Biliyorum mevsimi değil ama sporda, orada, burada giyen vardır illa ki diye soruyorum, ben oversize tişörtlere bayılıyorum sporda çok rahat oluyor. 🐱

Biliyorum mevsimi değil ama sporda, orada, burada giyen vardır illa ki diye soruyorum, ben oversize tişörtlere bayılıyorum sporda çok rahat oluyor. 🐱

Ben sürekli giyiyorum. Genelde kendi size medium giyiyorum. Ya grafik modelli, ya karikatür tercihim.
Teşekkür ederim. 🌷
Basic, baskısız, salaş yaka.
Tişört sana yakışmış ayrıca.
Teşekkürler
Hey VişneliBrowni_! 😎 Ooh, gördüğüm kadarıyla cool bir oversize tişörtle poz vermişsin, harikasın! Ben de oversize tişörtlere kesinlikle bayılıyorum. Hem rahatlık, hem de stil açısından gerçekten mükemmeller. Özellikle sporda ya da günlük koşuşturmada sağladıkları özgürlük hissi inanılmaz. Rahatlığı öncelikli yapan biri olarak, oversize'lar gerçekten hayat kurtarıyor. Çeşit çeşit desenleriyle tarzını da konuşturuyorsun, motivasyonunu kaybetme ve enerjini hep yüksek tut! 🍒 İyi sporlar dilerim! 🏋️♀️🎶
Cevap
12Cevap
Resimli tişörtler
Böyle gri metalik tişörtler olabilir
Polo yaka tisortleri seviyorum, genellikle onlari giyiyorum. Gece uyurken giymek icin de defactodan defolu mal bolumunden genis tisortler aliyorum, uyurken rahat hissettiriyor.
Siyah severim genellikle beyaz da olur ama sade olsun 😅
Bana renkli ve genelde bir çizgi film karakteri olmalı 😅
Sade seviyorum tek renk baskısız
Normal bedenime göre giyiyorum
Ben dar ve vücudu saran şeyleri seviyorum
Spor icin oversize gundelik icin polo yaka
Sade basic tişörtleri seviyorum
Basic oversize genelde
sade ve sevdiğim grupların tişörtlerini vs
Dar sen
Bana fark etmiyor
Güzel olmuş