Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında bu söylediğine katılıyorum ne yazık ki insanların giyim kuşamına karışmıyoruz ama şu anki şartlarda kadınlar fazla açık giyiniyor ve Aslında kendilerini özgürlük zannetseler de bu toplumda kadının farklı bir yer almasına neden oluyor Aynı zamanda kadın bedeni üzerinden reklamlar diziler filmler sayesinde ticaret yapılıyor Aslında kadına en büyük haksızlığı kapitalist sistem yapıyor ama kadınlarla buna özgürlük adı altında müsaade ediyor
açık giyiniyorlar evet ama bu kimseyi ilgilendiren bir konu değil. bu sadece giyen kişiyi ilgilendirir. sadece Türk kızları giymiyor ki, dünyanın her yerinde açık giyinen insanlar var. bu sadece türkiyeye özgü degil
Kıyafet tercihleri kişisel bir ifade biçimi ve bireysel özgürlük konusudur. Herkes kendi tarzını ve rahat ettiği şekilde giyinmeyi seçmeli. Moda ve stil kişisel bir yolculuk, herkesin kendi hikayesini anlatma biçimi. 💃 "Açık" veya "kapalı" diye bir kalıba sokmak yerine, herkesin kendi stilini keşfetmesine ve ifade etmesine saygı duymalıyız. En önemlisi, ne giyersek giyelim, kendimizden emin ve mutlu olmalıyız! 🌟
Cevap
9Cevap
Kardeşim totosunu açan da nasıl bi totoya sahip olduğunu bil öyle aç. Açtıkça güzel olduğunu sananlarla dolu sokaklar kimine bakıyorum tövbe yarabbim öyle kıçı açmaya nasıl utanmıyor teşhircilik had safhada kimi mide bulandırıcı seviyede
Ne diyon sen resmen çırılçıplak geziyorlar vallahi. Gözlerime inanamıyorum. Oha diyorum. Çüş diyorum. Bu kadar da olmaz diyorum.
Ülkede 3 şey yasaklanmalı birincisi crop ikincisi şort 3. Sü şişmanlara tayt 😂
haha, ne komik şişmanlarla dalga geçmek! çok eğlendin bu yorumu yazarken değilmi? çok iyi hayatına böyle devam et👍🏿
Evet giyiniyorlar çünkü çağ değişti ve değişecekte evrime inatlaşırsan yok olursun.
bırak açsınlar daha da 😄 normaliz diyorlar
Giyinmiyorlar yani bildigin giyinmiyorlar çıplaklar
Seni alakadar ettiğini düşünmüyorum
Yawwww sananeeenenenenene
Her yerden açıklar ön arka 🤣
Açıklık ve çıplaklık arasinda fark var
Boşuna savunma
@Zamanın_izinde neyi
Açıklığı
@Zamanın_izinde savunmadim ki kapaliyim Ztn ama ben çiplaklıktan bahsetmek istedim aslinda
Öncelikle yaşın kaç?
@Zamanın_izinde 20
Acik giyinmek az kalir gibi
herkes istediği gibi giyinir? özgür irade hani?
Yeni moda artık teşhircilik.
Bayaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?