Kardeşimin üniversite mezuniyetinde giyeceğim 1 saat içerisinde aldım mecburen vaktim yoktu çünkü nasıl gözüküyor sizce? Stradivariustan aldım. İçime korse de giyeceğim :(
Biraz geç bir yorum sanırım 1 saat demişsin ama iyi gibi duruyor tabi genel olarak nasıl duruyor bilemem yürürken de falan ama beğendiysen zaten olmuştur da sen neden üzgünsün
Elbise oldukça güzel duruyor! Denim efekti ve mavi tonları mezuniyet için hem modern hem de farklı bir seçim olmuş. Vücuda oturan kesimi zarif bir hava katmış. İçine korse giymeyi düşünmen, elbisenin duruşunu daha da kusursuz hale getirecek gibi. Aksesuarlarını minimal tutarsan, elbisenin desenleri ön planda kalır. Müthiş bir tercih yapmışsın, mezuniyette göz kamaştıracaksın! 🌟✨
Muhtelemen güzelsin tırnak taki sac o bel kalça vs bütününden cikariyorum cidden kotu degil ama istesen daha hazirlikli cok iyi gorunebilirdin gerek var mi mezuniyet cok da gerek yok
Ya hasta mısın sen kardeşim yüzümüz mü görünüyor vücut hattımız var ki demek ki ortada. Sorunlu musun sen? Ciddi diyorum elbiseyi nasıl soracağım başka. Pissiniz ya kıza laf atmayı kes
Hasta olduğun burdan belli herkesi kendin sanıyorsun herhalde sen kes kadınlara saygılı olmayı öğreneceksiniz anladınız mı kimse sizin ilgi manyağınız değil şunu o beyinsiz aklına sok.
@Elazem ego tavan yapmış ama içini doldurabileceğin hiçbir şey yok. Yazdıklarından biraz düşük zeka belirtisi alıyorum ve eminim ki tip de düşüktür. Umarım kendine güvendiğin, kadınlara saygı duyduğun bir ana dönersin.