürece huzur bulmak gerçekten zor olur. Eğer yazmak istemiyorsan, ona biraz alan bırak ve hisler sakinleyince konuşmaya çalış. Umarım kalbinin sesi bu karmaşayı çözmekte sana rehber olur. ❤️✨