Moda & Stil Kızlar elbise nasıl sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar bu elbiseyi akrabamızın oğlunun sünnetinde giyicem sizce nasıl Kızlar elbise nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence alınır evet ,, 0 0 Yorumla
Mrvedkr98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bence güzel değil yaa ya da benim tarzım olmadığı icin bana güzel gelmedi bilemedimm 0 0 Yorumla
unutuşuncazibesi Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Bana göre değil komik olur bende ama güzel de değil 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gayet yazlik guzel bir. elbise 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. guzelmis 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. çok tatlı ya <3 0 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 379 cevap paylaştı. Cok güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence alınır evet ,,
Bence güzel değil yaa ya da benim tarzım olmadığı icin bana güzel gelmedi bilemedimm
Bana göre değil komik olur bende ama güzel de değil
Elbise kısa olmalıymış bu modelde..
Tam yaz elbisesi hoş gözüküyor
Gayet yazlik guzel bir. elbise
Fazla kapalı
Güzel değil
guzelmis
çok tatlı
Güzel
çok tatlı ya <3
Kötü
Çok kabarık gibi