+1 yıl190 cm. lik dev gibi erkekler bana itici geliyor. Heyula gibi... Bu yüzden Portekiz'li erkekler candır ;) Kızlarda da Venezuela... Ama hiçbiri bizim öküzlerin kahrını çekecek kadar inek olamadığından ülkemin kızları bir tanedir...:) Savaşlarda erkeğinin yanında savaşır, mutsuz da olsa çocuğu için sabreder, diğer kızlar kıçına kadar mini giyerken uyaran sevgilisini terk ederken bizim saf kızımız "canımmm çok seviyor beni" diye düşünür. En kısası bizim babamız da anamız da Türk... Biz bir öküz ve inekten doğma olabiliriz ama yine birbirimizi en iyi yine biz anlarız.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYarı Slavım. Türk kızları Türk erkeklerinden daha güzeller. Yabancı erkekler bizim Avrupalı erkekler çok yakışıklı. Bu da benim tespitim.
40.media.tumblr.com/.../...6wxkz1qg22hlo1_1280.jpg73 Yorumla- +1 yıl
Benim eski sibirya kurduma benziyor adam.
- +1 yıl
Kaşar
- +1 yıl
Bu herif 😂
Çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır diyorum o zaman.
Kendisine bakan bakımlı bir kız her zaman güzeldir.
Bakımına dikkat etmeyen kız güzel olamaz ancak vasat olabilir.
Yani bıu tamamen Türk kızlarımızın kendilerine bakmamasıyla bakımlarına dikket etmemesi ile doğru orantılı diyebilirim.40 Yorumla
Moda & Stil konusunda 774 cevap paylaştı. (Resim Türk kızlarını küçük düşürmek amacıyla paylaşılmamıştır sadece eğlence amaçlıdır)
https://i.hizliresim.com/nALkBa.jpg103 Yorumla
Soran+1 yılAnana sor diyen dolmuş şoförü kılıklı kezo işte
- +1 yıl
"EİC" için teşekkürler , bu arada evet kızların ağzına küfür yakıştıramıyorum. hele ki tarlası yanmış çiftçi gibi oturuyorlarsa benim için bitmişlerdir https://i.hizliresim.com/P5PqL8.png
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Mm genel bir ifadeyle makyaj yapma kulturu ulkemizde oradakiler kadar iyi gelismemis. Harikalar yaratiyorlar. Ama Iskandinav kadinlari ve erkekleri genel olarak daha guzeller. Kadinlar icin bilemeyecegim ama erkekler makyaj olmamasina ragmen muthis yakisiklilar. Suyunda bir sey olsa gerek.
413 Yorumla
Soran+1 yılKodumuz bozuk
Soran+1 yılRus kızları ve italyan erkekleri ithal edelim
Soran+1 yıl20 sene bekleyecekmiyiz
- +1 yıl
@BlueRoses ne konuştuğunun farkındamısın şaka bile olsa Türk kızlarını ispanyollara, iskandinavların altına yatırmaktan bahsediuyorsun
- +1 yıl
ne demek yurtdışından damızlık erkek getirelim fi, l*n
- +1 yıl
sen yabancılarlamı yatmak istiyorsun
- +1 yıl
ben bunun şakasına karşıyım erkek ithal edelim diyorsun atalarının geni bozuk gavur erkeği ithal edip Türk kızlarını onların altına sokalım da güzel çocuklar olsun diyorsun @BlueRoses sende @soran ne gavatmışsın
- +1 yıl
@BlueRoses Türk erkekleri hakkında ne düşünüyorsun
günlerdir türk kızlarını yerden yere vuruyorsunuz, peki evleneceğiniz kızın rus olmasını kabul eder misiniz? geçmişini? hayatına girmiş onlarca erkeği? 3 günlük ilişkileri normal görmesini? açık saçık giyinmesini?
73 Yorumla
Soran+1 yılKapalı görünüp parklarda yiyişmiş olmasındansa böylesi daha iyi sanki
- +1 yıl
Bütün ruslar öyle değil tatlım
- +1 yıl
@pemberuhemici kesinlikle
+1 yılHiçbir Türk kizinin ruhunu, anlayisini, sevgisini güzelliğini, kiskancligini hatta nefretini bile yabancı bir kizda bulamazsin. Bir Türk kizi hicbir şeye değişilmez. Erkek olsam bile boyle düşünürüm. Beğenmesi bile saçma geliyor.
51 Yorumla- +1 yıl
Niye diğer kızların içine cin falan mı girmiş? Soran saçmaladı diye siz de saçmalamayın..
- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSlav kızıyım. Kızlarınız güzel. Yasbancıı erkjekler taş gibityken siz niye tipsizsiniz?
41.media.tumblr.com/.../...feCCBr1ux7kwpo1_500.jpg30 Yorumla Ya bir kendi tipinize bakın başkalarını yargılamaktan başka bir işiniz yok. Senin dünyanın en yüzeysel insanı olduğundan hiç şüpem yok ayrıca da beğenmiyorsan bakma kardeşim sanki yalvarıyoruz bak diye...
32 Yorumla
Soran+1 yılYalvarıyolar ama
Bende koreli erkekler neden bu kadar yakışıklıyken türk erkekleri neden bu kadar çirkin diye merak ediyordum. Demekki birbirimizi eşitliyoruz.
43 Yorumla
Soran+1 yılKoreli erkekler bizden yakışıklı mı bilemem göreceli ama sizden güzel oldukları kesin
- +1 yıl
Koreli erkekler mi yakışıklı senin zevkini seviim
22 yasindasin, fotografcisin, Avrupa'nin bir cok ulkesini gezdin... Peki neden burada insanlarla laf dalasina girip kendini boyle sacma bir sebepten kucuk dusuruyorsun? Hani nerede kulturun, nerede saygin?
34 Yorumla
Soran+1 yılKezonun biri gizliden gelip anana sor derse veririm tabi
Soran+1 yılRol yapmayı sevmem
Moda & Stil konusunda 820 cevap paylaştı. İçi dışı bir en güzeli Türk kızları. Öyle sadece resimlere bakarak kimse güzel diyemezsin. Ben çalıştım biliyorum;Almanı, Rusu, Ukraynalısı, Polonyalısı, İngilizi. Türk kızının yerini tutamaz.
40 YorumlaTürk erkekleri de öyle. Genetikten midir nedir. Yabancılarda omuz geniş, boy uzun bizimkiler minicik. Şöyle iri yarı ne kadar erkek var. İri olanın da suratı mağlum. Napıcan idare ediyoz
16 Yorumla
Soran+1 yıl136 omuz 110 Göğüs 90 bel 190 boyum var :)
Soran+1 yılFazlayım biliyorum o yüzden avrupada takılıyorum :)
Soran+1 yılHahah sağol :D
- +1 yıl
sen Türk erkeklerine güçsüz mü diyorsun vatan haini
+1 yılyaş 18. etrafındaki tek kadın naciye teyzesi olan bir çocuğun tek merak ettiği konu.
41 Yorumla
Soran+1 yılKarşıyaka da yaşıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz anlayamazsınız türk kzların degerini süķrediceginize begenmiyorsunuz ya. Sinir oluyorum böle erkeklere. Türkiyede o kadar kro var biz sesimizi cıkarıyor muyuz? Yabancılarla bizi kıyaslaman bile saçma. Onlarla Aramızdaki tek fark namus. Bunu da aklına sok kendinii bir p*k sanan egosu tavan yapmış turk erkegi. Türk erkegi derken utanıyorum be...
010 Yorumla
Soran+1 yılİyi dolmuşsun kezo sakin pls
Cevap sahibi+1 yılTürkçene sçym snn plsmiş. Sakin olamıyorum malesef , senin gbi kerzler yzndn doldum taştım
Soran+1 yılSçym değil sıçayım yzndn değil yüzünden
Soran+1 yılGbi değil gibi
Cevap sahibi+1 yılMobilden Giriyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok bilmiş
Soran+1 yılSakin ol hayatım bu ne öfke
- +1 yıl
Türk erkeğine laf atma kezban
Cevap sahibi+1 yılSiz atınca bir sorun cıkmıyo , biz atınca kıyamet kopuyo mübarek
- +1 yıl
Namus mu sksjsnsnsnn
+1 yılVietnamlılar falan da yabancı yalnız jhgf Bu arada bahsettiğin yerlerdeki erkekler de yakışıklı ama Türkiye'nin durumunu görüyoruz..
42 Yorumla
Soran+1 yılYahu sakalları kestiğim zaman çoğu Türk kızından güzel oluyorum bu neyin kafası
- +1 yıl
Eh senin çirkin olmaman diğerlerini değiştirmiyor değil mi? Aynı şekilde ortalamanın çok çok üzerinde kızlar da var ama türk kızları çirkindir genellemesi yapıldığında kimse inkar edemiyor? Sorun ortadoğu genlerinde.
+1 yılSenin gözlerde problem var. Çık bir dışarı bak, çoğu kız ortalamanın üstünde ve güzeller
32 Yorumla
Soran+1 yılBurdan kız duşmuyor kanka deneme
- +1 yıl
Kankicim. Canım benim zaten Turizm çalışanıyım, neyin ne olduğunu biliyorum :*
+1 yılKiminle evlenirsen evlen senin kanından doğacak çocuk TÜRK ' ün çocuğu olmayacak mı?
27 Yorumla
Soran+1 yılYabancı bir hatundan yardım alırsam bu çocuk yapım aşamasında daha iyi olur
- +1 yıl
Yapım aşamasını kendine sakla Sonuçta kimliğinde senin soyadın olacak ve oda Türk olacak yani sen gelecekteki çocuğuna da hakaret etmiş sayılmadın mı?
Soran+1 yılYok yabancı hatun alcam
- +1 yıl
Ya istersen dünyanın öbür ucundan al sonuçta senin soyadınnn
Soran+1 yılSoy adın ne önemi var genleri ortak olmayacak mı
- +1 yıl
Ya anlamıosunnn ki boşverr :/
- +1 yıl
genlerini alamsın yazık çocağa valla
Anan 2 güne seni türk kızıyla evlendirecek girme bu muhabberlere
70 YorumlaModa & Stil konusunda 323 cevap paylaştı. Evett yine baslıyoruz yabancılar vs Türk kızları👎👎👎👎
30 YorumlaAnkette farklı farklı görüşler olur aynı görüşün devamı olmaz :)
10 YorumlaBen Türk Değilim ve görüşüm yabancı kızlarda çok güzel Türk kızlarıda. Aynı zamanda Türk erkekleride çok yakışıklı yabancılarda. Ne gerek var ki birbirinizi kırıyorsunuz arkadaşlar
00 Yorumla
+1 yılüretimine siz katkıda bulunuyosunuz o yüzden çirkiniz
22 Yorumla
Soran+1 yılMitoz bolun kezbanus
- +1 yıl
sende sporla ürersin artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok biliyosun lafının arkasındaysan adam gibi ol da gizli kullanici olma.
23 Yorumla
Soran+1 yılSen niye gizlisin bebeğim :D
Cevap sahibi+1 yılSen sor diye canms :
Soran+1 yılNe tesadüf bende tatlım
Bence boyle bir ayrım yapmak yersiz kisiden kisiye degisir oyle Türk kizlari var ki coook guzel ama bir genelleme yapacaksak yabancı kizlarda renkli gözlülük daha cok sanki bu belki bir avantaj olabilir
00 Yorumla
+1 yılbizim guzelligimiz neyse de sizin şu bulgur ararken eldeki pirinçten olmanıza ne demeli?
00 Yorumla
+1 yıldeme böyle dostum sonra dönüp türk kızıyla evleneceksin :D
20 Yorumla
+1 yılsitede bir birinizn kopyası olmayın az yaratıcı olun kekolar..
30 Yorumlasonra kızlar niye İtalyan erkekleri ispanyol erkekleri diyor :)
00 YorumlaHooop ordan durcan birader. Türk kızını hiçbir gavur kızına değişmem. var mı Türk kızı gibi delikanlı hatunlar
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılE onu millete soracaksın bizler çirkinsek erkeklerde öyle oluyor. :D
00 Yorumla Çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır. Türk kızları da genellikle bakımsız oldukları için yabancı kadınlar daha guzel geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkinden ziyade bakımsız desek daha doğru olur bence. Şöyle de bir sıkıntı var, göğsünde kıl olup da erkekler göğsüne ağda yapsın yaaa diyen kız ve bu fikre katılan kolu kıllı kızlar görmüşlüğüm vardır. :D
00 YorumlaŞıklarda bir sorun var sanki
32 Yorumla
Soran+1 yılAaa neden miş
+1 yılYok öyle birşey. Türk kızlarıda güzel
41 Yorumla
Soran+1 yılVermez kank
+1 yılÇünkü genlerimizin yarısı Türk erkeğinden geliyor
60 Yorumla
+1 yıltatlım bence etrafına dikkatli bakmalısın
20 Yorumla
+1 yılallah bizi böyle yaratmış
12 Yorumla
Soran+1 yılAhajjsje yazık sizede :D
- +1 yıl
bizi böyle yaratmış derken çirkiniz demek istemedim neyse canımm
+1 yılSende cirkinsin o yuzdendir
34 Yorumla
Soran+1 yılHepinizin anasını ben mi yani sjsjjsjnrr
- +1 yıl
Bu ergeni alin burdan -_-
Soran+1 yılAma öyle olmuyo mu ergen kardeşim
- +1 yıl
Benim demek istedgim hem gizlisin hemde bize cirkin diyorsun sendeki ozguven kimsede yok o yuzden sende cirkinsin
+1 yılarmiyi istiyom ben :(
00 Yorumla
+1 yılarminin nesi oluyon sen
12 Yorumla
Soran+1 yılHala oğlu
- +1 yıl
kardeşi falan sandım
+1 yılbokunu yesinler yabanci hatunlarin
10 YorumlaHep anne ve babalarimizin hatasi
30 YorumlaArminin kardesi misin? :/
10 Yorumla
+1 yılArminin ikiz kardeşi çıktı ortaya.
22 Yorumla- +1 yıl
:)) -Arya-
yabancılarında cok cırkınlerı var
30 Yorumla
+1 yılÇirkin de güzelde var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz niye böylesiniz o zaman?
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin mi? sen bakmayı bilmiyorsun bence...
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmadem öyle yabancı biriyle evlen bakalım ^^
10 Yorumla
+1 yılVerdigin şıklara sokam bre kafir
40 YorumlaAnana sor.
24 Yorumla
Soran+1 yılAnam bu yaşında güzel l*n sizden :D
Soran+1 yılZekamı seninle tartışarak kullanamayacam seninle çıkıyor olsak benim beyni ortak kullanamız gerekcel belli oldu :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk babamıza bir soralım..
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMal mal sorular sormayın..
Soran+1 yılKendi kendine girmiş tribe yazık
Genelleme yapmasan diyorum?
00 YorumlaSenin göz zevkin yoksa biz napalım bro sjsjsjs :D
20 Yorumla
+1 yılsen de onlar gibi versen sende güzelleşirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılVerin madem guzelleşin sjsjje bu neyin kafası :D
benden çok hoşlanırlar ^^
ama ben sıfır :( :/00 Yorumla
+1 yılDinime küfreden müslüman olsa bari
00 Yorumlasevdğm kız benim icin dnyann en gzel kızdr
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 991 cevap paylaştı.
+1 yılyabancı kızlar çok guzel
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyabancı kızlar çok guzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlariin analarinin * cok gizel demek ki
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdaletsizlik bu haklisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnana sor.
24 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu yüzden yabancı kızları ağza bak dolmuş şoförü sanki kezo
Cevap sahibi+1 yılAhahahah :D sen kotulerken bizden ask dolu sevgi dolu yorumlarmi bekliyodun canim? Kusura bakma hayal kirikligi oldu senin icin
Soran+1 yılBenim amacım kötülemek değil ama aç bir bak Türklere bide yabancılara onlar coca cola siz le kola onlar pringles siz party
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yapiyosun, tas gibi hatunlarda var guzel olmayanlarda. Dinime kufreden musluman olsa, sen nerelisin canim? Amerika? Ingiltere? Almanya? Brezilya? Herneyse ya tartismaya degmez. S.. ktir et
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat