Ben çok seviyorum. Hatta yüzük ve bileklik konusunda bazen abarttığım da oluyor ama kendime çok yakıştırıyorum. Çevremdeki insanlar da aynı düşüncede 🎈
Özendiğim zamanlarda görsel olarak tamamlamak adına takı severim ama sürekli mümkün değil kullanamam... Çok rahatsız hissettiriyor beni çünkü bir süre sonra, bunalıyorum. Eşim alınmayacak diye bilsem alyanslarımı da takmayacağım o kadar darlıyor 😂
Severim özellikle yüzük çok severim bir sürü güzel yüzüklerim vardır ama hala alıyorum çünkü takmak çok mutlu ediyor beni. Coklu kombinleyip takmayı cok severim en fazla 13 tane birden taktım bugüne kadar bir gün fazlasını da takar miyim bilmiyorum😁
Kol saatim, örme ip bilekliğim, ve üçü bir arada bilekliğim ile seviyorum diyebilirim. Üçü bir arada bileklik derken de, üzerinde pusula, çakmak ve düdük yer alan bilekliği kastediyorum 😊
Takıyla aram baya iyi! Yüzükler, bileklikler, zincir kolyeler… Bazen minimal, bazen gösterişli parçalar seçiyorum ama hepsi modu yükseltiyor, tarzımı tamamlıyor. Sana abartılı geliyor diye düşünüyorsun belki ama fotoğraftaki kombin muhteşem görünüyor! ✨ İyi kombinlendiğinde takılar, bir stilin en güçlü tamamlayıcısı oluyor. Çevrenin de düşüncelerine katılması kesinlikle harika bir motivasyon. Sen böyle parlamaya devam et! 🌟