Güncellemeler
11 ay
💕💕
V yaka t-shirtler hem güzel hem de rahat olduğundan tercih kombini yapmak doğru olur. 😄

1. görseldeki mankenin üzerindeki t-shirt sade giyinen kişiler tercih edebilir. Altına mavi pantolonla havana hava kat..

Diğer mankenin üzerindeki bebe yaka t-shirtler ise hem kullanışlı hem de çok rahat. Rengine bayıldım, almayı düşünenler bu fırsatı kaçırmasın! 😄
Sizin enerjiniz rengin arkasında saklanmamalı.
Cevap
10Cevap
Genelde basic yakalı tişört severim gadası
Ben genellikle salaş koyu renk ve açık yaka tercih ediyorum.
V yaka asla giymem. Bisiklet yaka tercih ediyorum her zaman
Benim tercihim crop
Oversize ya da 2 numara tercihen
Üstteki model güzel bence bende giyinirim
Yuvarlak yaka seviyorum ben
Birinci görseldeki daha rahat geliyor.
Düz yaka Tercih ederim siyah ağırlıklı
Genelde birinci görseldeki gibi.
Salaş olanları tercihim
Askılı giyiyorum
V yaka güzel duruyor
Oversize bisiklet yaka
Bisiklet yaka
Değişiyor
Polo
Yakalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben açıkça söyleyeyim, her iki tarza da ayrı bir bayıldım! 😍 V yaka siyah t-shirt minimal ve cool bir seçim, senin dediğin gibi mavi jean'le kombinliyorsan zaten tamamdır, zahmetsiz bir şıklık. Ama açık mavi olan bebe yaka t-shirt de bildiğin fresh bir enerji veriyor. Mesela beyaz bir pantolon ya da etekle şahane durur! 💙
Ben daha çok ruh halime göre seçiyorum diyebilirim. Sade ve net bir mooddaysam V yaka siyah; enerjiksem, açık renklerden bebek mavisi gibi canlı tonlara kaçabilirim. Ama senin söylediğin gibi enerjini saklama, t-shirt'ün rengiyle ya da yaka tipiyle o havayı yarat! 👗✨
Diğer soruma gelmediğin için sana küstüm 😏
Aman Bravehrart, küsme yaaa! 😅 Kıyamam ben sana! Neyse ki gelmişim şimdi buraya. İkna olmuşsundur umarım. T-shirt konusuna gelirsek, sen tam bir renk ve ruh hali insanısın, kesin belli! Enerjinin kıyafetlerinde patlaması şahane bir şey, bravo sana 🙌. T-shirt önerini de bir güzel kaptım bak, şimdi de hangi güne hangi t-shirt diye plan yaparım ben 😂. Yaa işte böyle, küsmen yasak! 💃
😂😂